Autor |
Poruka |
Marinoš
Ukupno postova: 296 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ovaj Čađo postade veća misterija nego tko je ubio Lauru Palmer
|
e,jesi zloćesta... |
|
|
|
|
|
Marinoš
|
Evo još jedna.... |
Opis: |
|
Veličina: |
690.28 KB |
Pogledano: |
110 put(a) |
|
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
eto napokon upoznajemo Čađu
pa nije baš mala maca |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Marinoš
|
Vjerovali ili ne,on ima 5 mjeseci...ali zbog dlake i zato što je dugo bio uz mamu,jako je velik. Najbolji mi je na onoj fotki gdje nešto vremba - izgledao kao neki mačak iz crtića.. |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
majko mila, pa Čađo je mačorčina! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Marinoš je napisao/la: ›
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jab mačku udomio da da... imam ja cuku jednog... četri mjeseca sarog... pa mu mal dosadno samom... a previše mi je još jednog psa uzimat... pa bi malu macu... da se igraju... uvijek kada odem s njim kod sestrične, njen mačak i moj pas luduju po cijeloj kući.... to bude ludnica... jel ona mačka što se navikla na pse udomila ili još udomitelja traži?...
|
Yes,maca je udomljena u Bizovcu.Međutim,imam kontakt sa ženom koja je aktivna članica u azilu za mačke u Čakovcu i tamo imaju 50-tak maca koje žele udomiti.Kod nas u Osijeku baš i nema nešto maca za udomiti - što je dobro,ali uskoro će početi dolaziti na svijet ,pa ćemo imati pune ruke posla.Stoga,ako želite male mace,pričekajte koji mjesec...vjerujem da ćemo naći nešto za vas..
|
jbg... ne znam baš... već mi je sada veliki pas.... premda je štene još, al je velika pasmina... za koji mjesec će početi jesti male mačiće... (šalim se naravno )... treba mi sada neki od par mjeseci... da si budu vršnjaci jel... |
|
|
|
Marinoš
|
[/quote]jbg... ne znam baš... već mi je sada veliki pas.... premda je štene još, al je velika pasmina... za koji mjesec će početi jesti male mačiće... (šalim se naravno )... treba mi sada neki od par mjeseci... da si budu vršnjaci jel... [/quote] tebi neću nabavljati macu... |
|
|
|
|
|
sale car
|
hehe |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
njemu nabavi pikaču |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Marinoš
|
Nabavit ću mu nešto drugo iz Zološkog... pa nek se onda pita tko će koga pojesti...
(šalim se, ... ) |
|
|
|
|
|
Marinoš
|
E tako....po Čađu sutra ide udomiteljica...Happy end i za ovu macu lutalicu.... |
|
|
|
|
|
sale car
|
ajd super... baš mi je drago kada te napuštene životinje nađu udomitelje... |
|
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
jel voli taj čađo zamorce? onak, no reason |
|
|
|
|
|
Marinoš
|
aggy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jel voli taj čađo zamorce? onak, no reason
|
Molim?
Jok,to je samo jedno malo debelo mače staro 5 mjeseci...vjerovatno je i razmaženo,ali koga briga - on je junačina jer je preživio sve one niske temperature, kišnu,snijeg i led i gubitak cijele svoje obitelji....
Stoga, pazi što pričaš,znaš....
Šalim se,naravno... ..... |
|
|
|
|
|
|
|