Autor |
Poruka |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nakon što je postalo izvjesno kako je HDZ odbio Matkovića (doduše, on je to očito i dogovarao s nižom razinom HDZ-ovih dužnosnika…), nameće se pitanje: kojim putem će Matković krenuti dalje? Nekoliko nižerangiranih HDZ-ovaca pokušalo je testirati birački puls i reakcije javnosti i poigralo se njegovim imenom. Sad je igra gotova.
Šteta zbog njega. Bio je dobar operativac u timu kojem je pripadao, šteta što ga je napustio. Očito da su potrebne i druge, ljudske kvalitete na toj poziciji.
Jedan od mogućih, a možda i najizglednijih scenarija koje već vidim je: priključit će se Bubalu i Vrdoljaku (mogući dogovori s tenis-mečeva), a ako im Lovokovićka bude previše – jednostavno će je se riješiti. Ako odabere opciju da ide s Glavašem bila bi to zaista prostitucija vrhunska… Ali, sve je moguće… |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Kakve ti fiks ideje imaš. Prvo, ja Glavaša nisam vidio nigdje u kampanji.
Drugo, teško da pobjedničkom trojcu treba itko, pogotovo u situaciji kada su izbori praktički riješeni.
U drugi krug idu Bubalo i Vrbošić.
Osijek svakako dobiva!
Ovo je možda tvoja skrivena želja i bolesna ideja, ali ništa od toga... iskompromitirali ste se do kraja, žalosno je što će to sve pasti na leđa Matkovića koji je perspektivu imao, ali prije 5 mjeseci.
O drami u kojoj je đapić govori i jučerašnji prijedlog "odmetniku" Matkoviću da se obojica povuku. Žalosno.
Ako netko ne smije govoriti o prostituciji, to je HSP. |
|
|
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
Ko o čemu HSP o prostituciji ?!
S kim još niste bili u koaliciji u gradu?
Jedino još vama nije jasno da ste pali tako nisko da niže ne možete... ili možete. Ako vam je svejedno za Gordana i nebojite ga se pustite čovjeka neka radi kako misli da je najbolje. Onaj mali crv sumnje ipak radi da će vas potući kao vaš bivši najjači igrač u gradu. |
Zadnja promjena: studenac; 15.04.2009. 18:53; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Ali ne shvaća da će im Gordan odnijeti 10-ak posto ništa presudno ali porazno.
Sharon - moj savjet, odi malo na godišnji, opalilo te ovo sve previše. |
|
|
|
|
|
studenac
|
Vjerovatno idu onom ..., NADA UMIRE POSLJEDNJA. |
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Ali vrhunac će biti na kraju ipak koaliranje sa HDZ-om nakon što je pola članstva popljuvalo HDZ za kuhinju s Matkovićem, Kovačević izjavio kako mu se sviđa Matkovićeva Osječka priča, ali na kraju IPAK ode u Zagreb, i vrati se sa podrškom đapiću.
Bitno da se u Zagrebu ipak ne odlučuje, i da su to podmetanja. |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
buuhhhaaa naša vrla forumašica Sharon priča o političkoj prostituciji,pa tvoja stranka ustvari tvoj predsjednik bi bio u koaliciji s srpskom demokratskom strankom sam da bude na vlasti zato molim te ne piši ovakve gluposti... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la ( Pogledaj post): ›
š. Prvo, ja Glavaša nisam vidio nigdje u kampanji.
|
Onda si potpuno sljep. Vrlo dobro se zna za koga ide glas Bubalu. Ne sjećaš se kada je u startu Bubalo bio nezadovoljan kandidaturom za gradonačelnika, jer je jedan obični "predsjednik udruge" rekao kako HDSSB nije dječji vrtić i nametnuo mu tu kandidaturu? Sve končiće ti Glavaš drži prijatelju, sve. |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Sve ovisi kako gledaš. Ja glasam za Bubala, koji je vodio vrhunski županiju, za mladi tim obrazovanih i nekompromitiranih ljudi koji su sposobni zaustaviti kriminal u ovome gradu.
A ti gledaj na to kako hoćeš.
Sharon pokušava skrenuti teme razgovora sa HSP-ove nemoći na neke nebuloze.
A to da Glavaš drži sve konce je očajnički pokušaj diskreditacije tima koji ima spas za Grad, očito je da jedino s tim mogu ići, kad ništa drugo nemaju. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Sharon je napisao/la: ›
Jedan od mogućih, a možda i najizglednijih scenarija koje već vidim
|
Shvaćam opterećenost i osobnu zainteresiranost, ali ovo su halucinacije. Da li je s Vama sve u redu? |
|
|
|
|
|
Sharon
|
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la: ›
Kakve ti fiks ideje imaš. Prvo, ja Glavaša nisam vidio nigdje u kampanji.
Drugo, teško da pobjedničkom trojcu treba itko, pogotovo u situaciji kada su izbori praktički riješeni.
|
he,he... Ova ti je najbolja do sada!
Prvo, Glavaš je sada Bubalu kao mrlja na sakou, barem javno. Bolje mu je ne pokazivati ga. A iza zatvorenih vrata svatko ima pravo na svoju privatnost...
Drugo, lijepo je vidjeti kad se netko ovako uspava na lovorikama. |
Zadnja promjena: Sharon; 15.04.2009. 22:40; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Sharon
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
Sharon je napisao/la: ›
Jedan od mogućih, a možda i najizglednijih scenarija koje već vidim
|
Shvaćam opterećenost i osobnu zainteresiranost, ali ovo su halucinacije. Da li je s Vama sve u redu?
|
Zašto? Ne bi ga primili? |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Sharon - moj savjet, odi malo na godišnji, opalilo te ovo sve previše.
|
Kako istraživanja pokazuju tih 10 % uzeti će vama, tj. Bubalu....mlad, naočit, osječka priča itd. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Krivo! uzet će đapiću dio do sada vjernih HSP-ovih birača. I to onih koji otvoreno ne podržavaju đapića. Tako da sam možda i malo rekao kada sam rekao 10-ak posto.
Ja odgovorno tvrdim da u Osijeku NE POSTOJI osoba koja se dvoumi između HDSSB-a i HSP-a, tako da Bubalu / Vrbošiću neće ništa uzeti.
90-95% ljudi već zna za koga će glasati, i to više ništa ne može promjeniti. A onih 5-10% znaju za koga 100% neće. |
|
|
|
|
|
studenac
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sharon - moj savjet, odi malo na godišnji, opalilo te ovo sve previše.
|
Kako istraživanja pokazuju tih 10 % uzeti će vama, tj. Bubalu....mlad, naočit, osječka priča itd.
|
Samo se vi nadajte..., nije li on član HSP-a? Koliko ja čitam, a i slušam članovi HSP-a ga podržavaju. Htjeli vi to priznati ili ne. |
|
|
|
|
|
|