Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
Sjećate li se koncerta Gorana Bareta & Majki u Slaviji koji je bio prošle godine u listopadu???
Vi možda da, ali Bare nikako...
Evo što kaže...
Bare se Osječanima ispričao za gaf tijekom koncerta prije nekoliko mjeseci.
- Zašto nisam mogao otpjevati pjesme do kraja? Pa, čovječe, bio sam na tabletama. Nekoliko dana prije me udario tramvaj i pukla mi je kost. Nisam znao gdje bih od boli. Ničeg se ne sjećam s tog koncerta - kazao je roker, uz obećanje da će tamo uskoro opet imati koncert. U komuni nikad, kaže, nije bio, jer mu to nije bilo potrebno. Liječio se u bolnici. Tada su mu čistili toksine iz tijela.
24sata
Koncert Bareta možete pogledati u galeriji031
Galerija031: Goran Bare & Majke |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
Zašto su organizatori dopustili održavanje tog koncerta?
To je kao da autobus vozi pijani vozač. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
 |
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol:  Nebitno
|
ili kao da pijani vozač vozi autobus... =D |
|
|
|
|
 |
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
nebih rekao da je on bio na nekakvim tabletama protiv boli , mozda prekomjernoj kolicini istih, vidjelo se po reakcijama drugih iz benda i njihovom neodobravanju na cemu je on zapravio bio... |
|
|
|
|
 |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
|
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
 |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Vauuu! Pa on se toga sjetio! Ma Bare... ti si svoje odsviro... piši kući-propalo je! |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Cemu drama?! Covjek se ispricao. Sljedeci put ce, ako je pametan, nastupiti besplatno i potpuno trijezan.
Jebiga, vjerojatno je bio pijan (ili nesto drugo), ali u danasnjoj "politicki korektnoj" licemjernoj Sodomi i Gomori bi to dalo jos vise vode na mlin dezurnim dusebriznicima.
Ljudima je Bare super kad im treba takva ikona, pijano rezanje veza na njegovim koncertima, ali ce licemjerno hrackati kad ih se stavi u dominantnu poziciju... pateticno... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
Bare car, i da sam išao na koncert ne bi mi bilo žao!!! |
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
koncert je baš zbog njegove ubijačine bio dobar... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
Bili mi i nismo vjerovali.. zapravo jesmo, ali izgledalo je tragikomično... pogotovo: Laku noć, Rijeka!! Cirkus.. no i to je dio doživljaja kada ti sviraju Majke..
Stajali mi kasnije vani, taman ispred bmw-a u koji su ga unijeli zaštitati Borbaša i onaj lik što svira gitaru.. Dreknuli mi: Alo, Bare, kako si? a on samo odmahnuo rukom, nije mogao ni hodati sam.. upitasmo i zaštitara kad su ga strpali u auto šta mu je, ovaj samo odmahnuo rukom i posprdno rekao: A šta šta mu je? Šta bi mu moglo biti... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Nisam znao da postoje ljudi koji slušaju Majke/Bareta samo zbog 'ubijanja'. To možda vrijedi za Nirvanu, al' Bare, ma daaaj...
Bili tako ljudi slušati Stublića jedared u Tvornici, pa se lik pojavio nesposoban otpjevati jednu jedinu pjesmu kako treba; što reći osim popljuvati lika? Nit' je profesionalno, niti pristojno prema povećem broju ljudi koji su ga došli čuti...
Pare nije nitko dobio nazad, a koncert je koštao više nego onaj koncert Birushanah-a (mega-ultra-masivni doom iz japana; doletjeli su iz japana jebote, sa svim onim instrumentima!) u KSET-u, a ti su dečki odsvirali svojih sat i pol bez greške.
A i pivo je bilo jeftinije  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
twiggy Ukupno postova: 7 Spol:  Žensko
|
Slažem se u potpunosti.
Ne mogu reći da me nije razočarao na tom koncertu, ali da ću i idući put ići, to definitivno.
I tako na njegove koncerte idem zbog fenomenalnih pjesama, a ne "ubijačine"... |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
|
|
 |
 |