Autor |
Poruka |
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
MALENA13 je napisao/la: ›
MatoTvrđa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MALENA13 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MatoTvrđa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Čitam gore pisani članak i ne mogu vjerovati s koliko je to mržnje i s kojim ciljem pisano ciljano protiv HSP-a i Đapića osobno. Mislim čak da je na razini Glavaša i njegovih poznatih dubokoumnih... Tužno, šta drugo reći
Nažalost mišljenja sam da se je čovjek zamjerio mnogima u gradu zbog politike vođenja samog Osijeka, u ove 4 godine napravilo se čudesa u gradu i prigradskim naseljima, brdo kvalitetnih projekata.
U konačnici sigurno ste čitali Večernji list neki dan koji je u svojim istraživanjima prizno da je jedino Đapić ostvario sve projekte koje je i obećao (za razliku od gradonačelnika Zagreba, Rijeke, Splita, Dubrovnika...)
Interesantno zar ne!
|
da sve projekte od kojih je imao koristi on osobno.nekada smo bili poznati kao grad zelenila,a sada po Đapićevoj lakomosti i betoniranju grada
|
Da naravno, objasni mi kakvu korist ima što se na brijestu obnavljaju ceste, rekonstruira čvrsnička ulica, grade pješački nathodnici, širi tramvajska pruga (ko je prije njega proširio tramvajsku mrežu?), rekonstruiraju trgovi i tako dalje, da ne nabrajam imaš na njegovoj internetskoj stranici popis projekata, internetska stranica glasi http://www.antodjapic.com/subb001.php
|
A jel među tim projektima i dvorana gradski vrt za koju je htio građane oderati za veliku lovu.podebljo je on i kilažu i džep na račun osiječkih građana
|
Država, je sagradila dvoranu za mnogo više novaca. A HSP je u svoju cijenu uračunao dvoranino održavanje u nekoliko godina, opremu za igrače i ratu kredita. Pošteno, ali ljudi ne čitaju što piše nego samo konačnu cifru |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol: Nebitno
|
25 godina |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
KillaBEEZ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Država, je sagradila dvoranu za mnogo više novaca. A HSP je u svoju cijenu uračunao dvoranino održavanje u nekoliko godina, opremu za igrače i ratu kredita. Pošteno, ali ljudi ne čitaju što piše nego samo konačnu cifru
|
Opremu za igrače?
Dvorana je koštala 200 milijuna, a vaš direktor Sportskih objekata Harangozo iliti "Guzo" je izjavio kako održavanje neće koštati više od 10 milijuna. Znači 10*25=250(održavanje kroz 25 godina)+200(izgradnja)=450 milijuna |
|
|
|
|
|
slavica031
|
ajd daj mail da ti pošaljem projekte, pa sjedi kao što sam ja sjela i čitaj i analiziraj... za par dana ćeš shvatiti da nije sve kako piše u GS |
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
@mungose, ja ne mogu vjerovati... A što misliš kako je nastala regularna hrvatska vojska, valjda čarobnim štapićem vile-Zvončice ili što??? 8.10. 1991. je proglašeno da ona postoji, pa je valjda preko noći nastala??? Pa valjda su neki ljudi morali nešto pripremiti, organizirati se i naoružati u tajnosti a ne kao Alija čekati s glavom na panju... A sve te aktivnosti tada koristila je srpska propagandna mašinerija u vidu specijalnih filmova tipa: Špegelj ilegalno kupuje oružje i slično.
I molila bih te da budeš makar pristojan i ne nazivaš ljude debilima, jer ako mene pitaš i ja imam naziva za neke, ali se držim propisane pristojnosti u raspravi. Samo da se možeš vidjeti kako djeluješ! Ali sva sreća za tebe pa nemaš tu sposobnost, više si samodopadljiv lik. |
|
|
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
pernabukano je napisao/la: ›
Država, je sagradila dvoranu za mnogo više novaca. A HSP je u svoju cijenu uračunao dvoranino održavanje u nekoliko godina, opremu za igrače i ratu kredita. Pošteno, ali ljudi ne čitaju što piše nego samo konačnu cifru
|
Opremu za igrače?
Dvorana je koštala 200 milijuna, a vaš direktor Sportskih objekata Harangozo iliti "Guzo" je izjavio kako održavanje neće koštati više od 10 milijuna. Znači 10*25=250(održavanje kroz 25 godina)+200(izgradnja)=450 milijuna
|
Ako se dobro sjećam, prije koji mjesec su isto iznešene cifre na forumu, ali ovakvima to ništa ne znači. Tupe jednu te istu laž (just like Dobrica Ćosić) u koju samo oni vjeruju i misle da će i drugi povjerovati. |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
tempus031 je napisao/la: ›
pernabukano je napisao/la: ›
|
Opremu za igrače?
Dvorana je koštala 200 milijuna, a vaš direktor Sportskih objekata Harangozo iliti "Guzo" je izjavio kako održavanje neće koštati više od 10 milijuna. Znači 10*25=250(održavanje kroz 25 godina)+200(izgradnja)=450 milijuna
|
Ako se dobro sjećam, prije koji mjesec su isto iznešene cifre na forumu, ali ovakvima to ništa ne znači. Tupe jednu te istu laž (just like Dobrica Ćosić) u koju samo oni vjeruju i misle da će i drugi povjerovati.
|
S tobom sam već raspravljao o tome i o ciframa i dokazao da baljezgaš gluposti, ali ako nisi prvi put pročitao što sam ti rekao, ne pada mi napamet vrtiti se s primitivcima u krug. Ti vjeruj da bi pametni i pošteni Glavonja sagradio dvoranu i besplatno. |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
|
tempus031
|
@KillaBEEZ
Dobro se sjećam što si pisao i to možeš proturat samo svojima u stranci. Nema niti jednog argumenta da je ono bio bolji model nego kao što je sad ispalo. I dalje tvrdim da je to velika laž. Cifre koje si iznosio za održavanje jednostavno nisu normalne.
Još mi jedna stvar nije jasna, šta sad Glavaš ima s tim? Ukoliko mu imaš potrebu nešto reći, obrati mu se mailom.
Mogu ti samo reći: odi zurit u ANTU il' tako nešto! |
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Pa o čemu raspravljati kad su ovo riječi ante đapića: Ovaj model je jedini mogući i jedini realan. Ako se ne prihvati Osijek neće dobiti dvoranu, Osijek neće biti domaćin SP-a u rukometu.
Dvorana nije koštala toliko, Osijek je dobio dvoranu, Osijek je bio domaćin. I dvorana je koštala duplo manje.
Ne znam kome idu zasluge za to, ali znam kome ne idu. |
|
|
|
|
|
slavica031
|
i dvoranu će prodati... jer neće moći plaćati održavanje... |
|
|
|
|
tempus031
|
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la: ›
Pa o čemu raspravljati kad su ovo riječi ante đapića: Ovaj model je jedini mogući i jedini realan. Ako se ne prihvati Osijek neće dobiti dvoranu, Osijek neće biti domaćin SP-a u rukometu.
Dvorana nije koštala toliko, Osijek je dobio dvoranu, Osijek je bio domaćin. I dvorana je koštala duplo manje.
Ne znam kome idu zasluge za to, ali znam kome ne idu.
|
Ma u pravu si ti, čemu raspravljati o stvarima koje su na koncu jasne, ali ne mogu šutjeti na ove što non stop guraju neistine. Neki su i dalje uvjereni da je ono najjeftiniji i najisplativiji model, strašno. |
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
slavica031 je napisao/la: ›
i dvoranu će prodati... jer neće moći plaćati održavanje...
|
Samo ne znam koja bi budala kupila tu dvoranu, kao i sve ostale novoizgrađene za par dana bacakanja rukometne lopte. Možda za kunu. |
|
|
|
|
|
slavica031
|
a ako se ponovi privatizacija, sve je moguće... oš kupit? |
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
Samo ne znam koja bi budala kupila tu dvoranu, kao i sve ostale novoizgrađene za par dana bacakanja rukometne lopte. Možda za kunu.
|
Ma, samo terba biti strpljiv. Prema starom dobrom receptu dvorana ce propadati sljedecih 10-20 godina, a onda ce se pojaviti Mesija koji ce ju kupiti za kunu, sravniti sa zemljom i postati vlasnikom zemljista.
Nesto kao sto se dogodilo s onom zgradom u Europskoj aveniji [ex Zalatan Sremec] ili se dogadja s npr. rupom ili Bijelom ladjom. Javnost je vec toliko zasicena rusevinama, da ce s velikim veseljem pozdraviti cinjenicu da se neki lokalni mufljuz docepao vrlo vrijednog zemljista za jednu kunu.
Proslo je 3 mjeseca od zavrsetka rukometnog prvenstva. Dogadja se ista u toj dvorani? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Proslo je 3 mjeseca od zavrsetka rukometnog prvenstva. Dogadja se ista u toj dvorani?
|
moći će organizirati sajmove tamo, kao i u dvorani "jug". evo, baš je 6. salori u tijeku... |
|
|
|
|
|
|
|