Autor |
Poruka |
sly
Ukupno postova: 46 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
legaos je napisao/la: ›
Ja kad sam bio u STUC-u na prvom koncertu, prije dobrih 20 godina, pa to je bio razglas i light show, laseri i perverzije, da su tada među rijetkim izvođačima imali tako organiziran scenski nastup.
Vega, isto tako.
|
pa koliko ja znam svatovi se i sad odrzavaju u Studentskom centru!
a i napisao sam za stage da ce biti tehnicki opremljen po svim njihovim uvjetima koje
u Osijeku moze ispuniti jedino Tobler pa zato nemoj jos prenagljivati s ocjenom
prostora i pozornice dok to ne vidis i ne cujes...
a Vegu smo isto mi radili...
legaos je napisao/la: ›
I sad kad to dvoje usporediš i ove fotke (što sam stavio gore iz Ljubljane, gdje su imali cijeli orkestar iza sebe), možeš reći da smo prije 20 godina i 2005. imali kakav takav prostor, ali daj molim te - Šećeranski?
|
mislim da je smijesno nas koncert i bilo koji njihov koncert usporedjivati sa ovim u
Cankarjevom domu, posto je to bio poseban projekt koji su oni sami organizirali
u suradnji sa filharmonijskim orkestrom RTV Slovenije...
http://www.laibach.nsk.si/volkswagner/ |
|
_________________ "You can run, but you can't hide!" |
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jel ti smeta ? nemoj ic
sta nisi isao u Cankarjev dom
o boze, uvijek neko protestira, umjesto da smo sretni sto takav bend tako brzo opet dolazi u Osijek |
|
|
|
|
|
sikki
Ukupno postova: 210 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zamolijo bi da legaOS predloži drugi prostor u gradu koji bi bio pogodniji
p.s.
u slučaju kiše
hehehee |
|
|
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
imam 1 kartu viška jer prijatelj ne može ići.ako netko treba po 60kn neka se javi na PP da se dogovorimo |
|
|
|
|
|
legaos Ukupno postova: 17 Spol: Nebitno
|
Slušaj madox, kad sam ja bio na prvom koncertu u STUC-u ti si još piškio u pelene. A budući da imam malo više koncerata iza sebe, samo sam se uključio u raspravu koju su drugi forumaši započeli vezano uz mjesto održavanja koncerta (postovi: Cane, Ian McKay, justice).
I sad ti i sly mene j...te na forumu.
A ti sikki reci šta fali zrinjevcu (mjesto gdje se takav kalibar koncerata održava).
Pa ako Partibrejkersi nastupaju u barutani, stvarno ne vidim razloga zašto bi legende tipa Laibacha nastupale u šećeranskom.
Što ne bi mogli u novoj dvorani gradski vrt? Ili Jug 2?
Pravite se pametni, za razliku od vas - nisam jednom pokisao na stadionu... |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
legaos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Slušaj madox, kad sam ja bio na prvom koncertu u STUC-u ti si još piškio u pelene. A budući da imam malo više koncerata iza sebe, samo sam se uključio u raspravu koju su drugi forumaši započeli vezano uz mjesto održavanja koncerta (postovi: Cane, Ian McKay, justice).
I sad ti i sly mene j...te na forumu.
A ti sikki reci šta fali zrinjevcu (mjesto gdje se takav kalibar koncerata održava).
Pa ako Partibrejkersi nastupaju u barutani, stvarno ne vidim razloga zašto bi legende tipa Laibacha nastupale u šećeranskom.
Što ne bi mogli u novoj dvorani gradski vrt? Ili Jug 2?
Pravite se pametni, za razliku od vas - nisam jednom pokisao na stadionu...
|
nije sve u velikom prostoru, ako si vec bio na toliko koncerata onda znas to valda |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
legaos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
kao prvo, Partibrejkersi ne nastupaju u barutani.
kladim se kako bi Laibach hladno mogao nastupiti ondje gdje će Partibrejkersi nastupiti iduće subote u Osijeku.
zašto to nije Zrinjevac ili neko drugo mjesto, najbolje znaju sami organizatori.
Zrinjevac košta para brate.... neisplativo bi bilo. |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
ajd konc bio koliko toliko ok,ali tko je konbinirao šta će biti ponuđeno za piti je debil,prvo dođem a ono sinalco smeće al kontam s crnim vinom će se izgubiti okus,kad ono nema crnog vina,ajd nekako sam to preživio i kažem konobaru da mi da pelinkovac ili neku rakijicu,a on se nasmije i kaže nema,od ponuđenih žesta ima AMARO,LAVOV,ŠTOK i votka,pa dobro pobogu nije 1986g. pa da je takav izbor cuga,jednom riječju katastrofa... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
u to vrijeme kad je taj prostor bio aktivan ta cuga se pila |
|
|
|
|
|
nonblank
Ukupno postova: 37 Spol: Muško
|
justice je napisao/la: ›
ajd konc bio koliko toliko ok,ali tko je konbinirao šta će biti ponuđeno za piti je debil,prvo dođem a ono sinalco smeće al kontam s crnim vinom će se izgubiti okus,kad ono nema crnog vina,ajd nekako sam to preživio i kažem konobaru da mi da pelinkovac ili neku rakijicu,a on se nasmije i kaže nema,od ponuđenih žesta ima AMARO,LAVOV,ŠTOK i votka,pa dobro pobogu nije 1986g. pa da je takav izbor cuga,jednom riječju katastrofa...
|
jebeš i koncert ako šank nema full opremu |
|
|
|
|
|
legaos Ukupno postova: 17 Spol: Nebitno
|
Šta fali šanku, bil je i mineralne 0,5l. Nama starcima je i to dosta...
Jel zna netko kad će fotke?
I vidim naprijed je bilo 2-3 snimalo mob skoro cijeli konc. Pa, ako netko pozna koga tko je snimao rado bismo preuzeli materijal...
Laibach je bio OK, ak se uzme u obzir da je jedino pjevač ostao od originalne postave...(zato je ona curka odlično odradila svoj vokal!)
Na kraju - povlačim ono o "sali za svatove"!
scenski OK odrađeno, ozvuka također; super što nije bila gužvara...
Sve u svemu 4+... |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|