Autor |
Poruka |
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol: Nebitno
|
edit by admin: 2009.05.13.
[izbori 2009.]: [anketa 031] Glasanje i rezultati ankete [prvi krug]
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=1&ID_VIJESTI=107616
Dakle prema istraživanju agencije Promocija Plus, rezultati za grad su sljedeći:
Za gradonačelnika:
27,4 posto Bubalo - Vrdoljak (HNS) - Lovoković
23,5 posto, Matković - Šimić (DC) - netko
19,6 posto Vrbošić - Ačimović (SDP)- Ptičar (HSS)
17,2 posto Đapić- netko - netko
Za gradsko vijeće:
25,3 posto HDSSB-HNS-Zeleni
23,6 posto HDZ-HSP
22,8 posto HSLS-HSS-SDP-DSU
10,8 posto Nezavisna lista Gordana Matkovića
P.S. Ispričavam se što ne znam drugog kandidata za Matkovićevog zamjenika i niti jednog od Đapića. Neka upućeniji nadopune.
|
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Najnovije istraživanje Media metra u travnju na uzorku od 2000 ispitanika pokazuje da se nakon Sanaderovog posjeta Slavoniji mijenja raspoloženje birača...
Za gradonačelnika Osijeka:
1. Anto Đapić - 34 %
2. Krešimir Bubalo - 25 %
3. Dr. Josip Vrbošić - 21,8 %
Za Osječko-baranjskog župana:
1. Tomislav Ivić - 42,2 %
2. Dr. Vladimir Šišljagić - 31,9 %
3. Dr. Zlatko Maksimović - 20 % |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
Tiger Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
Istina je vjerojatno negdje u sredini.
Ali drago mi je što u obje ankete Vrbošić stoji solidno i vrlo je blizu drugog kruga. |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol: Nebitno
|
Dobro da je TataMata stavio ovo starije istraživanje, koje jasno pokazuje katastrofu koju je izlazak Gordana Matkovića i njegovo samostalno kandidiranje napravilo izbornim ambicijama HSP-a i HDZ-a. |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Meni je zanimljivo kako Đapić vodi SAMO u anketama koje rade ili prenose Slavonski dom, OSTV ili Radio plus!
U svim ostalim anketama, redom Globus, NovaTV, STV, Glas Slavonije, pa čak i neke druge stranke, rezultati su u 5% odstupanja.
Ali dobro, ako vas to zadovoljava samo naprijed. |
|
|
|
|
|
panglu Ukupno postova: 48 Spol: Nebitno
|
Ova anketa sto je danas objavljena u Glasu je smijesna i totalno nerealna.Svi znaju da je Glas Slavonije privatna novina Branimira Glavasa i ljudi ne vjeruju u te gluposti(a ima jos i televiziju).To samo govori da su "gospoda" u HDSSB-u u panici jer gube i grad i zupaniju pa pustaju u javnost takve namjestene ankete.Sigurno je Glava na papiru donio te brojke,a ovi jadnici su samo to prepisali! |
|
|
|
|
|
scero Ukupno postova: 82 Spol: Nebitno
|
kako onda Glavas utjece na ankete na Novoj TV:
|
|
|
|
|
|
scero Ukupno postova: 82 Spol: Nebitno
|
cini mi se da je ova anketa u glasu prilicno realna i da je matkovic kao osoba uzeo nesto i bubalu i djapicu.Bit ce to borba u troje za drugi krug al mislim da vrobosic ipak tu gubi jer njegovi glasaci ipak nisu toliko napaljeni na izbore |
|
|
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la: ›
Najnovije istraživanje Media metra u travnju na uzorku od 2000 ispitanika pokazuje da se nakon Sanaderovog posjeta Slavoniji mijenja raspoloženje birača...
|
Brate mili pa što ti bi? Da je ovo napisao netko drugi od ''pravaških vojnika'' još bi i shvatio, ali za tebe mi je ovo nepojmljivo. Kako možeš pisati stvari u koji niti sam ne vjeruješ?
Veću budalaštinu nisam odavno čuo, po toj inerciji potrebno je da Ivo dođe još 2-3 puta i imat ćete sigurno preko 50%. |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
copy, paste....u pobjedu vjerujem.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
Ivor Ukupno postova: 34 Spol: Nebitno
|
Anketa od prije 4 dana, naručitelj Večernji list.
Bubalo (Lovoković, Vrdoljak) 32,4
Matković (Šimić, Lamza) 31,7
Đapić (Vuletić, Srb) 18,2
Vrbošić (Ačimović, Ptičar) 17,3 |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
sve ankete su izrežirane od strane naručitelja, vjerujte mi jer sam i sam sudjelovao u izradi nekoliko njih i znam da su to samo priče koje zabavljaju javnost.... pravi rezultati će se pokazati na izborima, a istina je vjerojatno negdje na sredini, između rezultata koje su objavili proglavaševci i prođapićevci... |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a da napravimo anketu ovdje na 031 ? |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|