Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Iako je OSTV bljutava ne vidim zašto bi odbijali njihovu lovu. Koliko mi je poznato ne financiraju se iz državnog ili gradskog proračuna već žive od marketinga. |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
samo jedna mala informacija, OSTV i Osijek031 nisu financijski vezani i u ovom slučaju se radi samo o razmjeni po principu mi vama prostor za priloge, vi nas oglašavate u programu... sve čisto |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
to mi bas i nije neki deal jer gledanost osjecke je mizerna |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
lufus je napisao/la: ›
to mi bas i nije neki deal jer gledanost osjecke je mizerna
|
Pretjeruješ. Moram priznati da me oOsječka ugodno iznenadila. Sve ju više gledam |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Debelo mislim da je politički orijentiran, a što se tiče slobodi pisanja novinara koji prosljeđuju sveje veoma <KVALITETNE> članke na portal.
Jadno zar ne?! |
|
_________________ |
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Naravno da je politički orjentiran, jer preuzima priloge od stranačke televizije. |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
|
123456
|
pernabukano je napisao/la: ›
Naravno da je politički orjentiran, jer preuzima priloge od stranačke televizije.
|
preuzima od Glasa Slavonije (HDSSB), OSTV-a (HDZ/HSP), G. Flaudera (ničiji, a svačiji) i hrpe što crvenih, što crnih forumaša koji ostavljaju svoje inteligentne ili manje inteligentne postove... |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
E, jeste naivni, Felt, Gaap i ja smo vlasnici (tajni) portala, i ko foliramo se i prepucavamo samo da podignemo posjećenost....i radimo za one koji više plate....ajmo ko da više.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
pernabukano
|
Hmhmhm...
Jučer vijest kako je Tomislav Ivić kandidat HDZ-a za župana, a o današnjoj kandidaturi Bubala ni riječi.
Vijest donose sve relevantnije novinske agencije, ali i Internet portali, no zašto je nema na Osječkom portalu je pravo pitanje.
Pozdrav |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
|
123456
|
Hmhmhm...
Jučer vijest kako je Tomislav Ivić kandidat HDZ-a za župana, a o današnjoj kandidaturi Bubala ni riječi.
Vijest donose sve relevantnije novinske agencije, ali i Internet portali, no zašto je nema na Osječkom portalu je pravo pitanje.
Pozdrav
|
evo da ne budeš zakinut, samo za tebe i tvoje...
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=18067
ti bi silom da ovaj portal proglasiš nečim što nije, peta kolono |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
pernabukano
|
123456 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hmhmhm...
Pozdrav
|
evo da ne budeš zakinut, samo za tebe i tvoje...
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=18067
ti bi silom da ovaj portal proglasiš nečim što nije, peta kolono
|
Hvala |
|
|
|
|
|
Roflmao Ukupno postova: 32 Spol: Muško
|
Ovo je toliko apolitičan forum da bih naučio svog djedu radit na kompu ne bi mu trebale novine niti dnevnik niti saborski prijenosi samo Osijek 031. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
123456 je napisao/la: ›
Naravno da je politički orjentiran, jer preuzima priloge od stranačke televizije.
|
preuzima od Glasa Slavonije (HDSSB), OSTV-a (HDZ/HSP), G. Flaudera (ničiji, a svačiji) i hrpe što crvenih, što crnih forumaša koji ostavljaju svoje inteligentne ili manje inteligentne postove...
|
ljudi, nitko vam ne brani da stavite članke koji se poklapaju sa vašim političkim uvjerenjima.nemam oderator vremena kopat po svim mogućim news portalima.
osobno ne vidim da portal preferira ijednu političku opciju.blago mi je anarhističan |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol: Nebitno
|
morgan je napisao/la: ›
osobno ne vidim da portal preferira ijednu političku opciju.blago mi je anarhističan
|
potpisujem, a to mi se dopada! |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nisam za je napisao/la ( Pogledaj post): ›
morgan je napisao/la: ›
osobno ne vidim da portal preferira ijednu političku opciju.blago mi je anarhističan
|
potpisujem, a to mi se dopada!
|
|
|
|
|
|
|
|
|