Autor |
Poruka |
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
slavonjara je napisao/la ( Pogledaj post): ›
probat s TBF-om za neku razumnu cijenu napravit TBF Unplugged koncert?
|
imali su unplugged konc u splitu pa nebi bilo lose.... |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nakon onog bahatog ponasanja zadnji puta, ne znam tko ce im u osijeku raditi koncert...
|
bahatog? zato sto su im stavili suncobrane od cca 1,90m visine? mislim stvarno su bahati |
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Misliš, ono u dvorištu Vege kad je kompletan program kasnio ne znam ni sam koliko i kad nisu dobili vremena ni za uštimavanje ni ništ? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
jeremy
Ukupno postova: 101 Lokacija: s druge strane ogledala Spol: Muško
|
|
|
_________________ Jeremy spoke in class today |
|
|
|
la_linea Ukupno postova: 56 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nakon onog bahatog ponasanja zadnji puta, ne znam tko ce im u osijeku raditi koncert...
|
Misliš ono kad su pohvalili publiku i ispričali se što je zvuk bio sranje, što nije bilo do njih?
Njihov unplugged bi bio savršen. |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
Misliš, ono u dvorištu Vege kad je kompletan program kasnio ne znam ni sam koliko i kad nisu dobili vremena ni za uštimavanje ni ništ?
|
Kugla je napisao/la: ›
Misliš ono kad su pohvalili publiku i ispričali se što je zvuk bio sranje, što nije bilo do njih?
|
Ako su ove dvije izjave istinite... Ja ne znam. Nebi im dao da u grad uđu ikad nikad više |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
la_linea je napisao/la: ›
Da nije samo Punk i Metal
|
koliko sam vidio ...bar za metal nitko nije nist predlozio....tj bio je prijedlog mislim Anal Mandica....no uglavnom koliko vidim vecinom se to vrti oko rocka, punka....nemam nekih konkretnih prijedloga jer se ne bavim time i neznm kak to funkcionra...ali jel bi se mogao neki metalski bend dovuci mozda... |
|
|
|
|
|
.state.of.mind.
Ukupno postova: 54 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
savage harmony |
|
_________________ ''it doesn't matter what we're losing,it only matters what we're going to find'' |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
fuldstændigamok je napisao/la: ›
Ako su ove dvije izjave istinite... Ja ne znam. Nebi im dao da u grad uđu ikad nikad više
|
Ne bi im dao u grad zbog polusposobne organizacije i ton-majstora koji, očigledno, kurca ne zna o svom poslu ili mu se nije dalo radit? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Evil Poodingh
|
Necu komentirati...Negdje sam naveo da je bilo bahatog ponasanja i ulizivanja publici. Cini se da je to ulizivanje upalilo, a ono sto je bilo "iza bine", to cu ostaviti za sebe i ljude koji znaju malo bolje... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
digitalevil
Ukupno postova: 125 Spol: Nebitno
|
Necu komentirati...Negdje sam naveo da je bilo bahatog ponasanja i ulizivanja publici. Cini se da je to ulizivanje upalilo, a ono sto je bilo "iza bine", to cu ostaviti za sebe i ljude koji znaju malo bolje...
|
joj štos ti kul |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
fuldstændigamok je napisao/la: ›
Ako su ove dvije izjave istinite... Ja ne znam. Nebi im dao da u grad uđu ikad nikad više
|
Ne bi im dao u grad zbog polusposobne organizacije i ton-majstora koji, očigledno, kurca ne zna o svom poslu ili mu se nije dalo radit?
|
(sarkazam)
ocu rec da nisu niš strašno napravili. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
|
|