Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
KaYa je napisao/la: ›
Moram te razočarati.....nije u pitanju jedno te ista osoba..i da ima nas puno..skoro cijeli grad ako nisi primjetio..hahaha
|
Blistave li budućnosti za naš grad... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
srce mi se topi kad vidim osnovnoskolce s iphonovima iz kojih deru seke,cece,afrike itd...
stanem i pozelim da mi sin bude poput njih!-onako zatupljen na jednoj vrsti tkz. "glazbe". |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol: Nebitno
|
...nemam komentara za ovaj događaj,ili neznam kako bih "to"čudo nazvao,sramota za grad Osijek i Hrvatsku,bitno je da Thompsona nazivaju fašistom i nacionalistom,a ove opančare liberalima... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
99% ovih opančara je bilo i na tonsonovoj dreki odi pogledaj galeriju paš vidit ista lica |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
KaYa je napisao/la: ›
Moram te razočarati.....nije u pitanju jedno te ista osoba..i da ima nas puno..skoro cijeli grad ako nisi primjetio..hahaha
|
Blistave li budućnosti za naš grad...
|
ako je to jos grad |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ljudi, pa krcat Zrinjevac... mogli su i u novu dvoranu - cini se da bi i ona bila puna.
Koja se tu lova vrti...
Ali mislim da bi bilo najučinkovitije takvu pojavu jednostavno ignorirati... i djecu kod kuće odgajati! |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
kažem, folk parada donese para u grad pa ako ne više onda barem i koliko je donesao ovaj rukometni cirkus. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Svebor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kažem, folk parada donese para u grad pa ako ne više onda barem i koliko je donesao ovaj rukometni cirkus.
|
dobro nećemo baš pretjerivat |
|
|
|
la_linea Ukupno postova: 56 Spol: Nebitno
|
A ljudi, šta vas se tiče šta cimbulja u Zrinjevcu. Nitko vas ne tjera da idete tamo. Takvo je stanje stvari, kritična masa ljudi sluša narodnjake... i u konačnici pa šta. Ima mjesta gdje ne sviraju, imaš densing ber, da ne kažem internet, pun raznolike glazbe. Ljudi, imamo telenovele i filmove stevena seagala na HRT-u (!!!!!!) u udarim terminima, pa nitko ne kaže ni "a". Ako narod ne voli inteligentnu zabavu, tko smo mi da im kažemo da je to bezveze? Svatko sa svojim umom i vlastitim stanjem duha ima (o svom trošku) pravo raditi što hoće. |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
http://www.index.hr/sport/clanak/nezavisna-ekspertiza-danski-suci-su-u-finalu-napravili-23-greske-na-stetu-hrvatske/420658.aspx
u ovom članku piše da hrs još zbraja prihode i rashode i sa ulaznicama, haračom od gradova i svime ostalim vele da je ukupan prihod 80 milijuna.
grad Osijek je dao 40 milijuna kuna, a iz državne blagajne uzeto je još 200 milijuna kuna za dvoranu čija je isplativost upitna, a onda je uoči prvenstva iz osječke blagajne uzeto još 4 milijuna kuna za potrebe hrsa.
zaradili su hoteli na noćenjima reprezentacije i vlasnici kafića jer smo svi išli van cugati i slaviti... turiste baš u najavljivanom broju i nisam zamjetio. ma, samo hoću reći da nas je užitak gledanja repke na vlastitom tlu da bi gledali kako dolazi do srebra koštao daleko previše novaca i živaca.
todorić je zaradio, ali njegov zaposlenik, a bome mladjo i svebor - nisu. dapače, porez koji su uplaćivali i eventualno mirovinsko pojest će kamate na kredite za stupidne projekte.
a netko drugi je uspio zaraditi pare i dovesti kakve takvu klijntelu u grad i bez zadiranja u poreznu blagajnu. ti i ja nismo ništa time dobili ali niti izgubili.
mislim kako ne pretjerujem. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
druga je priča isplativost ovog ili onog projekta. pričali smo o novcima koji su ostavljeni na dvije manifestacije. logično je da veća organizacija povlači i veće troškove i škakljivu bilancu na kraju. ali što ti kažeš, i što je u cijeloj priči najbitnije, sveboru i mladji ni iz džepa ni u džep |
|
|
|
zrinkich Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
MissTake je napisao/la: ›
Anonymous, mene bi bilo sram da mi djeca znaju da su me zvali cajkaroš
|
nadam se da se ovo ne odnosi na mene i da je netko drugi imao isti nick.. s obzirom da nit sam ovo komentriala nit slušam folk nit sam išla na folk paradu |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|