Autor |
Poruka |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nikad prije nisam imala glavobolju (nisam znala kako je to kad te boli glava) ali u zadnje vrijeme imam užasnu glavobolju koja krene od iza pa se spoji sa naprijed do očiju, boli za ne izdržati, imam osjećaj da će mi oći ispasti van, ne mogu se nabolje kretati, jesti, kad se ustanem padne mi mrak na oći, nekad čak i povračam od boli. Čak i kad pokušam zaspati ne mogu koliko me boli. Isto tako možda nema veze stim ali napomenut ću da mi u zadnje vrijeme često curi krv iz nosa
Pitala sam svoju liječnicu da li smijem piti tablete u trudnoći jer ponekad pomislim da će mi glava puknuti jer me boli svaki dan po cijeli dan na što mi je ona rekla da ne smijem ništa piti od lijekova. S obzirom da su lijekovi zabranjeni, kako ublažavate tegobe s glavoboljama, kako barem malo ublažiti bol?
Zahvaljujem! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Jesi prije pila kavu pa prestala? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
hyppolita
|
Ma nisam, znam da se to može povezati sa glavoboljom, ali et mislim da to nije moj slučaj. |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
....hm, ovo me više podsjeća na migrenu (osobno imam napade skoro pa čitav život)....eh, sad - okidači za migrenu mogu biti različiti, stres je jedan od njih, nekim ljudima je čokolada, sir, kava......
...obzirom da ne smiješ trošiti lijekove, predlažem ti da čim osjetiš da će te primiti glavobolja, zamračiš sobu, legneš i podigneš si noge da budu više od glave...hladan oblog od kamilice može pomoći, a isto tako možeš probati s nekom od onih hladnih krema i nanesi na čelo, sljepoočnice i vrat.....nemoj stavljati glavu na jastuk, već lezi ravno, a samo pod vrat stavi nešto oblo (zamotaj ručnik, npr)....
....glavobolja ti može biti povezana i s niskim tlakom, probaj malo šećerne vodice ili kavu, kao što @Mungos reče...... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
hyppolita
|
Probala sam to sa hladnim oblozima, pila sam tursku kavu sa limunom, pijem puno tekučine koliko god to čudno zvučalo, zamračim si stan, prozračim ga, mirujem... ali i dalje boli. Ipak hvala, budem probala to sa hladnim kremama. |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
hyppolita
|
Onda znaš kako mi je, ludim jebote. Ne provodim puno vremena za kompom, sam uz kavu jutarnju, a bila sam posumnjala u vrijeme... ma ne znam. Znam sam da me stalno boli i da mi to utječe na raspoloženje, na psihu, ma na cijelu mene... Ma trunemo iznutra, tumori neki ziher |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
imas neku kliniku za boli u bolnici ... odi kod njih
mozda ti oni mogu pomoci
ne mogu vjerovati da zato sto si trudna ne smijes bas nista uzimati ?
iskreno, mislim da ti ova patnja, neraspolozenje, bljuvanje i ostala sranja mogu puno vise stetiti plodu nego tableta ... |
|
|
|
|
|
hyppolita
|
Ma zajebavam se ( iako nikad ne znaš)... Čitam da je to kao normalno, čim to prihvatim možda bude bolje. Ali jebeno je takvu bol sam tak prihvatit. |
|
|
|
|
hyppolita
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
imas neku kliniku za boli u bolnici ... odi kod njih
mozda ti oni mogu pomoci
ne mogu vjerovati da zato sto si trudna ne smijes bas nista uzimati ?
iskreno, mislim da ti ova patnja, neraspolozenje, bljuvanje i ostala sranja mogu puno vise stetiti plodu nego tableta ...
|
To sam i ja rekla milijun puta, al moš pričat i pričat i pričat...
Naručit ću se na pregled glave, pa nek mi Bog pomogne. |
|
|
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Za glavobolju ja uvijek popijem lekadol i odmah prođe, inače te tablete su vrlo lagane i nisu toliko jake kao tipa cafetin ili plivadon, tako da mislim da bi ih i u trudnoći mogla piti. Inače ja sam alergična skoro na sve lijekove i doktorica mi preporuča samo lekadol i lupocet zato što navodno nisu toliko štetne. |
|
|
hyppolita
|
Iskreno dođe mi da popijem pilulu bilo kakvu tipa ovih što si rekla, ali me opet strah kad mi je rekla da ne smijem ništa od pilula konzumirati. Iskreno ne bi htjela samu sebe sjebat. Kontaš?! |
|
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Naravno, u svakom slučaju doktora treba uvijek poslušat. Ako ništa drugo osim obloga i sl. tomu, pokušaj možda da ti neko stručno izmasira glavu, meni je to nekad isto znalo pomoći. |
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
hyppolita je napisao/la: ›
ali napomenut ću da mi u zadnje vrijeme često curi krv iz nosa
|
Kada si zadnji puta mjerila tlak? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|