Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
meni je žao što ne znam sirtaki, ali to više nije u programu plesnih škola.
ima sve više školica trbušnog plesa..... ali sve samo neke mršavice, a za trbušni ples treba ipak malo salenceta....... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Ne vidim da to bilo kome smeta: trbušni ples se vrti sve u šesnaest. Znam nekoliko cura koje su se svojevremeno bavile latinoameričkim plesovima i to je za držat liniju dušu dalo, sve su stesane do krajnjih granica. Pa si mislim da i jest nekako bolje plesati radi linije i kondicije nego se silovati na steperima i orbitrekovima, to baš nije ni estetski... |
|
|
|
|
|
yellowica
Ukupno postova: 272 Lokacija: haven Spol: Žensko
|
ja znam plesati. Gotovo sve vrste plesova. najviše volim latino i kako bih ja to nazvala "freestyle" ples. Mislim da je lijepo znati plesati, jer nikad ne znaš kada će ti zatrebati |
|
_________________ www.panonius.com |
|
|
|
super_leptir
Ukupno postova: 203 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
meni su rekli da mi bolje ide latino, ali meni su standradni plesovi draži. onaj becki valcer... covjece kad se zaletis po sali! a haljine djevojaka rade samo ššššš ššššš... ma daj lega moj PRVA LIGA! ili recimo swing... plešeš dok ti koljena ne počnu klecati od iscrpljenosti. volio bih da imam više prilika za ples i da mi je društvo otvorenije za to pa da imam s kim. |
|
_________________ Sve je moguće osim onog što je nemoguće! |
|
|
|
DanicaV
|
@Alana,
jučer u poštanskom sandučiću osim računa pronađoh i vizitku nekog plesnog kluba, pa kad se ti i Puki odvažite ili odvojite vremena........ |
|
|
|
|
Alana Bates
|
Ima ih sad dosta, primijetila sam, međutim, ne rade više ono što su radili prije: da dođu pa da po osnovnim školama zainteresiranim školarcima (ili onima koje je, kao mene, mama natjerala:) ) pokažu plesne korake... |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
Alana Bates je napisao/la: ›
Ima ih sad dosta, primijetila sam, međutim, ne rade više ono što su radili prije: da dođu pa da po osnovnim školama zainteresiranim školarcima (ili onima koje je, kao mene, mama natjerala:) ) pokažu plesne korake...
|
meni bilo zabavno. cerekali smo se k'o ludi... jedino nedostaje mjesta za ponavljanje naučenog. možda da se pridružim penzićima na Sjenjaku. |
|
|
|
|
yellowica
|
bila ja neki dan s bakom na susretu penzića... ima i onih koji su relativno zanimljivi... možda da probaš... |
|
_________________ www.panonius.com |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
DanicaV
|
nisam čula, ali znam što sam vidjela:
dotjeraju se ljudi, po starinski, bake naprave frizure, prije toga svrate u Konzum po cugu.......
ali bar znaju plesati. |
|
|
|
|
Alana Bates
|
yellowica je napisao/la: ›
bila ja neki dan s bakom na susretu penzića... ima i onih koji su relativno zanimljivi... možda da probaš...
|
Jedne godine sam išla baki i dedi čestitati Novu godinu na penzionersku zabavu: završilo je tako što sam se zadržala sat vremena čestitajući svima - penzioneri, pogotovo oni skloni takvim druženjima, su najčešće ludnica od zabave.
gaap je napisao/la: ›
čujem da su ti penzionerski plesnjaci čisti blud i razvrat!
|
Navodno da su se zbog bučnih penzionerskih zabava u njihovim prostorijama u jednom dijelu grada stanari čak i bunili zbog buke i remećenja javnog reda i mira! |
|
|
|
|
|
yellowica
|
gaap je napisao/la ( Pogledaj post): ›
čujem da su ti penzionerski plesnjaci čisti blud i razvrat!
|
zašto ne odeš provjeriti... mislim da ne bi imali ništa protiv da se malo družiš s njima.... |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
@Gaap,
znaš ti možebitno plesati?????????? |
|