Autor |
Poruka |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Mislim da je veća fora to što vam je cijela priča izgledala nezanimljiva, i da to nije nešto u čemu biste htjeli sudjelovati, a sad vam je krivo...ali ok biti će prilike, možda samo za mlade, pa ove godine napravimo kategoriju do 29 god., i razdvojimo kategoriju za tamburice i rok'n'roll, pa od svake kategorije odaberemo najbolje....recimo....pa nek svako uživa u glazbi koju voli...i još jednom ponovimo temu Osijek, a nakon toga natječaj više ne vežemo tematski nego ponudimo nešto drugo....ajde dajte prijedloge....cilj projekta i je da sami doprinesete promjenama u gradu...nabolje.... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
svaka čast TataMata na glazbenom odrastanju,to volim čuti od čovjeka koji se približio 4 banke (iako si iz HSP-a) nastavi tak i djecu učiti i boljeg starog od tebe nema... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
![](images/spacer.gif) |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_band.gif) jel ovo tvoj band ? Ko da sam vas vidio negdje ? |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
1. pjesma - previše podsjeća na Matu Bulića, a to je loše zamaskirano tamburicama.
2. pjesma - kao da slušam žalopojku mog tate/djede/pradjede kak je nekad bilo super a danas je drek
3. pjesma - mlaka i neupečatljiva |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
TataMata
|
To sam isto i ja pomislio kada sam čuo novi album Gunsa, osim možda onog dijela o Mati Buliću....a, cijela ekipa je potrošila vjerojatno hrpu love i snimala album godinu dana....da bi na njemu bilo možda tri dobre stvari... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Nave
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Nakon ove seanse trebam min.3 tablete za smirenje i povechu voltazhu za reanimaciju
ovak mi nedjelja odavno nije bila shebana
![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_stretcher.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Nisam dugo čuo takvu katastrofu poput prvonagrađene pjesme. Ljudima koji su to monstruozno nedjelo izabrali za prvu nagradu treba doživotno zabraniti bavljenje glazbom. U svemu tome najmanje je kriva gospođa koja je to napisala - postoji razlog zašto je Mihaljević napisao ponešto solidnih pjesmuljaka, pa čovjek je bio školovani glazbenik i skladatelj. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
ma mogli su stavit da je pjesma grada ja sam mali mate od mame i tate... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
koko
Ukupno postova: 215 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Kakav isusov BAJA?
Šta je ovo?
Kakvi traktori?
Tamburice?
Nažalost je zapravo jasno i logično bilo očekivati ovako nešto.
Koliko god Osijek bio "grad" i "urban", neće još (pre)dugo prerasti ovaj tužni mediokritet u koji je zapao.
Od blijedog logotipa cijele kampanje "ja volim Osijek" u podebljanom "Times New Romanu" do ovih pjesama i Baje. Od očajničkog "brendiranja" rakije, kobasice i zapostavljene tvrđe, do naše "gradske" "vlasti" i blatnih parkirališta pored najhotela regije.
Ovo nema više veze sa idejom, stilom ili pojmom "gradskoga".
Baja... ma... ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
TataMata
|
U ovome trenutku je oko 1300 posjeta topicu, a 52 komentara, od kojih je od 15 forumaša negativna kritika, od tih 15-5 ne sluša ništa osim mjuze koju voli i ovo mu je normalno bez veze, 5 su oni koji uvijek pljuju i od 5 je došla suvisla kritika koju uvažavam...sve u svemu nije loše za početak... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
TataMata
|
Oni koji žele dati svoj doprinos da slijedeći natječaj bude bolji od ovoga neka pročitaju topic od početka i komentare te neka daju mišljenje za sve tri pjesme.... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
...pitanje za lingviste, te ine stručnjake u pogledu jezika, odnosno naglaska:
...u pjesmi broj 1. idu stihovi nešto blabla, voljenom Osijeku.....ono što mi je prvo upalo u uho (osim što pjesma zaista više vuče na Bulića Matu) je naglasak na Osijeku...poslušajte pjesmu, ne znam kako bih označila taj naglasak....
....nije li to krivi naglasak?...ili se varam? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiger Ukupno postova: 52 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Pa koji bi normalan čovjek koji se bavi glazbom nakon što vidi rezultate ovog natječaja poželio sudjelovati u sljedećem? Na sljedećem tek možete očekivati navalu seljačkih poskočica. Dokle će te od ovga grada pokušavati napraviti najveće selo u Hrvatskoj? |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ajde ne seri.....
....probaj ti biti malo kreativan....
..najlakše je nešto popljuvat.....a pokušat ponudit neko (bolje) rješenje je za tebe znanstvena fantastika....
....bit natječaja je da se dobije motiv slijedeće godine pokušat napraviti nešto bolje....
..i vjeruj da će slijedeće godine biti još više pjesama....i nadam se boljih nego ove godine..al to nije način da se pljuje bez ikakve osnove.....
....................
i najveće selo u hrvatskoj ti je na 10 minuta od osijeka.. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
![](images/spacer.gif) |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ne varaš se... Ali to je stara boljka koju čujemo iz dana u dan na televizijama i na radio postajama... Na žalost, ni u snimanju pjesme o Osijeku (recimo) nije se nitko to potrudio ispraviti... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|