Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ivan Vrdoljak uz bok Krešimiru Bubalu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
dibi
Ukupno postova: 59
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.03.2009. 14:48 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Koliko sam ja u tijeku, 90% poslova je u rukama gradonačelnika, vijeće nema prevelikog utjecaja u toj čitavoj priči
evil monkey je napisao/la: ›
bocic je napisao/la (Pogledaj post): › Nestranački kandidat za gradonačelnika (pazi, tu ne govorim o listi za gradsko vijeće), a koji odgovara onom opisu, zasigurno bi mogao pobijediti čak i kod nas. Problem sam već naveo, ja ne vidim takvu osobu u Osijeku.
da budem sasvim iskrena, ne znam kako je tocno ustrojen rad gradskog vijeca i kako je na razini grada regulirano donosenje odluka - ali cistom logikom: ako je gradonacelnik "nesvrstan", a u gradskom vijecu neka stranka ima vecinu, nije li vijecu lako onemogucavati gradonacelnika u radu i donosenju odluka? to moze biti dobra stvar ako gradonacelnik donosi lose odluke, ali i vrlo losa ako vijece radi u necijem stranackom/osobnom interesu.
ili sam u krivu?

moze li mi netko dati link za kakav dokument (pravilnik, statut ili kako se to vec zove) kojim se uredjuju duznosti i ovlasti (osjeckog) gradonacelnika i gradskog vijeca (ili citave gradske uprave)?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
bocic

Ukupno postova: 104
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.03.2009. 14:49 
Naslov:  

dibi je napisao/la (Pogledaj post): › Zamolio sam te da mi navedeš državu, a ne da mi kažeš da to postoji u državama sa duljom tradicijom demokracije od Hrvatske! Naravno da nemamo takvu osobu,i zaista ovo nije tema topica. Relanost je takva, da treba birati ili jedni ili drugi ili treći ili ne izaći na izbore!Možete reći što god želite ali od ove tri opcije glasovati ću za Bubala i Vrdoljaka, jer ne želim da budim u onih 40% koji neće izaći na izbore jer su razočarani u kandidate. Možda da nađeš takvu osobu , pa onda neće biti ovog glupog prepucavanja!

Glupa je rasprava samo zato što se ti glupiraš. Problem je što alternativu NEMAMO, a tomu su najzaslužniji političari...

Što se država tiče, izaberi bilo koju iz 'starih' članica EU, u svakoj možeš naći nekolicinu primjera, kako po manjim gradovima, poput Osijeka, tako i po većim, ponekad čak i jako velikim... Švicarsku namjerno ne želim tu navoditi, kod njih se obnašanje dužnosti apsolutno drukčije percipira od ostatka svijeta...

mimin
Ukupno postova: 44
Post Postano: 12.03.2009. 15:13 
Naslov:  

hihmih je napisao/la: ›
mimin je napisao/la: ›
ajde napokon si rekao za koga si!
s obzirom da se majstor zajebo(vrdoljak)i ušao u koaliciju sa bolesnikom i lopovom(glavaš) ,te tako i ono malo nade ugasio za boljim osijekom.križam njega kao mog kandidata za gradonačelnika . moj izbor če biti stranka poznanstava i rodijačkih veza sa svekolikom vlašću u državi. zašto bih ja bio drukčiji od njih i borio se za neke ideale kada svoje ciljeve mogu ostvariti priklanjajuči se večini(hdz) i poznanstvima tih istih. a možda im se bude dalo pa i dokrajče glavaša bilo to preko suda ili suverenom pobjedom na izborima.a što se tiče hsp ,s njima če lako .

a ne,ne varaš se majstore.uvijek za promjene al kad te izda i zadnja nada vidiš da je lakše prikloniti se večini i čuvati živce . šta ti misliš da se oni bore za nas i naše bolje sutra. evo pokazali su ovim svim mogučim kombinacijama šta ih zanima.vlast i moć što im ta vlast donosi. zašto bih ja bio drukčiji od njih. vremena su takva da se moraš snalaziti kako znaš i umiješ. oni nemaju obraza prema nama zašto bih ja prema njima. zato gledajte gdje imate rodijačkih i prijateljskih veza i za tu stranku dajte glas. prokušani recept hrvata od pamtivjeka. sva sreča pa mi nitko od roda nije u HDSSB-u Smile
pa ti si tek sada skužio šta je to politika,pa si se jadan razočarao,strašno.al vidi ti njega zna sve kako sustav funkcionira.zaš li koja je riječ u saboru najčešća "demagog"molim te da ne budeš demagog, borit se za pravedan svijet, a onda na kavu kod rođe.ja nemam rođu u hdz-u.tebi preporučujem da svoga rodjaka što prije iskoristiš jer ti uskoro neće biti od koristi kada zalegnu.na kraju ti možda bude i žao što ti rođo nije u hdssb-u.

hihmih
Ukupno postova: 225
Upozorenja : 1
Post Postano: 12.03.2009. 15:25 
Naslov:  

samo se ti nadaj, kada pajdo ode u ćuzu ode sve kvragu.ujedinjeni slavonci , sami protiv svih kako gorko zvuči. inače da budem jasan nisam ni stranački igrač,niti simpatizer politike HDZ al za sve ove "guske" iz drugih stranaka .kada su već sve lađe potonule sa građanskim opcijama radije dajem glas i to iz taktičkih razloga stranci koja obnaša tu istu vlast u cjeloj državi. nego ovim polupismenim kvazi političarima kojima je bolesna osoba na čelu stranke i naravno što je najvažnije dugi niz godina nerada i lopovluka iza njih.

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 12.03.2009. 15:30 
Naslov:  

Razlog ti je za 10, kad kradu lovu na državnoj razini - ajmo im omogućiti da se još malo ukorijene i lokalno.
Imaju pomoć tebe i ante đapića.

mimin
Ukupno postova: 44
Post Postano: 12.03.2009. 16:26 
Naslov:  

samo se ti nadaj, kada pajdo ode u ćuzu ode sve kvragu.ujedinjeni slavonci , sami protiv svih kako gorko zvuči. inače da budem jasan nisam ni stranački igrač,niti simpatizer politike HDZ al za sve ove "guske" iz drugih stranaka .kada su već sve lađe potonule sa građanskim opcijama radije dajem glas i to iz taktičkih razloga stranci koja obnaša tu istu vlast u cjeloj državi. nego ovim polupismenim kvazi političarima kojima je bolesna osoba na čelu stranke i naravno što je najvažnije dugi niz godina nerada i lopovluka iza njih.
to mi je najača spika kada mi netko tvrdi da trebamo glasovati za hdz,jer će onda biti simbioza državne i lokalne vlasti.lova će pljuštit na sve strane.al te moram i na tom polju demantirati.sjedi lijepo u auto pa na turneju do vukovara-totalno koma grad još uvijek vidljive rane iz rata, nemaju ni jedan veliki trgovački centar,a zašto? tato što lanci ne vide zaradu tamo(u prijevodu tamo za njih živi sirotinja), a tko tamo vlada gle hdz.našice ukidaju im sud, vlada hdz,itd.,itd.ta spika ne drži vodu! i da pobjedi hdz lovu nećeš vidjeti jer lova ode kod tate sanadera u split i kod barbe bebića u metković.opameti se na vrijeme

mija
Ukupno postova: 122
Post Postano: 12.03.2009. 16:34 
Naslov:  

Da se Vrdoljak htio prodati mogao je davnih dana pa tako i Vama HSP-ovcima. Tata Biloš bi sve platio samo da je Vrdoljak htio slušati- a znamo da nije. Kada su vidjeli da Vrdoljak neće slušati brzo se Đapić ponovo ustoličio jer se i Matković s njime malo oteo kontroli. Vjerujem da je Biloš oduševljen što nam se gradi Avenu mall, a znamo da se sve poduzelo da ne dobiju dozvolu............ Avi hsp ionako mislite da se sve može potkupiti al hvala bogu nisu svi kao vi. Pogledajte samo vašeg Radeljića - kako vjetar puše tako njega nosi. Da danas sutra HNS ima vlast sigurno bi se dobrovoljno javio i u tu stranku..........
Sharon je napisao/la: ›
Udadoše lijepu Tenu, ali ne za onog tko je njenom srcu drag, nego za onog s kim je bešćutni otac pogodio, tamo gdje je više zlatnika na hrpi... Lako je njemu: Pantovčak je daleko,a i ne mora on s njim spavati!
Ne preostaje Teni nježnoj ništa drugo negoli da začepi nos i kroči među njih...
Sastanak s onim finim gosponom profesorom bio je samo utješna nagrada, njemu je Tata dodijelio titulu 2.pratilje.
Dukati su na drugoj adresi...

Ah, zaboravih dodati: ne sekirajte se za Tenu, snaći će se ona - osjetljiva je na zlato...

Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.03.2009. 18:06 
Naslov:  

mija je napisao/la: ›
Da se Vrdoljak htio prodati mogao je davnih dana pa tako i Vama HSP-ovcima. Tata Biloš bi sve platio samo da je Vrdoljak htio slušati- a znamo da nije. Kada su vidjeli da Vrdoljak neće slušati brzo se Đapić ponovo ustoličio jer se i Matković s njime malo oteo kontroli. Vjerujem da je Biloš oduševljen što nam se gradi Avenu mall, a znamo da se sve poduzelo da ne dobiju dozvolu............ Avi hsp ionako mislite da se sve može potkupiti al hvala bogu nisu svi kao vi. Pogledajte samo vašeg Radeljića - kako vjetar puše tako njega nosi. Da danas sutra HNS ima vlast sigurno bi se dobrovoljno javio i u tu stranku..........
Udadoše lijepu Tenu, ali ne za onog tko je njenom srcu drag, nego za onog s kim je bešćutni otac pogodio, tamo gdje je više zlatnika na hrpi... Lako je njemu: Pantovčak je daleko,a i ne mora on s njim spavati!
Sastanak s onim finim gosponom profesorom bio je samo utješna nagrada, njemu je Tata dodijelio titulu 2.pratilje.

Ah, zaboravih dodati: ne sekirajte se za Tenu, snaći će se ona - osjetljiva je na zlato...

Halo... Pa nisam ti ja kriva što je Vrdoljak s 1 mandatom htio ...... cijeli grad!!!

centurion
Ukupno postova: 938
Post Postano: 12.03.2009. 18:22 
Naslov:  

pogledaj Vukovarsku županiju ,tamo HDZ ima vertikalu vlasti odvuvijek.ZAdnji su po svemu,nista love ne ide tamo. POslusno biracko tijelo,ne treba ih se kupovati.poslusni slavonci Sad

Ukupno postova: 2044
Post Postano: 12.03.2009. 18:27 
Naslov:  Re: Ivan Vrdoljak uz bok Krešimiru Bubalu

Čemu rasprava oko svih koalicija kad koja god da dođe na vlast sigurno neće doživjet novi mandat. Jedini izlaz je prijavit se u nekom mjestu oko Osijeka jer više im ne dam ni kune za njihove "projekte"...

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 12.03.2009. 18:35 
Naslov:  

Sharon kako ste nezahvalni vi HSP-ovci, kad vam je bio presudan onda je bio savršen.

hihmih
Post Postano: 12.03.2009. 18:41 
Naslov:  

dušebriznici vaš argument kazuje da i u vladajučoj stranci da bi nešto dobio i napravio moraš biti sposoban političar. evo vam kalmeta kao primjer dobrog i sposobnog političara i naročito lokal patriotski nastrojenog. opet nemojmo se uspoređivati sa vukovarom koji je poseban slučaj zbog dobro znanog antagonizma srba i hrvata. volio bih čuti zasluge hdss-.a s kojim se vi to ponosite.

hihmih
Post Postano: 12.03.2009. 18:43 
Naslov:  

osim toga žarko me zanima kako je vesna pusić odobrila tu koaliciju .

mija
Ukupno postova: 122
Post Postano: 12.03.2009. 18:46 
Naslov:  

Halo Vrdoljaka se ne može kuopiti za razliku od vas HSP-OVACA
mija je napisao/la: ›

Halo... Pa nisam ti ja kriva što je Vrdoljak s 1 mandatom htio ...... cijeli grad!!!

tik_tik_tik_buuummm
Ukupno postova: 4
Post Postano: 12.03.2009. 18:49 
Naslov:  

A šta ti OsijekNepokoreniGrad kad kod netko afirmativno govori o HSP-u i projektima on je odmah HSP-ovac? Zaključujući po istom principu na način kojim ti vodiš rasprave te ljude pripisuješ strankama u najmanju ruku si HDSSB-ovac. Vidim dase jako dobro razumiješ u načinraspodjele novaca iz državnog proračuna i način afinanciraja lokalnih samopurva kako gradskih tako i županijkih pa mi molim te reci koji su to sve projekti Županije OSB za koje tvrdiš da su tako bili uspješni odnopsno da ih je pokrenula županijska vlast na čelu sa Bubalom? BTW Županija ima proračun koji je približnio jednak proračunu Osijeka ali ima svega 10% sredstva s kojima može raspolagati jer su sva ostala sredstva namjenski već derfinrian i utrošena. To ti govorim iz razloga jrr govoriš kako Bubalo nema afera nisu krali novce i što li već (ne kažem ni dabi on to napravio) ali relano oni ne mogu nikakv projekat niti pokrenuti jer Županija nema novaca zato te molim da navedeš sve te velebne projekte o kojima govoriš i da po kojem to kriteriju si zaključio da nas je HDSSB (županiju) izvukao iz mraka molim te samo jedan kriterij mi navedi koji statistički nas svrstava barem u gornju polovicu popoisa svih županija? HSP je možda imao propusta u realizaciji projekata ali su ukupno napravili projekata više nego li prijašnja gradska vlast na čelu sa HSLS-om plus kompletna Županija unzada 18 godina pod vladavinom (HDZ -Glavaš odnosno HDSSB-Glavaš). Tu sam se naslušao svakakvih gluposti o korisnosti i neisplativosti projekata koji su napravljeni te silnim teorijam urote o krađama i pronevjeri. Svim kritičarima HSP-a i pobornicima HSLS-a HDZ-a i HDSSB-a molim odgvor na samojedno pitanje: Gdje su financijska sredstva grada Osijeka i Županije utrošena svih prijašnjih godina kad znamo da se ništa apsolutno ništa osim Gradskih bazena nije napravilo a proračun grada je i prije bio težak nekoliko stotina milijuna kuna?

Skoči u forum: