Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
deer_hunter je napisao/la ( Pogledaj post): ›
9 godina
previše bogato iskustvo da bih ponovno uletila u nešto dugoprugaški
|
Respect...
Ja sa moje 4 veze ne bih mogla toliko nakupiti...a sve su trajale oko godinu i 9 mjeseci, započele oko NG, a završile u ljeto...i svi se zvali sa D... |
|
|
|
|
|
yvonne Ukupno postova: 8 Spol: Žensko
|
|
|
|
MaLLa_d.g.o. Ukupno postova: 9 Spol: Žensko
|
Sa 13 godina potrajali 9 mjeseci sad ce nam biti godina dana od prekida ,sporazumno prekinili i ostali njabolji prijatelji koji si bas sve govore ali mislim da moji osjecaji nisu prema njemu prestali a koliko kontam ni njegovi .Vidit cemo !! |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
MaLLa_d.g.o. je napisao/la: ›
Sa 13 godina potrajali 9 mjeseci sad ce nam biti godina dana od prekida ,sporazumno prekinili i ostali njabolji prijatelji koji si bas sve govore ali mislim da moji osjecaji nisu prema njemu prestali a koliko kontam ni njegovi .Vidit cemo !!
|
Ali imate samo 13 godina?!? No, opet, ni to ne mora biti loše.. a možda ćete švrljati koju godinu s drugima i možda se opet vratite jedo drugome.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
kranist Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
svka vam čast moja najduža veza je bila 3 tijedna zato što baš i nisam tip za veze više sam onko prijateljski ali nije to loše a sve me cure iz ekipe uzimaju kao najboljeg
prijatelja jer mi je zaj... nonstop na pameti a uvijek kad im treba neki "ozbiljan"razgovor uvijek sam im tu |
|
|
|
|
|
Loona
|
E, pa zato ti i ne traju veze dugo.. sve te cure smatraju super frendom, što i nije loše, ali jednom će ti to dopizditi pa kad se zaljubiš u neku, a ona te smatra super frendom i plače na tvom ramenu zbog nekog drugog konja, zamračiti ćeš.. no, to ne znači da sad moraš postati đubre od čovjeka, ali nađi neku distancu gdje će te druge cure doživljavati kao potencijalnog dečka a ne kao vječitog frenda..
Ne znam koliko ti je godina, ali jednom ćeš nekome poželjeti biti više od prijatelja i onda ćeš se pitati gdje je ta granica, treba li ju i kada preći.. |
|
|
|
|
jasnica
Ukupno postova: 159 Spol: Žensko
|
7 godina! |
|
_________________ He who dares, wins. |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Njaduža je ova trenutno u kojoj se nalazim. Zasad skoro pa 5 mjeseci. |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
Jazz
Ukupno postova: 81 Spol: Nebitno
|
Sretno uvezana 9 godina u komadu. Od toga 5 s papirima |
|
_________________ Što te ne ubije - ubije te u pojam |
|
|
|
marlboro man Ukupno postova: 49 Spol: Muško
|
Loona je napisao/la: ›
E, pa zato ti i ne traju veze dugo.. sve te cure smatraju super frendom, što i nije loše, ali jednom će ti to dopizditi pa kad se zaljubiš u neku, a ona te smatra super frendom i plače na tvom ramenu zbog nekog drugog konja, zamračiti ćeš.. no, to ne znači da sad moraš postati đubre od čovjeka, ali nađi neku distancu gdje će te druge cure doživljavati kao potencijalnog dečka a ne kao vječitog frenda..
Ne znam koliko ti je godina, ali jednom ćeš nekome poželjeti biti više od prijatelja i onda ćeš se pitati gdje je ta granica, treba li ju i kada preći..
|
najvažnije je da se konja ne boji:) |
|
_________________ kamo,proljeće moje,kamo?i u koji se drugi prostor diže miris tvoj?kojim ćeš drugim poljima kročiti?i u kojem ćeš nebu dići glavu da kažeš što ti je na srcu? |
|
|
|
Loona
|
U svakom slučaju.. |
|
|
|
|
*miss-infernaLia*
Ukupno postova: 55 Spol: Nebitno
|
najduza?
huuhh. godina dana.. i jos uvijek traje. ;P |
|
_________________ i'm not trying to be difficult. it just comes naturally. ;] |
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
jedina i najduza 3 mjeseca.
i to u prvom srednjem.
a od tad do sad - nista.
nevolim se vezat, mislim u nekakvu vezu, obvezu |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: stoka_unleashed; 09.02.2013. 0:24; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
...traje.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
|
|