Autor |
Poruka |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Kad sam već tu, da se i pohvalim: mi smo dobili novinarske akreditacije za prolazak u backstage i slikanje iz backstagea... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Tko sutra dolazi na koncert Atheist Rapa????
@FatCat,
stvarno bih voljela imati Kalimero majicu, ako tako nešto ugledam, neću pitati što košta.
@Allein,
ja sebi naručila majičicu Atheista.... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Aranel
Ukupno postova: 27 Lokacija: Istočna Anarhija Spol: Žensko
|
doći ću ja, ako ti to nešto znači...
nego, di će biti koncert s obzirom da je najavljena kiša s grmljavinom? |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
NAČUO sam (a nisam u Osijeku da provjerim tocno) da je STUC predvidjen za zamjensku lokaciju u slucaju neprijatnih vremeniskih uvjeta. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
ja sam tamo sigurno ipak mi je dom prekoputa...u slučaju loših vremenskih uvjeta, neam pojma što će biti....Danice, blago tebi za majcu - ja ovaj puta nemam para da kupim još jednu Osim u slučaju da bude onih s objašnjenjima iz rječnika (ateist i rap), onda bih se mogao baciti u avanturu besparice povest ću i neko društvo.... |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
@Allein,
jesi bio na njihovoj net stranici?
http://www.atheistrap.com/
nadam se da će vremenski uvjeti biti naklonjeni, jer u STUC-u bi bilo koma za preživjeti..... |
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
naglasavam, nemam pojma jel tamo ili ne, samo sam tako cuo.... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Hadzo
Ukupno postova: 27 Lokacija: Zagreb, Osijek Spol: Muško
|
Evo, javio mi se Bardun, menadžer Ateista, i rekao sljedeće, citiram: "U slučaju slabe kiše sviramo napolju, a u slučaju nepogoda u nekom zatvorenom prostoru". Očito ni on ne zna gdje.
Što se majica tiče, bit će ih različitih fela i oblika. Danice, javim ti se kad ekipa stigne na tonsku, najbolje je da to riješimo prije nego što uopće otvore štand. (Lijepo je kad imaš štelu, zar ne?) |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
@Haždo,
imaš frape od jagoda za ovo!!!!!! |
|
|
|
|
allein
|
@DanicaV
naravno da sam bio na njihovoj stranici. Ali na shopu nemaju onakvu majicu kakva mene zanima; kupio sam u OKSu bio onaj treći dezen, samo u drugim bojama. Ono što mene zanima je bilo za kupiti kad su bili u Bilju....crvena maja, s rukom i opisom pojmova atheist i rap, preuzetih iz rječnika. Ali pošto ionako nemam sad baš para, možda je i bolje da ne bude takve maje
Ako sam mogao preživjeti prekjučer after od Deftonesa u saunastoj Močvari, onda ću moći i Atheiste u Stucu ) (podsjetnik na stare, srednjoškolske dane kad smo išli na Majke, HP, Kojote u Stuc...)
@ Hadzo
vidim te večeras i Vandu, naravno! |
|
|
|
|
|
Hadzo
Ukupno postova: 27 Lokacija: Zagreb, Osijek Spol: Muško
|
Ipak se nismo vidjeli sinoć...Ili možda jesmo, samo ne znam tko si? To je jebada s nickovima, što ćeš...
Inače, bila je dobra kreveljana, i prije, i za vrijeme, i poslije koncerta, jedino je svjetlo na stageu bilo malo prejako pa mi na svim fotkama Pop izgleda ko Isus obasjan nebeskom svjetlošću. A Danice je kupila majice, otišla kući i...I? |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
Hvala Hadžo,
Danica je kupila majice za vrijeme tonske probe, kad je počelo kišiti nazvala druga Hadžu da mi javi ako uopće bude koncerta jer je rekao da nema zamjenskog prostora........ i onda je fino malo ohanula. A Hadžo se nije javio. Svejedno će dobiti frape od jagoda i uslikati me s majicom........ |
|
|
|
|
yellowica
Ukupno postova: 272 Lokacija: haven Spol: Žensko
|
|
|
|
DanicaV
|
bordoze, s crnom petokrakom i piše ATHEIST RAP.
od ženskih modela nisu imali s više teksta...... na žalost. |
|
|
|
|
allein
|
Hadzo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ipak se nismo vidjeli sinoć...Ili možda jesmo, samo ne znam tko si? To je jebada s nickovima, što ćeš...
Inače, bila je dobra kreveljana, i prije, i za vrijeme, i poslije koncerta, jedino je svjetlo na stageu bilo malo prejako pa mi na svim fotkama Pop izgleda ko Isus obasjan nebeskom svjetlošću. A Danice je kupila majice, otišla kući i...I?
|
Vidjeli smo se i upoznali u Bilju, čini mi se. Ili je to bilo tek u Varaždinu na koncertu? Ne, mislim da je bilo u Bilju, tamo smo cugnuli jednu u onom kafu prekoputa Vatrogasnog doma, prije svirke. Ma nije bitno samo ti slikaj, idem sad vidjeti Popa Isusa ako ima u galeriji.
Majice nisam našao, pitao sam zgodnu crnku za šankom jel zna šta o tome, ali nije imala pojma. A ako su bile samo majice s petokrakom, takvu jednu već imam pa izgleda nisam ništa propustio.
Svirka je bilo standardno odlična |
|
|
|
|
|
|
|