Autor |
Poruka |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Okidala sam na onaj dio kad je u nekoj emisiji baba nazovala i pitala za zdravlje na to joj se Milan fino izderao "UMIRETE!!! Spustite slušalicu i zovite Hitnu!"
HAHAHA |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
daaa def medu boljima XD XD |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
MiLan Legenda!
skubi dubi du aj Lav ju |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
i nema ga više ni na OBN-u...šteta...al u šta sve ljudi povjeruju...to je nevjerojatno...balkanci....
al nekad je brutalan...npr. mater pita za sina koji je nijem i nije rekao ni riječ do svoje 4 ili 5. godine...i pita ga oće progovorit...i on kaže da progovara u 14-oj godini...i žena počne zahvaljivat i plakat od sreće...bzvz joj nadu probudi... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
Bojo
|
opa...skoro je kopirao onda foru...jednoj ženi nije prestajala glavobolja...al miki ima rješenje...uzmite klip kukuruza i stavite pod jastuk,za 6 dana glavobolja nestaje i ne vraća...al ova mi je najjača...sam mal....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u5-MKcdqTMk[/youtube] |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
Bojo
|
i svemogući imaju svoje potrebe |
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Ahaha koja Legenda |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa...ninđa... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Elena_Os
|
-Kad ću da dobijem sedmicu na lotu?
Kad ženska osoba pročita brojeve koje ste Vi uplatili, tad' ćete dobiti sedmicu na lotu!
-Ništa Vas nisam čula..
Kažem kad ženska osoba koja izvlači kuglice, a ti brojevi budu na Vašem listiću, tad' ćete dobiti na lotu!
car |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Genijalan mi je Milan.. A još mi je genijalnije što ljudi to sve vjeruju.. Još uvijek nisam sigurna jel to sve zapravo samo zajebancija.. Naprosto ne mogu vjerovati da netko stvarno puši te njegove trkeljarije! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
|
|