Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osijek - što Osječani misle o svom gradu?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.04.2009. 16:30 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

...eto, jedna slika govori više od tisuću riječi........

Ukupno postova: 724
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.04.2009. 16:32 
Naslov:  

Jel i taj lik magistar?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 15.04.2009. 16:38 
Naslov:  

...da, to se po šeširu vidi, demit....jamačno je i on zadovoljan životom u Osijeku...kad posjećuje rodjake i djecu....a ako obratite pažnju na zadnju rečenicu u tekstu na linku ispod, saznat ćete i zašto:

Ukupno postova: 1469
Post Postano: 15.04.2009. 17:09 
Naslov:  

Anketni rezultati govore više od tisuću laži...

OsijekNepokoreniGrad

Post Postano: 15.04.2009. 17:11 
Naslov:  

Kada to tebi ide u prilog, kad ne, onda su ankete najveće smeće. Daj odluči se.

avantgarde
Ukupno postova: 818
Post Postano: 15.04.2009. 17:24 
Naslov:  

Opet rasprava koja nema smisla. Nitko me nece uvjerit da je grad predivan, jer u njemu zivim cijeli svoj jebeno kratak zivot. Znam da nije. Wink

He he
Sjetih se Retfale prije koju godinu i onih silnih home made klupica ispred skoro svake kuce na strossmayerovoj. Predvecer se skupi naroda ispred svake pa kukicaju, vezu goblene, mole krunicu, pozdravljaju sa hvaljen Isus...
Bas kao u svom rodnom selu Wink

Nije ni to problem koliki su njihovi potomci. Nekad mirni ljudi koji su izrasli u te famozne napirene celavce, lazne branitelje, koji ne znaju sta bi sa sobom od toliko para i slobodnog vremena. Ide se sa cuge na cugu, usput kladionica i odmah poslije u crkvu jer nema vecih vjernika od doticnih pa da se pomoli da i dobije na onom tiketu iz kladionice.

Zivila hrvacka. Smile osijek031.com smile

Ukupno postova: 168
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.04.2009. 17:25 
Naslov:  

Meni ovo sve postaje smiješno... Prepucavanja bez argumenata.... Sve se svodi na različita mišljenja i ono "rekla, kazala".

Post Postano: 15.04.2009. 17:32 
Naslov: Complicity 

ma kojih argumenata???

mislim da zbilja moras biti slijep da ne vidis sta se sve dogadja i koliko se ljudi odselilo, a tko ga je pak naselio.

ne treba mi argument za to, dovoljno mi je izaci ispred zgrade.
ali slazem se da je sve to pomalo smijesno. Wink

Sharon

Ukupno postova: 1469
Post Postano: 15.04.2009. 17:37 
Naslov:  

OsNpGr, ja nisam komentirala izborne ankete uopće, ali ovo je nešto drugo. Ovo nije promjenjivo iz dana u dan i nije ovisno o političkim uvjerenjima. Netko je građane anketirao o tome što misle o svom gradu, oni su rekli najljepše i svi ovi rezultati potkrepljuju očitu istinu da je Đapićeva ekipa bila produktivna u svojim mandatima kad je uređenje grada u pitanju, usprkos podmetanjima i prljavim igrama na političkom polju.
Koliko sam u pravu potvrđuju mi nebulozni komentari tipa: pogrešni ljudi žive u gradu, anketirani su kreteni itd. Jadno..._

desert eagle
Ukupno postova: 48
Zabranjen pristup
Post Postano: 15.04.2009. 17:45 
Naslov:  

lala je napisao/la :
desert eagle je napisao/la:
Ovi što su super zadovoljni su seljoši koji su do jučer guzili ovce u kojekakvim selendrama. Osijek je otišao u tri lepe pizde materine od rata i po urbanitetu a još više po mentalitetu.

pa onda nije ni cudo sta je grad otisao u tri lepe pm kad ima ovakvih ljudi koji su non stop nezadovoljni i seru di stignu.
meni je os super, a ti budi malo vise zahvalan/na na onom sta imas Smile

tebi je i tako super svuda gdje brakovi između krvnih srodnika nisu pravilo, a gdje je pravilo kanalizacija koja prolazi ispod površine i WC unutar kuće.

avantgarde
Post Postano: 15.04.2009. 17:46 
Naslov:  

necu reci da su kreteni ili da su pogresni ljudi, ali isto tako mi apsolutno ni najmanje nije stalo do njihovog misljenja. Imam i svoje oci, hvala. Wink

Ukupno postova: 238
Post Postano: 15.04.2009. 18:11 
Naslov:  

Stvarno bi bilo jako žalosno da se u prošle 2-3 godine nije ništa napravilo. Ali anketa pravljena na uzorku 400 ispitanika stavarno je reprezentativna. I to vrlo poznate agencije za istraživanje su radile na ovom velikom projektu. osijek031.com smile
ps. nije rekonstukcija bivše Kleinove, nego Klajnove.

Post Postano: 15.04.2009. 18:26 
Naslov:  

Pa da su mene pitali jesam zadovoljan životom u Osijeku rekao bih da jesam. Volim ovaj grad, ljude u njemu (bar većinu), promenadu, mir, tišinu, u usporedbi sa Zagrebom i ostalima ne neusporedivo bolji. ali to vezati u neku politiku - 0 bodova

zen031
Ukupno postova: 1236
Post Postano: 15.04.2009. 20:22 
Naslov:  

desert eagle je napisao/la :
anakonda je napisao/la :
...naravno da zadovoljstvo proizlazi od onih kojih su doselili iz kojekakvih blatnih provincija, pa je betonirani osijek sada super grad, jer tu mogu iz opanaka u salonke.....

Bravo! Ovi što su super zadovoljni su seljoši koji su do jučer guzili ovce u kojekakvim selendrama. Osijek je otišao u tri lepe pizde materine od rata i po urbanitetu a još više po mentalitetu. A tek ove usporedbe s ostalim gradovima u Hrvatskoj... luzerima i ne treba grad koji nudi više od ove palanke...

Je li? A bit će da su tebi preci došli ovamo odmah nakon izgona Turaka, ili su možda tu bili i ranije? Bit će da tebi ni jedan predak nije došao sa sela?

"U 3 p*** lepe materine" je baš pravi gospodski esekerski govor. Čestitam!

Što se tiče kukastih križeva, paljenja automobila, svakodnevno se u novinama, na televiziji, i drugim medijima možemo uvjeriti da tih pojava nema ni u razvijenoj Njemačkoj, Francuskoj, SAD-u, ni u manje razvijenoj Poljskoj, Rusiji, (Izraelu (!)) itd... TOGA IMA SAMO U OSIJEKU! Very Happy

A što se tiče ekonomije, uvjeren sam da je onda prijeratna dobrim dijelom bila posljedica J.B.Titovog uspješnog zibanja između istoka i zapada, i financijskim potporama istih, a manjim dijelom posljedica profitabilnosti industrije.

avantgarde
Post Postano: 15.04.2009. 20:42 
Naslov:  

mislim da nije problem tko je naselio, kad je naselio i zasto, vec kako se ponasa u tom novonaseljenom mjestu.

Dok si u Rimu... dalje znate Wink

Dosli divlji, otjerali pitome. tak` nekak`.

Skoči u forum: