Autor |
Poruka |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
ja i "žena" se nećemo ni vidjeti ove godine za Valentinovo....a i nama je Valentinovo svaki dan
.....ne kupujemo si nikakve poklone općenito...
od osmog mjeseca prošle god imamo zajedničku kasu u koju ubacujemo novac za sve poklone koje bi možda kupili.....a i svaki tjedan svatko ubaci po 10 kn...skupilo se već
---planiramo u nizozemsku....to će biti naš poklon nama |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
bravo, @sokrate!
a jjoš ću samo nadodati : jebeš Valentinovo! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
sokrat
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
bravo, @sokrate!
|
|
|
|
|
|
|
sokrat
|
ma taj Valentin je zapravo u ono vrijem bio,nešto ko danas Kerum ili Todorić.....imao lanac trgovina....
i kako je period između Božića i Uskrsa malo poduži,a i Konstantin je baš bio zabranio rad nedjeljom.... trebao mu je neki blagdan između...i tako on odlučio da se slavi Majmunovo ( Valentinovo jel...) pa će onda svi naivni kupovat pokolone i trošit dukate,krajcare ili koje druge novce u ono vrijeme |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Šta je to?? |
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja cu posteno proslaviti Valentinovo s cugom i ekipom. Isto ko i svako drugo majmunovo heheh |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Moj grade pored Drave...... |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
a jeste svi neki ne romanticni,smrc |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ruana je napisao/la: ›
a jeste svi neki ne romanticni,smrc
|
po čemu je to valentinovo tako specijalno?
ja da imam curu, bilo bi nam valentinovo svaki dan |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
E baš to, ja dok sam bio sa ženskom nismo uopće brinuli o valentinovu, bitnije je bilo da ne zaboravim godišnjicu i rođendan... Valentinovo je goli ku...
Mi smo nešt slično imali jednom tjedno, dan samo za nas a ne tu neke gluposti kapitalističke... |
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Kapitalistička glupost.... ok...., a Heidi je mala droljica u Alpama, crbvenkapica se kara s vukom kao što znamo, Antunovo je samo isprika ja kirvaj i tako dalje, zar ne?????
Meni je valentinovo prekrasan dan. Svuda crvena srca lete, ljudi se daruju međusobno, poklanjaju srceta. Zaista uz sav moj trud ne vidim ništa loše. Naravno da ljubavnici mogu poklanjati i odlaziti na večere bilo koji drugi dan, a gle mogu Sv. Luciju slaviti u 4 mjesecu i posaditi žito za Božić u 4. mjesecu, zašto ne? Što se mene tiče, može se kako hoće.
Evo ja sam dobila svoju prvu valentinovsku čestitku od moje male susjede koja mi užasno nedostaje, a eto 6-godišnja djevojčica me se sjetila na ovaj dan. Zar to nije lijepo? Možda bih joj treba reći: "Gle dijete, mani se tih kapitalističkih sranja, da ti mene voliš, ti se meni mogla poslati čestitku 3. veljače, a ne danas". Hmm da daaaaaa...to bi bila prava rečenica u pravo vrijeme.
Sretno Valentivno svim ljudima koje crvena srca čine sretnima i uveseljavaju njihovu svakodnevnicu, onima koji će danas nekoga darivati i koji se raduju večeri koju će provesti s nekim dragim uz svijeće.
Posebno, sretan imendan mom jedinom bratu. Voli te tvoja sister! |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
po čemu je to valentinovo tako specijalno?
ja da imam curu, bilo bi nam valentinovo svaki dan
|
slažem se s tobom kolega... valentinovo bi trebalo biti svaki dan kada si sa osobom koju voliš a ne samo na taj jedan dan koji je neki lik jaaaaako davno odredio... nisam inače neki ljubitelj valentinova, ali ove godine je ja mislim prvi put da ću ga na neki način proslavit... ni ne znam kako to ide, ali kontam si da upadoh u taj kliše pokloni... a dragi bog ga zna jednostavno te zanese...ali rađe napraviti nekaj sam neko kupovati nešto što je isfurano... (barem da taj dio ne bude kliše) |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
valentin nema nikakve veze s ljubavi i danom zaljubljenih
sveti valentin je pomagao bolesnima a ne vojnicima da se žene |
|