Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Letio sam jednom iz Klagenfurta na sajam automobila u Frankfurt... i to Frankfurt Hahn koji je cca 90 km i sat i 45 udaljen od grada. Naravno da smo uspjeli uhvatiti tek 3. shuttle bus nakon pola sata čekanja u redu - sve u svemu, ne bih više!
|
Koliko ima od njega do Frankfurt am Main? Kako se cini, za neke destinacije na Hahnu nije bas lako uhvatiti vezu isti dan, a umjesto spavanja u nekom hotelu mi se jednostavnije cini letjeti iz Budimpeste pa bez presjedanja...
|
Cca 130 km... kažem ti, sat i 45 busom do centra Frankfurta. Srećom da mi je hotel bio na 10 minuta pješke od autobusnog stajališta u centru.
Ovo za Budimpeštu si u pravu. Ova će linija biti zanimljiva samo bauštelcima i njihovoj rodbini. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
Cca 130 km... kažem ti, sat i 45 busom do centra Frankfurta. Srećom da mi je hotel bio na 10 minuta pješke od autobusnog stajališta u centru.
|
Mislio sam na aerodrom Frankfurt am Main. ;-)
Ma, nije ni ovo lose, ako se da kombinirati. Ne treba zaboraviti ni da mnogi interkontinentalni letovi krecu iz Frankfurta... Frankfurt je, kao odskocna daska, N puta zahvalniji od Koelna...
Mene je strah da se opet ne dogodi isto sto se dogodilo s GW-om, a to je da oni koji putuju - proputuju u prvih par mjeseci i da nakon toga nastane rupa u potraznji...
Neki Osjecani bi dvoranu s milijun mjesta, aerodrom s kojeg se leti za New York, a zaboravljaju da je Osijek, u globalnim razmjerima, obicno siromasno seoce u tamo nekoj Hrvatskoj. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Lucky Luke Ukupno postova: 90 Spol: Nebitno
|
Frankfurt am Main - Frankfurt Hahn ima nekih 130 km.
Veza dalje je bez veze. Daleko najfuj varijanta koja se mogla izabrati. Čak bi i Dortmund bio bolji nego Hahn. Ova Strahonja je definitivno pogrešna osoba za ovaj projekt zvan hoću van iz ove vukohebine.... |
|
_________________ Poslije velikih problema, opet jašem. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
Andrea Zuckerman je napisao/la ( Pogledaj post): ›
OĆU LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ja oćem jest burek u londonu
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
men ni to nije loše... sad ću možda do rodbine pa da s bratićem bengam tamo na nekom konc... možda i on uspije doć da mu pokažem ovaj kraj malo, na cajke da ga vodim
|
i forumašku kavu
nije žvaka za seljaka
a mi se ponadali butrom u bijeli svijet
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Neki Osjecani bi dvoranu s milijun mjesta, aerodrom s kojeg se leti za New York, a zaboravljaju da je Osijek, u globalnim razmjerima, obicno siromasno seoce u tamo nekoj Hrvatskoj.
|
ja bi direktno Osijek-Mars
a s obzirom u kakvoj je poziciji Osijek u državi, a tek gledajući globalno dobro da nam daju struju i pitku vodu te da nas se može barem naći na karti |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: Muško
|
jeeš frankfurt ne bi tamo iši ni da je besplatno -.- dajte london pa da letimo pa da letimo pa da letimo!!!!!!!!! |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
cecaj Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Totalna glupost sto ne leti za London!!!!! |
|
|
|
|
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
Andrea Zuckerman je napisao/la ( Pogledaj post): ›
OĆU LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ja oćem jest burek u londonu
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
men ni to nije loše... sad ću možda do rodbine pa da s bratićem bengam tamo na nekom konc... možda i on uspije doć da mu pokažem ovaj kraj malo, na cajke da ga vodim
|
i forumašku kavu
nije žvaka za seljaka
a mi se ponadali butrom u bijeli svijet
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Neki Osjecani bi dvoranu s milijun mjesta, aerodrom s kojeg se leti za New York, a zaboravljaju da je Osijek, u globalnim razmjerima, obicno siromasno seoce u tamo nekoj Hrvatskoj.
|
ja bi direktno Osijek-Mars
a s obzirom u kakvoj je poziciji Osijek u državi, a tek gledajući globalno dobro da nam daju struju i pitku vodu te da nas se može barem naći na karti
|
potpisujem |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Puno govore rijeci ovog Madjara. Ako je mislio da ce kroz Osijek proci 30 000 putnika godisnje, hm... uz 4 leta tjedno... dakle, 30K putnika u nekih 200tinjak letova... 150 osoba po letu. Optimisticna ocekivanja... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
komšo
Ukupno postova: 85 Lokacija: U dvorištu Spol: Muško
|
|
|
|
mgalić Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Studgart hahahahahhahaaahahahahaha |
|
|
|
|
|
Vic Ukupno postova: 73 Spol: Muško
|
|
|
|
MissTake
|
meni to liči kao da hoćeš u Sloveniju, ali moraš sletjet u Zagreb jer ne možeš na karti naći Ljubljanu
btw koliko je ovo kilometara (od aerodroma do grada) i kakve su mogućnosti prijevoza tj. linije bus-vlak?? |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Vic Ukupno postova: 73 Spol: Muško
|
Koliko vidis, zracna udaljenost do Frankfutr Main airport je nekih 51 nm, znaci nekih 95 kilometara. Koliko je do centra Frankfurta, nisam provjerio. Pokusao sam na sluzbenim stranicama Ryanair napraviti rezervaciju za prvi let 06.05.2009. godine sa polaskom sa LDOS u 12,55 sati, dvije odrasle osobe i klinjo moj mali, ali ukupna cijena karta jos nije formirana. Jedino mi daje ukupnu taxu na Zracnoj luci Osijek od 55,47 EUR bez cijene karata. |
|
|
|
|
|
|
|