Autor |
Poruka |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Citat: ›
IZVANREDNI profesor na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Osijeku i osoba koja se na izbornoj listi HDSSB-a za Gradsko vijeće nalazi odmah iza gradonačelničkog kandidata Krešimira Bubala i njegovih zamjenika, 59-godišnji dr. Andrija Pozderović, prema pisanju Jutarnjeg lista, našao se u središtu seksualnog skandala zbog izvanbračne veze sa 30 godina mlađom studenticom, koja je otkrivena nakon što su procurile njihove privatne fotografije u eksplicitnim pozama.
Tridesetak snimaka seksa između Pozderovića i studentice snimljeno je u njegovom kabinetu na osječkom fakultetu te tijekom odmora na Jadranu. S fotografijama je navodno posla imala i policija, jer je studentica nezadovoljna time što je samo tajna profesorova ljubavnica prijetila da će sve ispričati njegovoj obitelji, ali je istraga obustavljena nakon što je utvrđeno kako je većinu fotografija snimio sam profesor i kako nije riječ o ucjeni čiji bi cilj bio stjecanje imovinske koristi.
I.M.
|
http://www.index.hr/vijesti/clanak/glavasev-suradnik-u-seks-skandalu-otkrivena-tajna-veza-profesora-i-studentice/432023.aspx
to miki! deda roka i u 60-oj! |
|
|
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
ajde, nek se mladi vole... |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Svebor
|
i mladi i stari, slažem se. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mene fascinira kako je biracima puno vaznije gdje netko gura svog pimpacha nego kad netko pokrade milijune kuna |
|
|
|
|
|
Svebor
|
sukob interesa?
korupcija na faksu?
tijelom kupuje ispite?
pedofiija ili gerantofilija?
koliko je bitno sada za ovaj topic smjšeten u podforum "ljubav i romantika" umjesto politka?!
slažem se sa psiho slodjerom, dajte slika za voajere |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mene fascinira kako je biracima puno vaznije gdje netko gura svog pimpacha nego kad netko pokrade milijune kuna
|
da, to ni meni neće nikada biti jasno |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Seks nikada nikome nije odveć naudio. Seksajte se samo! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Očajni Drago Hedl i HDZ/HSP više nemaju o čemu pisati
Predobro!
Kad čovjek kaže studentica, mislimo da ima 20-ak, kad ono žena skoro pa 30. Student |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Mene je uvijek zanimalo sto mlade studentice natjera da se spetljaju s 30 i vise godina starijim profesorima, ne racunamo li one slucajeve u kojima je to fair-trade za prolaz na ispitu. Ako je vjerovati novinskim napisima, u ovom slucaju je studentica bila ljubomorna, dakle, moze se reci da se navukla [pa i doslovno] na profesora. Dakle, vjerojatno to nije cinila zbog ocjene ili neke druge koristi, vec iz ciste ljubavi. Lici li na sto ta studentica? Mozemo li ocaj iskljuciti kao moguci motiv?
Pretpostavljam da se radi o istoj stvari kad su u pitanju lijecnici-kirurzi, instruktori u auto-skoli i slicno. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mene fascinira kako je biracima puno vaznije gdje netko gura svog pimpacha nego kad netko pokrade milijune kuna
|
da, to ni meni neće nikada biti jasno
|
Bome, ni meni... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Mene je uvijek zanimalo sto mlade studentice natjera da se spetljaju s 30 i vise godina starijim profesorima, ne racunamo li one slucajeve u kojima je to fair-trade za prolaz na ispitu. Ako je vjerovati novinskim napisima, u ovom slucaju je studentica bila ljubomorna, dakle, moze se reci da se navukla [pa i doslovno] na profesora. Dakle, vjerojatno to nije cinila zbog ocjene ili neke druge koristi, vec iz ciste ljubavi. Lici li na sto ta studentica? Mozemo li ocaj iskljuciti kao moguci motiv?
Pretpostavljam da se radi o istoj stvari kad su u pitanju lijecnici-kirurzi, instruktori u auto-skoli i slicno.
|
Kombinacija gerontofilije i očaja,sa primjesama ekonomskih interesa. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kopile je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kombinacija gerontofilije i očaja,sa primjesama ekonomskih interesa.
|
ne nuzno. ja znam cura koje se pale na autoritete ... i vole pametne i starije muskarce. njima je to eroticnije nego dobro tijelo, plocice na trbuhu i razvijen bicepsi. |
|
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
ne nuzno. ja znam cura koje se pale na autoritete ... i vole pametne i starije muskarce. njima je to eroticnije nego dobro tijelo, plocice na trbuhu i razvijen bicepsi.
|
A profesori su kod nas kao neki autoritet.
Da je pametan ne bi radio na fakultetu. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
|
|