Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
PreacheR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja predlažem da Ryanair uvede liniju Klisa-Čepin, po mogućnosti s Butra naplatnim sustavom karata.
|
lolcina
btw promijenite naslov covjek moze pomislit da vec lete ili da su bili tu pa ih netko izbacio iz osijeka |
|
|
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
pernabukano je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovaj let za London znači da će Osijek biti povezan sa cijelim svijetom, jer iz Londona postoje izravne linije za sve svjetske metropole.
|
Upravo to! Sam let do Londona i nazad iz ove perspektive se i ne doima odviše isplativim, no činjenica da je London jedno od najvećih zračnih čvorišta u Europi dijametralno mijenja percepciju linije Osijek - London. |
|
|
|
|
|
iggy_rock Ukupno postova: 70 Spol: Muško
|
PreacheR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pernabukano je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovaj let za London znači da će Osijek biti povezan sa cijelim svijetom, jer iz Londona postoje izravne linije za sve svjetske metropole.
|
Upravo to! Sam let do Londona i nazad iz ove perspektive se i ne doima odviše isplativim, no činjenica da je London jedno od najvećih zračnih čvorišta u Europi dijametralno mijenja percepciju linije Osijek - London.
|
Optimisticno razmisljanje, ali ima tu par otegotnih okolnosti. Ljepo izgleda kad pise relacija Osijek-London, ali zapravo se radi od relaciji Osijek-Stansted airport, udaljenom 60km od Londona. Druga okolnost je ta sto od stansteda do Heathrowa ima 106km, a Heathrow je zapravo veliki medjunarodni aerodrom, dakle poprilicnu relaciju treba prevaliti kojekakvim taksijima, i javnim prijevozom da bi se presjelo na drugi let. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Možda se radi o pokusnim letovima, ispitivanju, reklamiranju. U svakom slučaju, uprava Ryanaira sigurno neće dugo držati neisplativu liniju. Županija i Grad bi morali pomoći, ako se linija takvom pokaže. No, umjesto 200-tinjak kuna cestarine i 300-tinjak kuna benzina do Zagreba i nazad, nekako se nameće izbor odlaska u London za istu ili manju cijenu (i za isto vrijeme!).
Ujedno je zasigurno jeftinije letjeti Ryanairom, pa od Stansteda doći do Heathrowa, nego doći do Zagreba i platiti kartu Zg-Lo Croatie Airlines (i pojesti paprenjak putem). |
|
|
|
|
|
Vic Ukupno postova: 73 Spol: Muško
|
Ma pustite nagadjanja, dozvolite da se Blanka sutra prosere na konferenciji za novinstvo. Po meni, kljuc u bravu dok ne zasjedne druga perspektivnija i nadasve strucnija uprava. |
|
|
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
jab da imaju za kopenhagen il malmö
onda bi svaki mjesec bila kokuce i kafenisala s nekim |
|
_________________ zlo i naopacke |
|
|
|
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
ja bi da se oslobodim straha od letenja |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
iggy_rock je napisao/la: ›
ali ima tu par otegotnih okolnosti. Ljepo izgleda kad pise relacija Osijek-London, ali zapravo se radi od relaciji Osijek-Stansted airport, udaljenom 60km od Londona.
|
neću prevoditi, pismeni smo jel...
By train
The Stansted Express runs every 15 minutes and reaches London Liverpool Street in 45 minutes. All trains depart from Stansted Airport rail station, situated directly below the terminal. London Underground connections are available at Liverpool Street, Stratford and Tottenham Hale
By bus or coach
Fast, frequent coaches run from Stansted to London destinations including Liverpool Street, Victoria, Stratford, Baker Street and Kings Cross. With fares starting at just a few pounds
jedino je taxy skup, oko sto funti
By far the most popular option connecting Heathrow and Stansted are the frequent bus / coach shuttles providing around 30 journeys each day between Heathrow and Stansted. These are run by National Express Airport. Around 90-120 minutes
Fare : £21.50 Single, £28.00 Return. (Children 3-15 Half Price + Seniors Fares)
The cheapest route between Heathrow and Stansted is via Central London with National Express Bus and should be around £11 one-way and take around 2.5 hours. |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Ljepo izgleda kad pise relacija Osijek-London, ali zapravo se radi od relaciji Osijek-Stansted airport, udaljenom 60km od Londona.
|
Aerodrom Stansted ima u suterenu željezničku postaju i za 45 minuta si u centru Londona, na Liverpool Street. Karte za vlak s popustom prodaju i u avionu. Dakle, treba ti isto vremena kao od CGD do centra Pariza ili od JFK do centra New Yorka.
Druga okolnost je ta sto od stansteda do Heathrowa ima 106km, a Heathrow je zapravo veliki medjunarodni aerodrom, dakle poprilicnu relaciju treba prevaliti kojekakvim taksijima, i javnim prijevozom da bi se presjelo na drugi let.
|
Ryanair povezuje brdo europskih destinacija sa Stansteda, a u okolici imaš i hotele ako ne možeš povezati let isti dan.
Ako ti se leti u USA ili možda Keniju, onda ti je jednostavnije uzeti let iz Budimpešte s predviđenim presjedanjem. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
black shugar Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
toooo napokon-uspjeli smo sa silnim glasanjem na svakodnevnoj anketi za let Osijek-London )))) |
|
|
|
|
|
Andrea Zuckerman
Ukupno postova: 153 Spol: Nebitno
|
ja stvarno s uzbuđenjem očekujem tu konferenciju, i navijam za London i Dublin! |
|
|
|
|
|
majaazdaja
|
tranquilize je napisao/la: ›
ja bi da se oslobodim straha od letenja
|
tog se ne oslobadjas , neg se nakljukas veselim tabletama i kresnes dve tri zestoke prije puta |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
majaazdaja je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
tog se ne oslobadjas , neg se nakljukas veselim tabletama i kresnes dve tri zestoke prije puta
|
hehe to iskustvo priča |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
majaazdaja
|
Monstrum je napisao/la: ›
majaazdaja je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
tog se ne oslobadjas , neg se nakljukas veselim tabletama i kresnes dve tri zestoke prije puta
|
hehe to iskustvo priča
mhm..doduse kad letim s klincima onda ne , onda trpim strah
al kad letim sama , namazem se ko zmaj , pa sad ti padni bole me kuuuuuu
al bolje je to neg recimo putovat busom i brodom 36 sati od Osijeka do Malma
tak da je ovaj ryanair is svi slicni bogomdan
|
|
|
|
|