Autor |
Poruka |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Javite se u Veterinarsku Stanicu Osijek,možda u Tenji imaju ambulantu. |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Javite se u Veterinarsku Stanicu Osijek,možda u Tenji imaju ambulantu.
|
Ne bih baš ni njih preporučila s obzirom da znam tko tamo radi i kako radi.
Jedina ambulanta u koju se isplati otići po mom mišljenju je Fury. Definitivno su najsvjesniji i pristupačni cijenama.
Što se tiče savjeta, slažem se s Bizom. Čvrst ovratnik i po potrebi ju neko vrijeme vežite tako da nema pristup rani dok ne zaraste.
P.S: Gospodina Furya možete nazvati pa vam može čak i doma doći ako ste u Tenji |
|
|
|
|
|
Marinoš
Ukupno postova: 296 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
potpisujem što je Goose rekao... |
|
_________________ Što možeš danas,ne ostavi za sutra! |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Ljudi svima vam hvala. Javit ću vam ako ga sredimo. Poslat ću vam i sliku, stvarno je legenda |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Fury? moj pas je bio tamo 2 godine ...kada ga je krpelj ugrizao i kada sam primjetio da je bolestan( boja urina, ponašanje) zvao sam ih i rekao za krpelja, to je bilo oko 15h, reekli su mi da to nije ništa i da dođem oko 17(il kad pocinje 2 smjena).+ nisu skontali iz prve da je to posljedica krpelja nego su ga cijepili protiv nekog sranja+ NIJEDNOM u 2 godine moj pas nije pregledan kako Bog zapovijeda.. cijene pristupačne? da baš... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
goose
|
|
|
|
audiworld
|
1. nisam ti ja brat... 2. mozda ona ima pozitivna iskustva, ja nemam pa ih iznosim... Ako je kod nje situacija bolja, sve ok.. |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
goose
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
1. nisam ti ja brat...
|
Da, stalno zaboravljam da ja imam sestru a ne brata. Sorry |
|
|
|
|
|
audiworld
|
nema tu sorry... |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
stavi psu ovratnik, stegni, kad ga počne kidat ispičkaj ju/ga novinama. je brutalno al pomaže. i za boga miloga ne ić kod jankovića il škulca odi u vet stanicu na bosutskom, usluga, cijena, ophođenje, sve na razini. |
|
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
u vet. stanici na bosutskom meni oslijepili psa. hvala, ali ne hvala!
Doolitle na Bosutskom ili Vetam. dalje ne. |
|
|
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
ako ona moze dohvatiti rep preko okovratnika , okovratnik joj je mali za boga miloga..treba ti okovratnik sa vecim promjerom..ako ga skida..ko sto monstrumche kaze novine i po tamburi..tak par puta i nece ga dirat vise |
|
_________________ zlo i naopacke |
|
|
|
sollo
Ukupno postova: 107 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Probaj ga uhvatiti za gornji dio kože na vratu i protresi ga par puta.Nisam probao no tu taktiku koristim kad pas pokuša mene gricnuti,to mu je kao neka kazna.. |
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 23.01.2013. 15:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
|