Autor |
Poruka |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Što je najvrijednije što imate? Što je najvažnije što imate u životu?
Meni je život. Svaki život je neponovljiv i jednako vrijedan. Ne znam na koji način ću ostati bez njega, ali će sigurno završiti jednoga dana. |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Nije li ovo malo paradoksalno? Da ti je u životu najvažniji život? |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
fuldstændigamok je napisao/la: ›
Nije li ovo malo paradoksalno? Da ti je u životu najvažniji život?
|
Meni ne zvuci toliko paradoksalno, koliko rekurzivno i bazicno.
Zapravo, vise me cudi tvrdnja da je svaki zivot jedinstven i neponovljiv - kao da ih prozivljavamo nekoliko. IMHO, iz ovoga sto je hyppolita napisala jasnije mi je da jako voli zivot i da je trenutno vjerojatno sretna i zadovoljna.
Sto se tice izvornog pitanja - tesko je izdvojiti nesto sto je najvaznije. Previse toga je vazno i o vaznosti mnogo cega postanemo svjesni tek kad to nesto vise nemamo. Dakle, za propitivanje sto mi je najvaznije, trebao bih se podvrgnuti testu gdje bih se "olaksao" za sve redom i mjerio koliko mi to "nesto" nedostaje.
Vazne su i okolnosti u kojima se propituje vaznost. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Najvrijednija mi je moja inteligencija, obrazovanje, samosvijest i samopoštovanje.
Od materijalnog kuća, automobil, mobitel, naočale i martensice(ali, mislim da o tome ovdje nije riječ). |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
hyppolita je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni je život. Svaki život je neponovljiv i jednako vrijedan. Ne znam na koji način ću ostati bez njega, ali će sigurno završiti jednoga dana.
|
ha, što se tiče neponovljivosti života, moglo bi se tu isto jako puno diskutirati, i još par stotina topika na tu temu otvoriti.
Nije dokazano da je ponovljiv, al nije dokazano i da je neponovljiv, niko ne zna šta je na drugoj strani ....ja se nadam šta god da je samo da ima dobrih riba
A što se tiče toga što je meni najvrijednije....hm...i tu bi se dalo diskutirati....ali od nekih materijalnih stvari....patike.....i moj Mac |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
najvrijednija su moja djeca i to nitko(ništa) ne može promijeniti. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ništa posebno |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
fuldstændigamok je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nije li ovo malo paradoksalno? Da ti je u životu najvažniji život?
|
Ma po čemu bi to trebalo biti?
Pokušavala sam smislit nekoliko logičnih odgovora, ali što god da kažem - iznad tog ima nešto važnije. I tako u krug se vrti... pa mislim da je život najvrijedniji. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
hyppolita je napisao/la: ›
|
Ne 'u životu' već 'od života'. Ono prvo mi ima malo previše materijalne konotacije.
U kontekstu života kao odrednice postojanja bića između rođenja i smrti pitanje nema smisla. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Iskrena
Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Najvrednije mi je od svega ZNANJE, jer sve drugo ti mogu uzeti, ali znanje ne, osim ako te ubiju, a to onda i nije bitno...
A imam li ga, e to je več pitanje... |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Krhko je znanje...
Men je najvrijednije... Ne znam... Ljudi koji me okružuju, ne svi, ali oni bliži... |
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
meni je najvažnije u životu moja djevojka ( i sve što je vezano uz nju, dakle zdravlje, njena sreća i sve... ) koja je napravila od mene nešto što nije nitko u mojih 20 godina ( dok nisam nju upozna )... malo manje važno ali također jako važno mi je zdravlje, te moj optimizam... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ono što je meni najvažnije je ne opterećivati se mišlju što je najvažnije ili manje važnije ili nevažnije, nego samo chillat i uživat |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|