Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

HDZ raskida koaliciju s HSP-om, Matković nezavisni kandidat za gradonačelnika

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Spol: Muško Muško
Post Postano: 11.04.2009. 20:33 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

KillaBEEZ je napisao/la:
DonQuijote je napisao/la:
ovaj raspad nazovi-stranke je najbolje što se osijeku dogodilo unazad dosta godina! predugo su i izdržali. anto, hvala ti, ovo je uistinu lijep poklon za uskrs!
Ne znam gdje ti živiš, ali raspad stranke nije ni blizu. U stranci je još bolje ozračje jer je jedan izdajica manje, tako da stranka samo sada može napredovati.

što se mene tiče, neka stranka napreduje koliko želi, samo dalje od vlasti, a po mogućnosti i dalje od osijeka.

no, da ti objasnim na čemu temeljim svoj optimizam. hsp je na predstojećim izborima trebao dobiti glasove od 3 dijela biračkog tijela:
1. neizlječivih hsp-ovaca;
2. hsp-ovih simpatizera, ali sklonijih nekoj srednjoj struji;
3. hdz-ovih birača.

odlaskom matkovića mislim da hsp automatski gubi 2. i 3. grupu birača, a vjerujem da 1. skupina neće biti dovoljna ni za približavanje potrebnom broju glasova za prolazak u drugi krug.

i tako bi se hsp, antinom glupošću, trebao svesti na stranku u rangu hsu-a. hvala bogu! eto, kužiš sad? Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.04.2009. 0:41 
Naslov:  

pernabukano je napisao/la:
Pohvale Jovanu Dragišiću. U posljednje vrijeme daje najobjektivnije komentare na događanja u Osijeku. Veselim se svakom novom tekstu ovog autora.

Jooooooj... Kako li je samo objektivan ovaj Jovan Dragišić kad piše analizu o HSP-u!

KillaBEEZ

Ukupno postova: 321
Post Postano: 12.04.2009. 1:41 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la:
ovaj raspad nazovi-stranke je najbolje što se osijeku dogodilo unazad dosta godina! predugo su i izdržali. anto, hvala ti, ovo je uistinu lijep poklon za uskrs!
Ne znam gdje ti živiš, ali raspad stranke nije ni blizu. U stranci je još bolje ozračje jer je jedan izdajica manje, tako da stranka samo sada može napredovati.

što se mene tiče, neka stranka napreduje koliko želi, samo dalje od vlasti, a po mogućnosti i dalje od osijeka.

no, da ti objasnim na čemu temeljim svoj optimizam. hsp je na predstojećim izborima trebao dobiti glasove od 3 dijela biračkog tijela:
1. neizlječivih hsp-ovaca;
2. hsp-ovih simpatizera, ali sklonijih nekoj srednjoj struji;
3. hdz-ovih birača.

odlaskom matkovića mislim da hsp automatski gubi 2. i 3. grupu birača, a vjerujem da 1. skupina neće biti dovoljna ni za približavanje potrebnom broju glasova za prolazak u drugi krug.

i tako bi se hsp, antinom glupošću, trebao svesti na stranku u rangu hsu-a. hvala bogu! eto, kužiš sad? Smile

Veseliš se HSP-ovom tzv "raspadu", a da nije bilo HSP, ne bilo ni Hrvatske države.
Tvoji "neizlječivi" su ljudi koji vole i poštuju državu u kojoj žive.
HSP-ovi simpatizeri postoje i uvijek će postojati, svakim danom sve više.
Odlaskom Matkovića (izdajnika) rejting stranci će samo porasti, pogotovo ako dotični pređe u HDZ.
Osijek je srce HSP-a i to će i ostati.

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 12.04.2009. 8:39 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la:
Veseliš se HSP-ovom tzv "raspadu", a da nije bilo HSP, ne bilo ni Hrvatske države.

objašnjavao bih ti sad da ne postoji "Hrvatska država", nego "država Hrvatska" ili "hrvatska država", eventualno "hrvatska Država", ali mislim da bi to bilo gubljenje vremena.

btw, kakve veze ima to je li hsp zaslužan za nešto u povijesti ili ne (da ne ulazim u raspravu oko toga) sa situacijom u sadašnjosti, ovdje u osijeku?

KillaBEEZ je napisao/la:

nećeš vjerovati, ali sam čuo da ima ljudi koji također vole i poštuju državu u kojoj žive, a da su i u nekim drugim strankama. a da stvar bude gora (ne znam ni sam bih li uopće vjerovao u to) ima i ljudi koji uopće nisu u strankama, pa svejedno poštuju i vole državu u kojoj žive!

nisam za

Ukupno postova: 307
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.04.2009. 9:21 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la:
a da nije bilo HSP, ne bilo ni Hrvatske države.

Odakle ti hrabrosti da si svojatate Državu? Po čemu misliš da ste vi takvi zaslužni. Pa vi ste sramota za ovu Državu, što dokazuju i rezultati i položaj u Saboru.
Očigledno si pre mlad i zelen pa nisi ništa naučio iz povijesti o državotvornosti, pogotovo u zdnjih 19 godina.

KillaBEEZ je napisao/la:

Naravno i sve zakone, počevši od magisterija i lopovluka kojeg smo svjedoci svi mi pa i vi.

KillaBEEZ je napisao/la:

Naravno pa i komunjare su shvatile da je komunizam-socijalizam propala ideoloigija, jedino još jedino vi pokušavate mjeriti kukuruz desnom rukom i pozdravljate se ustaškim pozdravom. Alo, pa ipak živimo u 21. stoljeću.

KillaBEEZ je napisao/la:
Odlaskom Matkovića (izdajnika) rejting stranci će samo porasti, pogotovo ako dotični pređe u HDZ.

Pazi što pričaš, još uvijek je Hdz s vama u koaliciji pa ne smiješ pljuvati po njima jer ćeš na sud časti, pa ćeš biti kao i Matković (izdajnik).

KillaBEEZ je napisao/la:

Opet se povijest ponavlja, tako su pričali i liberali prije više godina pa su sada ispod izbornog praga, riječi ti se pozlatile!

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 12.04.2009. 10:05 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la :
Osječanin je napisao/la:
U svakom slučaju Matković ima moj glas ako izađe na izbore i kao nezavisni kandidat.
Glasaš za osobu koja je u najgore vrijeme izdala svoju stranku, to nije pravaški.

U ovom slučaju glasam za čovjeka a ne stranku. Cool

MatoTvrđa

Ukupno postova: 170
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.04.2009. 14:55 
Naslov:  Re: HDZ raskida koaliciju s HSP-om, Matković nezavisni kandidat za gradonačelnika

Čitam gore pisani članak i ne mogu vjerovati s koliko je to mržnje i s kojim ciljem pisano ciljano protiv HSP-a i Đapića osobno. Mislim čak da je na razini Glavaša i njegovih poznatih dubokoumnih... Tužno, šta drugo reći
Nažalost mišljenja sam da se je čovjek zamjerio mnogima u gradu zbog politike vođenja samog Osijeka, u ove 4 godine napravilo se čudesa u gradu i prigradskim naseljima, brdo kvalitetnih projekata.
U konačnici sigurno ste čitali Večernji list neki dan koji je u svojim istraživanjima prizno da je jedino Đapić ostvario sve projekte koje je i obećao (za razliku od gradonačelnika Zagreba, Rijeke, Splita, Dubrovnika...)
Interesantno zar ne!

MALENA13
Ukupno postova: 19
Post Postano: 12.04.2009. 18:40 
Naslov:  Re: HDZ raskida koaliciju s HSP-om, Matković nezavisni kandidat za gradonačelnika

MatoTvrđa je napisao/la :
Čitam gore pisani članak i ne mogu vjerovati s koliko je to mržnje i s kojim ciljem pisano ciljano protiv HSP-a i Đapića osobno. Mislim čak da je na razini Glavaša i njegovih poznatih dubokoumnih... Tužno, šta drugo reći
Nažalost mišljenja sam da se je čovjek zamjerio mnogima u gradu zbog politike vođenja samog Osijeka, u ove 4 godine napravilo se čudesa u gradu i prigradskim naseljima, brdo kvalitetnih projekata.
U konačnici sigurno ste čitali Večernji list neki dan koji je u svojim istraživanjima prizno da je jedino Đapić ostvario sve projekte koje je i obećao (za razliku od gradonačelnika Zagreba, Rijeke, Splita, Dubrovnika...)
Interesantno zar ne!

da sve projekte od kojih je imao koristi on osobno.nekada smo bili poznati kao grad zelenila,a sada po Đapićevoj lakomosti i betoniranju grada

MALENA13
Ukupno postova: 19
Post Postano: 12.04.2009. 18:44 

scero tebi svaka čast na objavljenom tekstu bez obzira tko si i kojoj političkoj opciji pripadaš

DeusExMachina
Ukupno postova: 90
Post Postano: 12.04.2009. 18:56 
Naslov:  

Poštovani,

Molimo korisnike da ne koriste višestruka korisnička imena prilikom sudjelovanja u raspravama na forumu portala Osijek031.com

Sva višestruka korisnička imena i pripadajuće poruke se uklanjaju.

Portal Osijek031.com omogućit će svakom korisniku iznošenje argumentiranog mišljenja.

Želimo Vam ugodan boravak na portalu Osijek031.com,
Deus Ex Machina, moderator Foruma 031

MatoTvrđa

Ukupno postova: 170
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.04.2009. 19:43 

MALENA13 je napisao/la :
MatoTvrđa je napisao/la :
Interesantno zar ne!

da sve projekte od kojih je imao koristi on osobno.nekada smo bili poznati kao grad zelenila,a sada po Đapićevoj lakomosti i betoniranju grada

Da naravno, objasni mi kakvu korist ima što se na brijestu obnavljaju ceste, rekonstruira čvrsnička ulica, grade pješački nathodnici, širi tramvajska pruga (ko je prije njega proširio tramvajsku mrežu?), rekonstruiraju trgovi i tako dalje, da ne nabrajam imaš na njegovoj internetskoj stranici popis projekata, internetska stranica glasi http://www.antodjapic.com/subb001.php

essek031

Ukupno postova: 168
Post Postano: 12.04.2009. 19:49 
Naslov:  

MatoTvrđa je napisao/la:
Interesantno zar ne!

he he he... ma sve mi je jasno kada vidim vrijeme kada je postan članak 1:32, normalni ljudi već spavaju dubokim snom... Kako samo ima novinara predanih poslu....

Post Postano: 12.04.2009. 20:33 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la:
KillaBEEZ je napisao/la :
Osječanin je napisao/la:
U svakom slučaju Matković ima moj glas ako izađe na izbore i kao nezavisni kandidat.
Glasaš za osobu koja je u najgore vrijeme izdala svoju stranku, to nije pravaški.

U ovom slučaju glasam za čovjeka a ne stranku. Cool
Glasaš za osobu koja samo sebe gleda i osobu bez vizije. Pitanje vremena kada i vama okrene leđa. Sretno!

Post Postano: 12.04.2009. 20:39 
Naslov:  

nisam za je napisao/la:
KillaBEEZ je napisao/la:
a da nije bilo HSP, ne bilo ni Hrvatske države.

Odakle ti hrabrosti da si svojatate Državu? Po čemu misliš da ste vi takvi zaslužni. Pa vi ste sramota za ovu Državu, što dokazuju i rezultati i položaj u Saboru.
Očigledno si pre mlad i zelen pa nisi ništa naučio iz povijesti o državotvornosti, pogotovo u zdnjih 19 godina.

KillaBEEZ je napisao/la:

Naravno i sve zakone, počevši od magisterija i lopovluka kojeg smo svjedoci svi mi pa i vi.

KillaBEEZ je napisao/la:

Naravno pa i komunjare su shvatile da je komunizam-socijalizam propala ideoloigija, jedino još jedino vi pokušavate mjeriti kukuruz desnom rukom i pozdravljate se ustaškim pozdravom. Alo, pa ipak živimo u 21. stoljeću.

KillaBEEZ je napisao/la:

Pazi što pričaš, još uvijek je Hdz s vama u koaliciji pa ne smiješ pljuvati po njima jer ćeš na sud časti, pa ćeš biti kao i Matković (izdajnik).

KillaBEEZ je napisao/la:

Opet se povijest ponavlja, tako su pričali i liberali prije više godina pa su sada ispod izbornog praga, riječi ti se pozlatile!

1.) Da nije bilo HOS-a danas bi bilo mnogo drugačije, a ti pričaj priče...
2.) Što je ta tebe ustaški pozdrav?! BOG I HRVATI???? Ako vjerujem u Boga, jel to loše?
Zašto se ljudi boje reći da su desničari? Mislim da nije loše biti domoljub.
Desničar sam i ponosan na to.
Ne mrzim niti jednu nacionalnost, to je možda tvoj zatupljeni stav o desničarima. Svi mi živimo RH, zar ne?
4.) Za razliku od liberala, HSP radi.

Ukupno postova: 76
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.04.2009. 21:56 
Naslov:  

..ova rasprava ničemu ne vodi, osim svađi i to opet Hrvata...sve će se znati 17.05. tj. 18....

Skoči u forum: