Autor |
Poruka |
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
Pa iz ovog tvog posta ne vidim neku diskriminaciju samo su te pitali.
Par postova gore si napisala da si krštena i da imaš sakramente pa mi sad to nije jasno. Pusti ove babe, Bog jedino zna di ćeš (ćemo) završiti. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
NinjaTurtle je napisao/la: ›
Pusti ove babe, Bog jedino zna di ćeš (ćemo) završiti.
|
gori si od baba
|
da ali način na koji su napisalo je jako čudan |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa, kad god se nađem u društvu nepoznatih ljudi i kada krene tema o tome, ja sam skoro uvijek jedina koja je ateist i onda me prvo svi ispituju zašto sam to odabrala, jesam li krštena, imam li sakramente? Kad kažem da nemam, onda: joj, pa kako ćeš se vjenčati u Crkvi, kako ćeš krstiti dijete... Imat ćeš puno problema! A da ne govorim o tome da su starije žene rekle da ću goriti u paklu zbog toga, te će se moliti za moju dušu.
|
Mislim da bi ti bilo jednako da imaš zelenu kosu i obrijane obrve. Tretman je takav samo zato što si drukčija od većine. Ako imaš čvrst stav o svome izboru da si ateist, to prezentiraj na dobar način i boli te uvo za sve. A babe nek se mole, nema tu niš loše
A ako je najgori tretman društva prema tebi kao ateistu taj koji si navela.. To se da preživjeti |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ha ha, hvala! Jesam krštena i imam sakramente, ali ne prema katoličkim pravilima. Čudim se da su me starci u komunizmu i uspjeli krstiti. Nije strašno, no ne da mi se objašnjavati. Ja sam dobro i pristojno čeljade! |
|
|
|
|
|
|
nake_rado je napisao/la: ›
Pusti ove babe, Bog jedino zna di ćeš (ćemo) završiti.
|
gori si od baba
|
da ali način na koji su napisalo je jako čudan
|
babe bar imaju mirovinu ja neam ni to .
ne vidim diskriminaciju ako se polemizira o (a)teizmu uvažavajući sugovornika |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ma, ja tebe volim Ninja Turtle! Baš si ok! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
1step2far je napisao/la: ›
Ha ha, hvala! Jesam krštena i imam sakramente, ali ne prema katoličkim pravilima. Čudim se da su me starci u komunizmu i uspjeli krstiti. Nije strašno, no ne da mi se objašnjavati. Ja sam dobro i pristojno čeljade!
|
pretpostavljam po pravoslavnim pravilima. inače KC uvažava sve sakramente pravoslavne crkve.
btw. ne sumnjam ja da si dobro čeljade |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
|
1step2far je napisao/la: ›
Pa, kad god se nađem u društvu nepoznatih ljudi i kada krene tema o tome, ja sam skoro uvijek jedina koja je ateist i onda me prvo svi ispituju zašto sam to odabrala, jesam li krštena, imam li sakramente? Kad kažem da nemam, onda: joj, pa kako ćeš se vjenčati u Crkvi, kako ćeš krstiti dijete... Imat ćeš puno problema! A da ne govorim o tome da su starije žene rekle da ću goriti u paklu zbog toga, te će se moliti za moju dušu.
|
To najbolje govori o tim ljudima... glumataju neku vjeru i moral, a sjebani su kompleksima i mrze sve oko sebe.
Ja se stvarno oduševim kad vidim kako je sve super smišljeno... isplašiš naivčine nekakvim paklom, dosjetiš se naplaćivati duhovnost i prodavanje magle, mafijaški se udružiš s politikom, zgrćeš sve više i više bogatstva, a ti sam živiš ko bubreg u loju i jebe ti se apsolutno za sve oko sebe. Imaš časne koje su ti sluškinje i gledaju u tebe kao u kralja, a imaš i stado kojem ćeš bez ikakve grižnje savjesti izbiti i zadnju paru dok će oni braniti tvoj lajfstajl.
Istina, zavidan sam i ljubomoran jer moram šljakati za crkavicu... a rado bih rep na krsta i džabalebario dok para sama od sebe kaplje. Eto... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
|
Toliko si puno napisao a tako malo rekao, odnosno ništa |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
NinjaTurtle je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Toliko si puno napisao a tako malo rekao, odnosno ništa
|
rekao je istinu i samo istinu kako je vidi više od 50% življa, a to što ju ti tako ne vidiš nego živiš u krasnoj zabludi je tvoj problem |
|
|
|
|
|
|
Monstrum je napisao/la: ›
|
rekao je istinu i samo istinu kako je vidi više od 50% življa, a to što ju ti tako ne vidiš nego živiš u krasnoj zabludi je tvoj problem
|
ja s time nemam problema nego vi. očito |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
rekao je istinu i samo istinu kako je vidi više od 50% življa, a to što ju ti tako ne vidiš nego živiš u krasnoj zabludi je tvoj problem
|
ja s time nemam problema nego vi. očito
|
čime ? životom u zabludi, vjerovanjem kako nakon što krepaš ideš u raj ili pakao ? davanjem novaca praktički na tjednoj bazi firmi od koje nemaš apsolutno ništa, možda samo nekakvo olakšanje i zabludu da ti novci i par očenaša mogu priskrbiti vječnost u mjestu nazvanom raj, ako je tako onda je tamo jako gužva jer i najgori ubojice/silovatelji/pedofili/monstrumi iskreno pokaju svoje grijehe prije nego krepaju pa se lijepo nađete poslje na okupu. jesi na to mislio ? ili možda na činjenicu koja jako boli, da na crkvu godišnje potrošiš praktički više novaca nego na sebe ili te možda plaši činjenica kad dođeš u pozne godine i priupitaš se da li je sve to bila jedna lijepa cirkuska predstava, a ti se jednostavno serviraš kao glavno jelo hordi crva. |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
ja s time nemam problema nego vi. očito
|
čime ? životom u zabludi, vjerovanjem kako nakon što krepaš ideš u raj ili pakao ? davanjem novaca praktički na tjednoj bazi firmi od koje nemaš apsolutno ništa, možda samo nekakvo olakšanje i zabludu da ti novci i par očenaša mogu priskrbiti vječnost u mjestu nazvanom raj, ako je tako onda je tamo jako gužva jer i najgori ubojice/silovatelji/pedofili/monstrumi iskreno pokaju svoje grijehe prije nego krepaju pa se lijepo nađete poslje na okupu. jesi na to mislio ? ili možda na činjenicu koja jako boli, da na crkvu godišnje potrošiš praktički više novaca nego na sebe ili te možda plaši činjenica kad dođeš u pozne godine i priupitaš se da li je sve to bila jedna lijepa cirkuska predstava, a ti se jednostavno serviraš kao glavno jelo hordi crva.
|
A zašto tebe to toliko brine? Uopće ne vidim razloga za tolikim ismijavanjem... Čini mi se praviš problem negdje gdje ga uopće nema. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
|
|