Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Tako je, ne širite paniku, Jozo i dalje truje ljude po Tvrđi |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
u višnjevcu ima pekara "2 goluba"...ne prodaju po noći..ali mi uvijek pokucamo oni nam otvore i dobijemo fini vrući burek.....jedino nema jogurta jel im ga dovezu malo kasnije... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
lavic je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sorry ljudi al od svih zakona ovo je jedan odlican zakon. neznam jeste vi kad razmisljali da i u tim pekarama rade ljudi, i da ih se izrabljuje za nekih 2000 kuna... ako uopce dobiju placu
ocito je da nitko od vas nije radio nikad nocnu pa nezna sta je to...
|
prijatelju moj
pa ti znaš gdje ja radim
ok meni plaćaju vikende i praznike skuplje
ali moj posao je 7/24??? mislim oki doki, ali što me netko ima daviti za Božić???
a 2000kn, mogli su i oni na faks---DEMOKRATIJA
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
5. Mobitel za imat žicu sa svijetom ako se pogubim, vjerojatno bez novaca al ko ga jebe, 92/93/94 su besplatni ak me pretuku/izbodu/zapale CHECK
|
ili 112 |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
sorry ljudi al od svih zakona ovo je jedan odlican zakon. neznam jeste vi kad razmisljali da i u tim pekarama rade ljudi, i da ih se izrabljuje za nekih 2000 kuna... ako uopce dobiju placu
|
Kao prvo, radim i noćne i vikende i blagdane i praznike i sve redom i neredom... Slažem se da to treba platiti, dakle uvesti stroge kontrole poslodavaca i debelo kažnjavati ako ne plaćaju uredno noćni rad, prekorad i tako dalje...
Kao drugo, ako nisi primjetio, oni i dalje rade - samo što ne prodaju... Ali tamo su i pripremaju tijesto i peku... Prema tome, nemoj pisati gluposti... |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
prijatelju moj
pa ti znaš gdje ja radim
ok meni plaćaju vikende i praznike skuplje
ali moj posao je 7/24??? mislim oki doki, ali što me netko ima daviti za Božić???
a 2000kn, mogli su i oni na faks---DEMOKRATIJA
|
je ti radis u jednoj od najboljih mogucih firmi, i ides se uspoređivati sa nekim privatnikom di je fiksna placa 2000 kn oces neces ima drugih koji oce...
jel bi ti radila za 2000 kn svaku (ili ajd 5 od 7) nocnih, do 7 ujutro... bi al zamalo... |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kao drugo, ako nisi primjetio, oni i dalje rade - samo što ne prodaju... Ali tamo su i pripremaju tijesto i peku... Prema tome, nemoj pisati gluposti...
|
ovo je najgluplja izjava koju sam cuo svi pekari ti rade nocne, kruh i ostali proizvodi se peku po noci, al ajd mi objasni kako mozes uspoređivati pekara i djelatnicu koja prodaje te pproizvode... ako je to tebi jedno te isto... svaka cast!!! |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
|
lavic je napisao/la: ›
al ajd mi objasni kako mozes uspoređivati pekara i djelatnicu koja prodaje te pproizvode... ako je to tebi jedno te isto... svaka cast!!!
|
U hrpi pekarnica su ti pekari prodavali po noći svoju robu, a ne djelatnice... Ima gdje je bilo i djelatnika/ca, ali većma po noći pekari obavljaše i taj dio posla... U Ružinoj 90% puta što sam bio poslije ponoći po burek, pekar dođe odozada kad uđeš i da ti burek... |
|
|
|
CipelicaLutalica
Ukupno postova: 23 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
lavic je napisao/la: ›
al ajd mi objasni kako mozes uspoređivati pekara i djelatnicu koja prodaje te pproizvode... ako je to tebi jedno te isto... svaka cast!!!
|
U hrpi pekarnica su ti pekari prodavali po noći svoju robu, a ne djelatnice... Ima gdje je bilo i djelatnika/ca, ali većma po noći pekari obavljaše i taj dio posla... U Ružinoj 90% puta što sam bio poslije ponoći po burek, pekar dođe odozada kad uđeš i da ti burek...
|
Kako mi je žao što ne radi više poslije ponoći... Nema ništa lijepše nego u pola četiri pojesti masni burek, ajmeeeee |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Stvarno? Pa onda je tvoj život ispunjen. Bio. U ono vrijeme. Ah. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
|
E, aj nek meni objasni netko ako zna i može.... Ako pekarnice više ne smiju raditi noću i nedjeljom, kako to da ona Kruna na trgu radi nedjeljom... Tko je njima dao dozvolu za to i na koju foru???? |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
E, aj nek meni objasni netko ako zna i može.... Ako pekarnice više ne smiju raditi noću i nedjeljom, kako to da ona Kruna na trgu radi nedjeljom... Tko je njima dao dozvolu za to i na koju foru????
|
"U tijeku cijele godine nedjeljom od 7 do 14 sati moći će raditi vlasnici štandova i klupa za prodaju cvijeća i svijeća izvan tržnica, kiosci, pekarnice i slično.
Tako mogu raditi i prodajni objekti u sklopu bolnica, hotela, toplica i sličnih institucija." |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
|
anakonda je napisao/la: ›
"U tijeku cijele godine nedjeljom od 7 do 14 sati moći će raditi vlasnici štandova i klupa za prodaju cvijeća i svijeća izvan tržnica, kiosci, pekarnice i slično.
Tako mogu raditi i prodajni objekti u sklopu bolnica, hotela, toplica i sličnih institucija."
|
Ajde hvala... Čudi me samo kako da nijedna druga pekara ne radi ako smiju nedjeljom |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...nemam pojma zašto, u mome selu ima jedna i ta nedjeljom valjda zaradi više nego preko tjedna, tako da je zarada definitivna.....ne kužim niti ja.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
CipelicaLutalica
Ukupno postova: 23 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Dobro pa nedjeljom radi kiosk na kolodvoru!
Inače, odvratno je to što ništa ne radi nedjeljom, kako bih ja rado ukinula taj zakon! |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jebena crkva, jebeni popovi, jebena drzava MRŠ svi u 100 kuraca |
|
|
|