Autor |
Poruka |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Pozivamo građane da izlaskom na središnje gradske trgove svih sjedišta županija u utorak, 24. veljače 2009. u 12.00 sati i potpisivanjem peticije podrže zahtjev HSP-a koji upućujemo Vladi Republike Hrvatske za pokretanje spora pred Međunarodnim sudom pravde u Haagu radi rješavanja graničnog spora s Republikom Slovenijom.
Uključite se: http://www.facebook.com/friends/?id=1173092516#/group.php?gid=83700305032 |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Pih šta reći o ovome,
najobičniji pokušaj skupljanja političkih poena pred izbore na foru Slovenije,
okanite se ćorava posla,zaboli nas za Slovence... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Još jedna fašnička predstava. Zašto upućujete peticiju Vladi RH, nije li jednostavnije da magistar ode do Markova trga i sve utančine objasni premijeru? ''Znaš Ivo, stvar je takva i takva pa bi bilo dobro da ti to i to, uostalom, koalicijski smo partneri.'' Ako se hvalio svojim utjecajem koji ima kod Vlade u slučaju sa Zecom, ne vidim niti jedan razlog da ga ne iskoristi i sada. Zašto da se TataMata smrzava prikupljajući potpise kad može i jednostavnije. |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
tempus031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Još jedna fašnička predstava. Zašto upućujete peticiju Vladi RH, nije li jednostavnije da magistar ode do Markova trga i sve utančine objasni premijeru? ''Znaš Ivo, stvar je takva i takva pa bi bilo dobro da ti to i to, uostalom, koalicijski smo partneri.'' Ako se hvalio svojim utjecajem koji ima kod Vlade u slučaju sa Zecom, ne vidim niti jedan razlog da ga ne iskoristi i sada. Zašto da se TataMata smrzava prikupljajući potpise kad može i jednostavnije.
|
lijepo rečeno. |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Hvala ti što brineš za mene.....baš lijepo od tebe.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
boli me dupe za Slovence...a za HPS-ovu akciju me još više zaboli...opet mazanje očiju gladnom narodu |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Velebni uspjeh akcije, na Facebook-u 64 člana, a ako OSTV ne laže(nitko drugi nije objavio) "diljem Hrvatske prikupljeno je oko 3000 potpisa" |
|
|
|
|
|
TataMata
|
da od 12-14 što je vrlo dobro... |
|
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Uh, odmah mi je lakše! Znači 2 sata smrzavanja, dobro je, nije loše. Bitno da se ti nama ne razboliš. Kolko sam shvatio, pametan si, ambiciozan, ko stvoren za konstruktivnu oporbu. Ajd živio! |
|
|
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Pošto je gospon Đapić koalirao s HDZ-om strašno mi je HSP pao u učima, a i baš me zanima koje će to budale opet glasat za HDZ nakon što imamo savršen primjer kako dotični vode ovu državu. Stoga od mene nema nikakvih potpisivanja peticije, a bome nejdem ni na glasanje, muka mi je od jebenih koalicija! |
|
|
Roflmao Ukupno postova: 32 Spol: Muško
|
tempus031 je napisao/la: ›
Još jedna fašnička predstava. Zašto upućujete peticiju Vladi RH, nije li jednostavnije da magistar ode do Markova trga i sve utančine objasni premijeru? ''Znaš Ivo, stvar je takva i takva pa bi bilo dobro da ti to i to, uostalom, koalicijski smo partneri.'' Ako se hvalio svojim utjecajem koji ima kod Vlade u slučaju sa Zecom, ne vidim niti jedan razlog da ga ne iskoristi i sada. Zašto da se TataMata smrzava prikupljajući potpise kad može i jednostavnije.
|
Vidim da nisi informiran. HSP je u koaliciji sa HDZ-om samo na razini županije ne države. Znači Ivo ne mora šljivit ni 5% Đapića. Druga stvar ovo je jedini pravi način otići i tražit da međunarodni sud arbitrira jer ovak ne idemo nigdje samo se naši odnosi sa Slovenijom pogoršavaju, a to što se vi draga gospodo niste sjetili ovog prije, boli zar ne? |
|
|
|
|
|
|
|