Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Ako to nije Emša, gdje je na ovoj slici(koja je iz 60 i neke)? I koja je to onda zgrada ?
|
...zgrada HZZO? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Ako to nije Emša, gdje je na ovoj slici(koja je iz 60 i neke)? I koja je to onda zgrada ?
|
...zgrada HZZO?
|
Gdje je onda Emša i Dom HV-a? Gdje je ulica oko zgrade hzzo-a, zgrade uz nju itd. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...a baš me brka ta zgrada, što bi ona bila da je to srednjika?
...iako u odnosu na one dvije zgrade na Vijencu, sklona sam mišljenju da bi to bila zaista srednjika...zbunj, zbunj.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
Šesdesetih godina postojala je zgrada Emše samo u Istarskoj ulici.Sve ostalo je naknadno sagrađeno(radionice uz srednjiku i ostale zgrade sa dvoranom).Znači ono što ne vidiš nije ni postojalo. |
|
|
|
|
|
|
Nisi odgovorio koja je to zgrada koja se svidi s desne strane ako nije Emša? |
|
|
|
|
|
daddos
|
Iskreno ne znam koja je to zgrada na slici,možda je srušena u sedamdesetim,pa je na njeno mjesto sagrađena ona zgradica na srednjiki.Ajmo stariji forumaši javite se i razrješite ovu dilemu. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
ja bih ipak rekao da je u pitanju Emša. ovo je otprilike slikano negdje od Kležina spomenika.sa lijeve strane bi bila Školjka.ovaj park nikako ne može biti srednjika jer su neboderi puno bliže igralištu i da je slikano tako da se vidi "srednjoškolsko" neboderi se uopće ne bi vidjeli iz te perspektive nego zgrada Emše te Dom Zdravlja.
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=10235&start=120
ovdje imate istu tu zgradu iz druge perspektive.vlale stavila...sa lijeve strane se vidi srednjoškolsko a desno EMŠC
u daljnjem njegovom postu vidi se pogled nas srednjiku,lijevo je EMŠC,u sredini Dom HV a krajnje lijevo ovaj parkić i Dom Zdravlja.
jel pomoglo? |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
daddos
|
Pa je, pomoglo je da se vidi da taj park nije srednjika. |
|
|
|
|
|
|
Imate pravo, nije srednjika! Ispričavam se! |
|
|
|
|
|
daddos
|
[quote="Osječanin";p="239191"]Imate pravo, nije srednjika! Ispričavam se! [/quote
Ma sve je ok,samo mi je žao što je ovaj topic malo zamro i nema više 'friških' slika! |
|
|
|
|
|
|
Evo jedne iz moje kolekcije starih razglednica Osijeka ( a i vezane uz moj zajeb ) Nažalost, skener mi šteka pa se pojavljuju crvene linije na slikama
Sa net-a:
Autor fotografije Oto Hohnjec, Zagrepčanin, majstor fotografije. Razglednica je putovala 1962. godine, godine kada je Oto Hohnjec poginuo u prometnoj nesreći. Ovo je jedna od rijetkih njegovih fotografija. Njegova majka je u stanju duševnog rastrojstva spalila sve njegove radove. |
|
|
|
|
|
|
I jedna iz 1917. Naši mladi sugrađani iz tog vremena poziraju fotografu u Kapucinskoj.
|
|
|
|
|
|
|
I za kraj jedna od mojih miljenica. Stara Pivovara Osijek i plivalište vaterpolo kluba Omladinac. Razglednica izdana 1962.
|
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
nemaš zašto.bar smo se malo zabavili |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
auuuuu slika pivovare, do yaya... samo ne vidim onu dizalicu (valjd je to to bilo) na cijem je postolju onaj informativni ekran sa vodostajem, temp i ostalim. |
|
|
|
|
|
|
|