Autor |
Poruka |
max payne Ukupno postova: 57 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ima li sanse da zasvira hazzard u skorijoj buducnosti???likovi rasturaju |
|
|
|
|
|
max payne Ukupno postova: 57 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
gledao sam ih u big benu i uvjeren sam da bi se svidjeli svima... |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
što se hazzarda tiče, agitiranje na forumu ti je od slabe vajde. najbolje je obratiti se direktno odgovornim preko maila, spejs/fejsare ili u samom klubu.
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i ja kažem, i mislim da ce bit klanja sutra kad se bude lajnap dogovaro.. xD
|
hocu reci redosljed xD[/quote]
eto, lineup složen i stoji u klubu. očekuje se početak u 21h sa svirkom. želim nam svima lijep provod XD |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
eo da prvi prokomentiram.. bilo je jako dobro, sviđa mi se jer je akustika jebena što je jako bitno.. mario je napravio jako dobar posao s tim što je isprintao lineup i redoslijed i napisao da se ne može mijenjati osim ako se bendovi ne dogovore.. općenito, iako je bilo 8 bendova, jako dobro organizirano i nije bilo nikakvih problema što se tiče lajnapa.. thumbs up |
|
|
|
|
|
tijuana
Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek / Donji Miholjac Spol: Žensko
|
meni je supač wc, moram priznati. |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
zvuk je bio jako jako jako loš. katastrofalan, reklo bi se. preglasno. ustvari, da je bilo glasno, bilo bi ok, ali ono je bila samo buka.
i jaaako zagušljivo. jako. previše dima itd. da. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
fuldstændigamok je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zvuk je bio jako jako jako loš. katastrofalan, reklo bi se. preglasno. ustvari, da je bilo glasno, bilo bi ok, ali ono je bila samo buka.
i jaaako zagušljivo. jako. previše dima itd. da.
|
ne znam sto ocekujes od zvuka i na koju ti je foru ovo bila samo buka? Argumentiraj malo, kreativni prijedlozi su uvijek dobrodosli, i ako imas ideju kako da zvuk bude bolji, slobodno ju iznesi, i uzeti cemo ju u obzir
Što se tice zagusljivosti, jbg svuda ce biti tako na 700 nakrcanih ljudi, vidjet cemo kako ce biti nakon 1.4. ali ja imam filing da sa ovim ubuduce ne bi trebalo biti problema... |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pretpostavljam da klime ne smijete postavit ili da vam treba neka specijalna dozvala ? |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
aaaaa... bilo je odlično, prostor savršen, glazba super, ozvučenje ne znam(neću ništ o tom, ne kužim takve stvari al zvuk je bio super)...
ugl, svaka čast i nadam se da će bit stalno tak puno a ne samo na otvorenju |
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
|
|
|
fuldstændigamok
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
fuldstændigamok je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i jaaako zagušljivo. jako. previše dima itd. da.
|
ne znam sto ocekujes od zvuka i na koju ti je foru ovo bila samo buka? Argumentiraj malo, kreativni prijedlozi su uvijek dobrodosli, i ako imas ideju kako da zvuk bude bolji, slobodno ju iznesi, i uzeti cemo ju u obzir
|
Ne razumijem se u tehnikalije zvuka niti osiguravanja kvalitete istog. Ali znam slušati glazbu. I ako je zvuk baš trebao biti onakav, to je loše.
Vokal se uopće nije čuo, bilo je definitivno preglasno i jednostavno se niti jedan instrument nije mogao jasno čuti.
Osim bubnjeva naravno. |
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Jesi bio prva 2 benda? Na njima je zvuk bio briljatnan, ali znas sto je problem...
To je bio koncert sa 7 bendova, a rijec je o dosta mladim deckima, koji jos uvijek boluju od kompleksa "ja moram biti najglasniji" u bendu, tako da kako su bendovi dolazili gore, tako su se svi za 1-2 podizali na pojačalu, a to onda tonac ne može ispraviti...
Ako si bio danas na RHCP onda si cuo kakav zvuk moze biti, i kakav ce biti ubuduce... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
fuldstændigamok
|
Nisam bio, nadam se da će biti bolje jer ono je bilo... pa dost loše. |
|
|
|
|
tijuana
Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek / Donji Miholjac Spol: Žensko
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jesi bio prva 2 benda? Na njima je zvuk bio briljatnan, ali znas sto je problem...
To je bio koncert sa 7 bendova, a rijec je o dosta mladim deckima, koji jos uvijek boluju od kompleksa "ja moram biti najglasniji" u bendu, tako da kako su bendovi dolazili gore, tako su se svi za 1-2 podizali na pojačalu, a to onda tonac ne može ispraviti...
|
e tu nisi u pravu, mi se znamo jako dobro uštimat pa je zvuk bio kara jer je ukropinu bolio k***c i nije mu se dalo radit, to se vidilo.. ana peppersima je druga priča jer je jedan bend i s njima je odradio tonsku.. poznata stvar je da se njemu nikad neda radit i da ne cijeni mlađe bendove ni malo i to je tužno. jedini nedostatak teatra. po meni jedini collateralu sam bolji zvuk ja napravio u oxygeneu gdje su svirali na pojačalcima od 30 w nego što je bio sad na ovojopremi od par k eura..
|
|
|
|
|
|
|
|