Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...folk se sluša svuda u svijetu???????...ajd dobro, ja ga nigdje nisam čula, al vjerojatno sam išla na kriva mjesta, demit.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
sweet Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
napravi mi sina pod svetlima casina..nije cajka da se razumijemo...to pjeva Jelena Karleuša...srpska POP pjevačica i nema nikakve veze sa turbo folkom ....a ono nemoj mi plakati na kućnom pragu.......to je glupost da ne može bit veća....ko to uopće pjeva???to je ono o čemu sam malo prije pričala..SPRDNJA ništa drugo... |
|
|
|
|
|
|
da tako je sluša se svugdje u svjetu...redovno gledam DM SAT,PINK ITD...pa vidim da ti pjevači u biti najviše nastupaju izvan svoje zemlje..po Švicarskoj,Austriji,Njemačkoj,Americi itd..pune su diskoteke...bila sam u Beču,grad je pun plakata... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...znala sam da sam išla na kriva mjesta...ja budala hodam po Hard Rocku, umjesto da posjećujem mjesta puna Balkanaca....tc-tc-tc, demit još jedaret.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sweet je napisao/la: ›
napravi mi sina pod svetlima casina..nije cajka da se razumijemo...to pjeva Jelena Karleuša...srpska POP pjevačica i nema nikakve veze sa turbo folkom ....
|
ako to nije turbo folk, šta onda je?! da se razumijemo, i severina je pop pevaljka, pa je i "gas, gas" (možda i još neke, ne znam repertoar dotične) čisti turbo folk! |
|
|
|
|
|
|
ma recite vi što god hoćete..ja sam svoje mišljenje rekla i neću se s nikim raspravljat ovdje..SVAKA ČAST BORBAŠU ŠTO JE FOLK HIT ORGANIZIRAO!!!BILO JE PREKRASNO..SLOŽIT ĆE SE SVI SAMNOM KOJI SU BILI U ZRINJEVCU...PUSAAAAAAAA |
|
|
|
|
|
anakonda
|
....ti si naš idol....ajde sada idi.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
sweet je napisao/la: ›
da tako je sluša se svugdje u svjetu...redovno gledam DM SAT,PINK ITD...pa vidim da ti pjevači u biti najviše nastupaju izvan svoje zemlje..po Švicarskoj,Austriji,Njemačkoj,Americi itd..pune su diskoteke...bila sam u Beču,grad je pun plakata...
|
Ti si srce bila u Beču, ali Beč nije došao do tebe. Još ćeš dugo putovati do Vienna-e. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anakonda
|
sweet je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma recite vi što god hoćete..ja sam svoje mišljenje rekla i neću se s nikim raspravljat ovdje..
|
...hm, ti od usta praviš guzicu????...ovo si izrekla nekoliko postova prije..... |
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
magi pa što ne reče da si to ti! i kako je u italiji? jesi se čula s majkl džeksonom skoro? |
|
|
|
anakonda
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
magi pa što ne reče da si to ti! i kako je u italiji? jesi se čula s majkl džeksonom skoro?
|
...odličan...eo kikoshi... |
|
|
|
|
OSTV
Ukupno postova: 2664 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
|