Autor |
Poruka |
boki_os Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Dakle ekipo, gdje sve rolate (ako rolate)? Koja su najbolja mjesta za rolanje? |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Dobro pitanje. Ne rolam u Osijeku, ali da rolam, to bi sigurno bila Promenada i biciklistička staza koja vodi od Vijenca Ivana Meštrovića do HT-a...
Problem s Promenadom je samo što se ne može u rolama spustiti na Promenadu kroz Tvrđu, nekako me ne oduševljava ni spuštanje po stepenicama s mosta, pa je najbolje ustvari sići na rolama s ove druge strane, kroz Zimsku luku. Ili obuti role tek na Promenadi. |
|
|
|
|
|
Alana Bates
|
BTW, tko se rola po Trgu? Jel se može tamo dobro rolati? |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Moje bajno rolanje bilo je od mosta do ZOO.a i na parkiralištu Kauflanda (to kad je bilo vježbanje ravnoteže). Dođeš autom do ZOO-a. Ali ne smijem reći koliko puta sam uopće otišla na rolanje (bitno da sam kupila svu opremu osim kacige) jer će biti opći piš. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Meni netko čita misli.
Baš sam se htjela žaliti kako sam neki dan doslovno hodala na rolama cijelom Strossmayerovom jer su pločnici katastrofalni i nisam se mogla rolati. Ljudi iz tramvaja su me malo čudo gledali.
Zapravo, bilo bi lijepo kad bi se po cijelom gradu napravile biciklictičke staze (ili za rolanje). Ovako, rolam se tamo gdje nema puno prometa na cesti jer mi nije usput dolaziti na promenadu da bih se rolala. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Alana Bates je napisao/la: ›
BTW, tko se rola po Trgu? Jel se može tamo dobro rolati?
|
E, da, pokušala sam se rolati po trgu i nije baš ugodno. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
Alana Bates
|
Anastazija je napisao/la: ›
Meni netko čita misli.
Baš sam se htjela žaliti kako sam neki dan doslovno hodala na rolama cijelom Strossmayerovom jer su pločnici katastrofalni i nisam se mogla rolati. Ljudi iz tramvaja su me malo čudo gledali.
Zapravo, bilo bi lijepo kad bi se po cijelom gradu napravile biciklictičke staze (ili za rolanje). Ovako, rolam se tamo gdje nema puno prometa na cesti jer mi nije usput dolaziti na promenadu da bih se rolala.
|
Da, Štrosika i nije neka za rolanje, koliko se sjećam kad sam šetala tuda - pločnici su izraubani, a na nekim mjestima (dio preko puta ortopedske bolnice!) i jako grbasti... |
|
|
|
|
|
calimeroo Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
zivim na jugu i rolam se od svoje zgrade do promenade, pa po promenadi pa nazad.. to je nekih sat ipo dobre voznjice rolama |
|
|
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
Anastazija je napisao/la: ›
Zapravo, bilo bi lijepo kad bi se po cijelom gradu napravile biciklictičke staze (ili za rolanje). Ovako, rolam se tamo gdje nema puno prometa na cesti jer mi nije usput dolaziti na promenadu da bih se rolala.
|
Bilo bi krasno, no kome su uopće bitni još biciklisti i roleraši? |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
??? a kad se pocnu graditi onda ne valja jer to sve đapić krade sebi kao i ostali haespeovci, a i mnogi ljudi gube svoja parkiralista... |
|
|
|
|
|
jamas
Ukupno postova: 74 Spol: Žensko
|
mozda bi nam bilo najbolje zaobilaznicom |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Rolanje kod Kauflanda prva liga. Rolanje na dijelu promendade kod Kopike također super.
Biciklistička staza od Donjeg grada do Tvrđe bi bila dobra da nema korijenja koje je podiglo stazu i kojekakvih sjemenki/lišća/grana. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
|
|