Autor |
Poruka |
kikica1987
Ukupno postova: 86 Lokacija: U krevetu! Spol: Žensko
|
marin_00 je napisao/la: ›
ja sam isao u speed i enver mi je bio instruktor i to jos prije 2 godine za motor...
. neko je izjavio da bi isla u tratincicu i gledala beka. A ako oces naucit vozit,onda nemoj gledat na izgled instruktora!
|
išla je u speed...šta ti nije jasno??? od gledanja nema ništa,a ako ne kontaš zaj.... onda nemoj ni komentirat! |
|
_________________ Ako neMaš Ništa Lijepo reĆi o dRugima, sjeDni kRaj Mene! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ne bud' lijen, odite u autoškolu Magnet kod instruktora Dundovića.
Gospodin je inače iz Bilja, nekad su on i sin vodili vlastitu autoškolu (Dundo) dok zakon nije rekao da instruktor ne može u isto vrijeme biti i voditelj autoškole (WTF?).
Čovjek je prepun iskustva, zna ukazati na greške koje radiš u vožnji, zna priznati i ispričati se ako pogriješi i što je najbolje, poznaje sve ispitivače iz HAK-a, pa te prije ispita vožnje provede TOČNIM putem kojim se ide na vozačkom |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kikica1987
|
Frost je napisao/la: ›
i što je najbolje, poznaje sve ispitivače iz HAK-a, pa te prije ispita vožnje provede TOČNIM putem kojim se ide na vozačkom
|
ma znaju svi...al mi ni to nije pomoglo da položim tek iz 3.pokušaja... |
|
|
|
|
krimi
Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Bila bih zahvalna ako bi netko dao savjet kakvi su instruktori u autoškoli Start?? |
|
|
|
|
|
marin_00 Ukupno postova: 10 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa te prije ispita vožnje provede TOČNIM putem kojim se ide na vozačkom
|
a koji je TOČNI? nas je 5 polagalo i svako je vozio drugu rutu
nego, nisam pregledavala ali ANITA u AŠ Starčević je instruktor kakvog mozete samo pozeljeti |
|
|
|
|
|
Frost
|
little_bee je napisao/la: ›
|
onaj koji ti instruktor pokaže neposredno prije ispita pa te ispitivač provede identičnim putem |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kikica1987
|
Frost je napisao/la: ›
little_bee je napisao/la: ›
|
onaj koji ti instruktor pokaže neposredno prije ispita pa te ispitivač provede identičnim putem
|
svaki ispitivač ima svoje cake..npr.meni je došo neki damba i reko mi instruktor da ako kod njega ne položim neću nikad položit jer taj ne traži parkiranje po gradu ni ništa već samo jednosmjerne ulice..tak je i bilo...10 puta me proveo kroz istu ulicu i položila... |
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
krimi je napisao/la: ›
Bila bih zahvalna ako bi netko dao savjet kakvi su instruktori u autoškoli Start??
|
Moj susjed je instruktor, ne znam kakav je kao instruktor, ovako mi se čini sasvim OK, korektan i tolerantan. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
pivopijaaa Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Eo bas sad planiram polozit...
Jel mi moze netko predlozit di da odem?
Svi poznanici su mi polagali u drugoj autoskoli i svi su zadovoljni tak da neznam di idem.Tratincica mi nekako najbolje odgovara zbog lokacije, jel polagao netko tamo? |
|
|
|
|
|
CipelicaLutalica
Ukupno postova: 23 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Frost
|
CipelicaLutalica je napisao/la: ›
Zamrla ova tema...
Evo moja pohvala Argumentu!!! Instruktor odličan, oš stasom, oš glasom... ok, to je rečenica za nešto drugo...
|
Aha.
A kakav je kao instruktor? |
|
|
|
|
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ako se mene pita, u Cilj nemojte...ženska populacija je tamo manje cijenjena... |
|
_________________ Smile...happy looks good on you... |
|
|
|
CipelicaLutalica
Ukupno postova: 23 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
CipelicaLutalica je napisao/la: ›
Zamrla ova tema...
Evo moja pohvala Argumentu!!! Instruktor odličan, oš stasom, oš glasom... ok, to je rečenica za nešto drugo...
|
Aha.
A kakav je kao instruktor?
|
Dobar!
Ma ovako je super, objašnjava lijepo, ne dere se, sve pokazuje, ukaže ti na greške, bez i malo povišenog tona... eto... radi koliko god treba s tobom i prakticira da se vozi svaki dan, vremenski se tebi prilagođava, uvijek nasmiješen i ljubazan...
Ne znam, meni je ok!
I preporučujem svakome! |
|
|
|
|
|
Casper Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
evo ja planiram upisati preko ljeta vozački, zanima me kolko u prosjeku traje sve to, ako uzmemo u obzir npr.da iz prve položim sve ?
Kolike su cjene ( dali su različite od škole do škole). Živim u centru pa bi tako lokacijski blizu uzela.
Mogu li sama tražiti instruktora ili mi ga oni dodjele. Nisam iz Osijeka tako da nisam naš upućena... |
|
|
|
|
|
|
|