Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
zendra je napisao/la: ›
mogli bi naši gradski oci ili neko sposoban organizirati recimo svaka tri mjeseca neku poznatiju stranu grupu/izvođača u našoj lijepoj novoj dvorani tipa Feithles, D. Guetta, Stereo MCS, Groove Armada, Moby, Kosheen itd
|
Ajde nemoj pretjerivat. Gradski oci pojma nemaju tko su FAITHLESS, zajedno sa pola Osijeka. Preskup je to sport i na kraju bi zbog nečijeg zajeba završio kao financijski debakl. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
zendra
Ukupno postova: 64 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
ne treba biti odmah pesimističan, treba se nešto pokrenuti u našem gradu, što su naši susjedi napravili u blatu Novog Sada (EXIT), isto je tako bilo u početku puno pesimizma, a vidi danas, treba neko poduzetan uzeti stvari u svoje ruke u našem trulom gradu i pokrenuti pozitivu |
|
_________________ bez potpisa |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
pa osijek ima svoje verzije toga, kolko se sjećam UFO je u početku trajao 3 dana, sad već dolazi potreba da traje i 5 dana (dalo bi se još poradit na organizaciji, ali ipak), za dane piva se ne sjećam da je ikada čak ni usred tjedna šator bio manje od 70% popunjen...
no eto, to su samo 2 događaja koja se ponavljaju no istina da bi trebalo biti više toga, sjetih se Whitesnakea gdje je bilo odlično, a po slikama na Subsima također nije bilo prazno...
treba napravit nešto veliko na što se zna da će bit dobro i to najavit puuuno ranije da se ljudi mogu pripremit... |
|
|
HerojUlice Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
nake_rado je napisao/la: ›
justice je napisao/la: ›
Heroina9 je napisao/la: ›
Fale neki kvalitetni konceti poznatih bendova ili neki party...preko ljeta mi je npr bilo odlično, osiječko ljeto mladih, ufo, dani piva i takva događanja, jbg bed je što je zima i takvih događanja onda nema. Živnit će sve opet u ljeto.
|
je tu si u pravu,najbolje je po ljeti,lagano na neku klupicu na pljugicu i cugicu,još se može s bajsom,e kad će to ljeto,il barem proljeće...
|
Sad se više ni to nesmije
|
Sta taj zakon je dosao na snagu?? Sad cemo se sakrivati u ulicicama |
|
|
|
|
|
zendra
Ukupno postova: 64 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
ne bih tu svrstavao B. Adamsa i Whitesnake ili neku lokalnu alternativu jer to definitivno nije to |
|
_________________ bez potpisa |
|
|
|
jamas
Ukupno postova: 74 Spol: Žensko
|
uvijek se moze uhvatit vremena za otic negdje dalje
neki koncert recimo,a sto se osijeka tice takav je kakav je i meni je uvijek dobro vani u masi |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Usporedjujete Exit sa Ufom i Danima piva. Pa dobro jesu vama sve na broju?
Izvodjaci koji su bili na Exitu, kod nas nece biti nikad. Mi smo za Srbe, Albanci, a kao kurcimo se kako smo skoro u Europi. Dragi moji mi smo koljevka Balkana. Kod njih gostuju The Prodigy, Underworld, Kemikalci, Sex Pistolsi, Booka Shade, Carl Cox, Richie Hawtin, John Digweed...
a kod nas svake godine redom: Let 3, Rambo Amadeus i neki madjarski metal tribute bendovi...
Damn...
Stavrno se slatko nasmijem na ovakve stvarcice.
Postoji nekoliko agencija u gradu koje su politicki podobne i imaju pravo na organizaciju cega god. Oni medjutim nece organizirati neke financijski riskantne dogadjaje, jer pogadjate, mogli bi popusiti kintu. DA istina je da kod nas nema mladih ljudi (studenata) koji bi izasli na ulice i izborili svoju bolju budusnot kao sto su to napravili u Srbiji. Tako je na kraju krajeva krenuo i Exit. Pokrenula ga je scacica balavaca btw!
Kod nas svi zagrljeni u kolu plesu na Crvenu Jabuku, Zvonka Bogdana... na sve vec vidjeno.
Pare koje su dobivene za organizaciju bilo kojeg osjeckog festivala mogle su se iskoristiti za toliko jaka imena da bi vasi unuci pricali o njima. Jbg sta ces kad stvari u rukama imaju priglupi i nesposobni no u drugu ruku poprilicno podobni i ulizivacki raspolozeni ljudi. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Pa i let3 su bili na exitu. Zapravo, i grupa tvog života je bila na exitu
BOOYAHH!
(da, znam na šta misliš) |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
|
|
|
Tranquillo Ukupno postova: 38 Spol: Nebitno
|
Osijek je specifičan po svom mentalitetu. Ljudi su ovdje dosta inertni. Ako se uzmu u obzir vicevi koji govore o "lijenim" dalmatincima, mislim da su slavonci daleko ispred njih po lijenosti.
Sorry ako se netko uvrijedio. That was not intention. |
|
|
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
Zivi Ukupno postova: 63 Spol: Nebitno
|
aaaa mozda je problem sto nitko od svjetskih zabavljaca nezeli doci u osijek |
|
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
meni su osobno izlasci u Osijeku dosta dobri... bude i koncerata i festivala, al opet se sve vraća na ono staro da treba i dobra ekipa za izaći van... al sve u svemu meni je dosta dobro i putujući kroz druge gradove sam tek uvidio koliko je njima lošije... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
meskalin
Ukupno postova: 48 Spol: Nebitno
|
jednom u dva mjeseca do zg-a i mir!
ruana je napisao/la: ›
Meni je tolko postalo u Osijeku vani dosadno da vec 2 mjeseca nisam izasla,a jos ni ne planiram. Kakva su vasa misljenja o tome i gdje najcesce zalazite,a da se dobro osjecate?
|
|
|
_________________ Gledam kroz tebe jer si mi ništa. |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
pavijan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni su osobno izlasci u Osijeku dosta dobri... bude i koncerata i festivala, al opet se sve vraća na ono staro da treba i dobra ekipa za izaći van... al sve u svemu meni je dosta dobro i putujući kroz druge gradove sam tek uvidio koliko je njima lošije...
|
mene iskreno ne zanima gdje je losije, vec gdje je bolje
Ne bih Osijek uspordjivao sa Djakovom i Valpovom, vec sa Rijekom. |
|
|
|
|
|
|
|