Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
malecka je napisao/la: ›
ako bude ja dolazim...mmm roštilj... e a di je frost u cijelom ovom...on mi prvi reko za to...
|
a očito nigdje
ajde da se to napravi kak spada, a ne da bude samo neko muljenje bez ideje.
stolovi, stolice, suncobran ( ), roštilj, ugljen, drva, oprema za pikničenje, gitara(e), karte, šah, kukičanje, šta ja znam...
Kako će se nabavljat meso/cuga? Svatko svoje ili ćemo skupit pare pa uzet nešto? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Sviđa mi se ideja.
Frost je napisao/la: ›
Kako će se nabavljat meso/cuga? Svatko svoje ili ćemo skupit pare pa uzet nešto?
|
|
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
heart3 je napisao/la: ›
Sviđa mi se ideja.
Kako će se nabavljat meso/cuga? Svatko svoje ili ćemo skupit pare pa uzet nešto?
|
|
Ovo je pitanje a ne ideja |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la: ›
Ovo je pitanje a ne ideja
|
Mali ne zezaj.
Ideja: Forumaški roštilj.
Pitanje:
|
|
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
Frost
|
Prijedlog: ako će svatko kupit svoje, bilo bi dobro da se sve to složi na jednu hrpu dan-dva prije, da se pripremi pac za meso |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
što se mene tiće meni odgovaraju oba datuma za sada...sam se nadam da neće nekja iskrsnut.... a za ono natjecanje??? huh nisam ni znala za to...ili jesam ....al se ne sjećam neam pojma :p
a za meso i cugu ne znam... ako svako svoje bude donio onda možemo nečeg imat previše a neš da se uopće ne donese... al kako se sad dogovorit da skupimo pare...kad se neki od nas ne znaju...
a očito nigdje
|
ja se možem kontaktirat s tobom ili tako nekaj??? a vidim neko te preduhitrio sa idejom :p |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Frost
|
ja se možem kontaktirat s tobom ili tako nekaj???
|
čekaj da se prvo posložimo, pa ćemo se onda svi dogovarat |
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ja se možem kontaktirat s tobom ili tako nekaj???
|
čekaj da se prvo posložimo, pa ćemo se onda svi dogovarat
|
ma oke ni bed... sam kažem.. |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
ja sam vec imao pokusaj takve inicijative, nije uspio...
ako ovo uspije dolazim, stovise prijavljujem se za "rad na mrezi" |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
imam dva uvjeta
1. da ne moram nista raditi
2. da nakon obilnog obroka i hektolitra piva otvorimo okrugli stol i jos jednom pretresemo aktivne topice poput biciklisticke staze, predsojecih izbora, autobusnog kolodvora ...
|
A ja mislila da cemo Misstake i Malecka i ja napokon ostvariti mastariju o natjecanju iz ljubljenja i hvatanja muskaraca za guzice!!!
|
samo malo,@ vanstep, kako si mene tu zaboravila i našu medijsku silu @deer_hunter???
moji osjećaji su povrijeđeni
( P.S. ja sam fina djevojka i ne pada mi na pamet fatati muškarce za dupeta, hm! )
btw.ja sam i dalje otvorena za sve opcije, osim što ponovo naglašavam da ne mogu 19. jer sam u Miholjcu na rođendanu cjelodnevnom, mljac i 25.4. jer idem u svatove, et...
možda nije loša ideja da napravimo to za 1.maj, ako niste već svi negdje isplanirani ?
ili ima netko još eke alternativne datume? |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Glasam za prvi maj!!! Dolazim onda svakako. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ajde da se i ja p'rijavim... rpemda ne garantiram... znati ću tek kada se pare budu skupljale... ...
što se para tiče... moj je prijedlog da svi damo nekoliko papira sa nekim likovima i brojevima i onda se neko zaleti i s tim papirima pokupuje neke mesine i štogod bude trebalo...
za meso predlažem mesnicu u retfali... kod doma zdravlja... na čošku je.... super jeftino mesa ima.... kila čevapa 24 kn, ima i ražnjića i roštilj kobaje... ma svega po maloj cijeni... ( samo sam čevape zapamtio koliko koštaju... )...
nekako mislim da prvi maj nije baš neki xdatum... zato što će3 puno nas ići na druga mjesta... eto to je barem moje mišljenje... vi dogovarajte po glasovima većine....
ovi datumi koji su prvi predloženi mi sasvim odgovaraju... tako da.... ne znam... ... mislim da sam sve rekao... |
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
za meso predlažem mesnicu u retfali... kod doma zdravlja... na čošku je.... super jeftino mesa ima.... kila čevapa 24 kn, ima i ražnjića i roštilj kobaje... ma svega po maloj cijeni... ( samo sam čevape zapamtio koliko koštaju... )...
|
ne mislis valjda na ravlića (tamo gdje je nekad bilo žito)? ja bila tamo proslu subotu, kila cevapa (zaledjenih) 50 kn !!!!!! uzas zivi, i svo ostalo meso u onom frizideru im bilo staro i sasuseno, za ne povjerovat, treba im inspekciju poslati |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
evil monkey je napisao/la: ›
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ne mislis valjda na ravlića (tamo gdje je nekad bilo žito)? ja bila tamo proslu subotu, kila cevapa (zaledjenih) 50 kn !!!!!! uzas zivi, i svo ostalo meso u onom frizideru im bilo staro i sasuseno, za ne povjerovat, treba im inspekciju poslati
|
Ne to, baš na čoši štrosike i petefijeve u onoj novoj zgradi, a prekoputa benze iliti dijagonalno prekoputa doma zdravlja... Super čevape imaju po smješnoj cijeni..... i ne samo čevape men mesine men men jab mesa jab jab uvijek jab men |
|
|
|
|
|