Autor |
Poruka |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja planiram negdje do 27 i naravno ne u crkvi
|
Joj što kenja, ja sam siguran da bi htjela PRED OLTAR! |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Čim dobijem na Europskom lotu, ovaj naš je čista zaje**bancija. |
|
_________________ |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la: ›
ne možeš to računati
|
|
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
mali_ivica
|
Elena_Os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
osoba sam koja se ne misli natezati po sudu s brakorazvodnom parnicom ili poništavati crkveni brak kao poznati nam Hrvati, tako da se to neće skoro dogoditi..bolje biti sam/neudan, nego u lošoj vezi/braku...
|
A sve to zbog brzopletog ulaska u brak, te niskog praga tolerancije i mišljenja kako su samo oni ti koji su u tom trenu u pravu, odnosno NEZRELOSTI bez obzira na godine koje imaju.
"To si samo zaboravila napisati" pa sam te nadopunio nadam se da se ne ljutiš?! |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Hm, uopće ne razmišljam o tome, tj. kada ću se udati.. Niti želim li se uopće udati, iskreno. So far baš i nisam ohrabrena institucijom braka oko sebe, tj. njenim uspjehom. Ako se budem morala razvoditi, čemu onda i udaja? |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
osoba sam koja se ne misli natezati po sudu s brakorazvodnom parnicom ili poništavati crkveni brak kao poznati nam Hrvati, tako da se to neće skoro dogoditi..bolje biti sam/neudan, nego u lošoj vezi/braku...
|
A sve to zbog brzopletog ulaska u brak, te niskog praga tolerancije i mišljenja kako su samo oni ti koji su u tom trenu u pravu, odnosno NEZRELOSTI bez obzira na godine koje imaju.
"To si samo zaboravila napisati" pa sam te nadopunio nadam se da se ne ljutiš?!
|
u zadnje vrijeme si "normalniji" što se postanja tiče
čak ti se omakla i koja psovka
a što se ovog posta tiče, nemam se što ljutiti..izrazio si svoje mišljenje s kojim se vjerujem većina slaže, pa tako i ja |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
mali_ivica
|
u zadnje vrijeme si "normalniji" što se postanja tiče
čak ti se omakla i koja psovka
|
Oho O što podrazumjeva biti nenormalan što se postanja tiče, i jeli to u negativnom pogledu?!
Mislim plašim se za svoj imidž |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Pošto svi navaljuju da se udam "jer mi je vrijeme", ja baš u inat neću. A zapravo sam već i udana. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
ruana je napisao/la: ›
Iako danas zivimo u svijetu di vise nije normalno udati se ili ozeniti sa 20 god, koja je vasa dobna granica za to i kolko ste tradicionalni jel to uopce planirate
|
Ovih dana se namjeravam oženit, samo da nađem žrtvu |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
U brak cu uci samo radi isplativosti,odn. Nekih poreznih olaksica kada iste postanu dostupne. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|