Autor |
Poruka |
badman Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
ajde napokon nesto. |
|
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Via Beč! Tamo su koncerti! |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Hm, malo si razmišljam, pa da vas pitam:
Koliko će vas zbilja letjeti za London ili Dublin i koliko često? Ha?
Koliko će putnika imati te linije?
Netko reče dobro za Stuttgart - linije bi barem bile stalno popunjene, a iz Stuttgarta ionako možeš gdje god želiš, oš' rajaner, oš' džrmanvings... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Koliko će vas zbilja letjeti za London ili Dublin i koliko često?
|
kontam da nije bed izvalit pedesetak eura za let i otić u london bar svaka dva mjeseca u lagani šoping i na pokoji koncert |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
badman Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Koliko će putnika imati te linije?
Netko reče dobro za Stuttgart - linije bi barem bile stalno popunjene, a iz Stuttgarta ionako možeš gdje god želiš, oš' rajaner, oš' džrmanvings...
|
a bit ce onih koji ce zapaliti jeftino za London i Dublin.ja cu prvi za Dublin sigurno.
svijeta malo vidjeti .a uostalom nece biti samo linija za London i Dublin.biti ce sigurno i nesto blize nama.tako da svakako ce biti nesto popunjeno. |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
Forumaška kava u Soho-u... rispekt!
|
Ajde - pristajem, samo da popunimo jedan red sjedala |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ja sam za |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
|
Dijelim tvoju bojazan da bi dugorocno linija mogla dozivjeti slabiju popunjenost od one koju ocekuje Ryanair. Doduse, moguce je i da ce Ryanair dobivati zescu subvenciju lokalne samoupravo, buduci da im takvi uvjeti nisu strani pa ostanu nesto dulje.
A mozda, mozda... mozda i bude popunjeno, jer se ipak radi o Londonu, a ne Koelnu [uz sav respect prema gastarbajterima]. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
pootzko
Ukupno postova: 155 Spol: Nebitno
|
ajde još nekako što mi hoćemo pobjeć nekud vanka na neko vrijeme, ali bolje pitanje je - tko bi izvana htio doć u Osijek |
|
_________________ ...I put on my robe and a wizard hat... |
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Pa mi. Kad se budemo vraćali ^^ |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
Ja predlažem da Ryanair uvede liniju Klisa-Čepin, po mogućnosti s Butra naplatnim sustavom karata. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
ma kaki....linija sjenjak-osijek |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
puckooo Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Ovaj let za London znači da će Osijek biti povezan sa cijelim svijetom, jer iz Londona postoje izravne linije za sve svjetske metropole. |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
|
|
|