Autor |
Poruka |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
panglu je napisao/la ( Pogledaj post): ›
cane je napisao/la: ›
I gdje je tu skandal?
|
Pa skandal je u tome sto je on ipak politicar(visoko na Glavasevoj listi),javna je osoba,ozenjen...Prodaje nam moralnost i postenje,a vidi ga sada,neka mu ga ocajna studentica navlaci!To sve govori o ljudima na Glavasevoj listi,a s kim si takav si!!!
|
super si pogodio nick svoj moram rec
prvo na temelju jednog zakljucujes za sve ljude na listi, to je prakticki kleveta
dalje hrpa politicara u pravim skandalima tipa pronevjere, suradnici u pronevjeravama, a ti pravis oko ovoga problem
dalje to je njegova stvar i njegove obitelji
dok ipak krada je stvar cijele zajednica
ali izgleda da smo takvi da nas vise interesira tudi vrt, nego kad neko krade iz naseg od nas |
|
|
|
|
|
panglu Ukupno postova: 48 Spol: Nebitno
|
maddox_rumble je napisao/la: ›
I gdje je tu skandal?
|
Pa skandal je u tome sto je on ipak politicar(visoko na Glavasevoj listi),javna je osoba,ozenjen...Prodaje nam moralnost i postenje,a vidi ga sada,neka mu ga ocajna studentica navlaci!To sve govori o ljudima na Glavasevoj listi,a s kim si takav si!!!
|
prvo na temelju jednog zakljucujes za sve ljude na listi, to je prakticki kleveta
dalje hrpa politicara u pravim skandalima tipa pronevjere, suradnici u pronevjeravama, a ti pravis oko ovoga problem
ali izgleda da smo takvi da nas vise interesira tudi vrt, nego kad neko krade iz naseg od nas
|
Sigurno si i ti sudjelovao u tim orgijama,pa ga zato branis!?Glavas,Pozderovic i ti,ludnica! |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
psss lik je frajer... kao sto je netko spomenio gore i ja bi isto sa 60 volio imat neku od 30 za shevu... pa ko ne bi?????? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
PsychoSoldier je napisao/la: ›
psss lik je frajer...
|
Ha cuj, frajer i pizdek istovremeno. Jebiga, treba uzeti u obzir da je u braku. Dakle, njegov cin je vjerojatno neke osobe povrijedio. Zbog toga je pizdek i jadni ljigez.
Njegovi motivi su vise-manje jasni - slasna mlada pica - tja, tko bi to propustio, pogotovo u njegovim godinama?!
Meni su daleko zanimljiviji njeni motivi. Ako je dobar picon, ili cak prolazna u polumraku nakon pola litre pelina, ne kontam zasto bi se odlucila za osobu koja vjerojatno nije u naponu seksualne snage, vjerojatno je manje zgodna i manje privlacna od njenih vrsnjaka [ili cak mladjih nabijaca]? Cini se da se prolaz na ispitu moze iskljuciti. Pare? Ugled? Hm, ako je u braku, tesko da ju je mogao voditi okolo kao trofej.
Hm. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
ja studiram na PTF-u i profesor Pozderovic mi je drzao 2 predmeta, i sad ovo citam i nemogu vjerovat - pa ne djeluje mi on ko netko tko se spetljava s studenticama.
al tko ce ga znat... |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol: Nebitno
|
Vijest je plasirana jako dobro, nitko nije vidio fotografije, nitko ne zna o kome se radi, tko je ta žena od 30 godina. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Mazanje očiju. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
nisam za je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Vijest je plasirana jako dobro, nitko nije vidio fotografije, nitko ne zna o kome se radi, tko je ta žena od 30 godina.
|
Dragoooooooooo Hedllllllllllll
Za ovakve stvari je dobio ugledne novinarske nagrade. |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
netko ko ima 30 godina nemoze nosit apoziciju student osim vanredni |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mislim da je ova veza zalutala u odjel " ljubav" jer to s ljubavlju nema veze. Kako netko može nekoga voljeti i nakon ljetovanja s voljenom osobom otići na policiju i prijaviti tu osobu da ga možda hoće ucjenjivati, a s druge strane ta voljena osoba tu svoju opet voljenu osobu kompromitirati pred cijelom javnošću iznošenjem slika... Koliko ja znam o ljubavi, prva stvar je da kad čovjek nekoga voli - ne želi mu propast u životu, a kamoli da bi sve poduzeo da uništi voljenu osobu. Dakle, nije riječ o ljubavi nego o švaleraciji zadnje klase.
Ono što ja ovdje vidim je licemjerje osobe koja odgaja mlade ljude na sveučilištu (nažalost da je takvo što dobilo priliku u životu odgajati druge ljude!) odvodeći ih u krevet, a zatim i tešku glupost jer je sve to snimao, a bavi se javnim radom...
Što se djevojke tiče - odabrala je najružnija sredstva za probijanje kroz život. Nije postigla ništa osim što je sebe osramotila, njemu naštetila, a da je baš uživala - nije mi jasno u čemu (pa on joj može biti još malo pa djed!!!)
Jedino koga žalim u cijeloj priči - to je obitelj profesora koja trpi sramotu ni kriva ni dužna. Njegove stranke mi nije žao jer je puna takvih koji tvrde da su nešto što nisu i koji pričaju jedno a rade drugo. Zaslužuju takvog. Drugog na listi. Pravi ih predstavlja. |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
maddox_rumble je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I gdje je tu skandal?
|
|
ali izgleda da smo takvi da nas vise interesira tudi vrt, nego kad neko krade iz naseg od nas
|
A ček malo ...Pa kad je Glavaš isto tako stao pred ured HDZ-a i vikao da jedan visoko pozicionirani HDZ-ovac tuče ženu a isto tako nije ponudio niti ime niti bilo kakve dokaze, onda to nije kleveta? A on je isto tako tada izjavio kako su svi HDZ-ovci isti kao i spomenuti i obećao da će i za tjhedan dana dati i ime pa ništa... Ček jel to nije isto kleveta? U ovom slučaju se samo pokazuje da su tu samo HDSSB-ovci oni koji laju bez pokriča i klevetaju... |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
PsychoSoldier je napisao/la: ›
psss lik je frajer...
|
Ha cuj, frajer i pizdek istovremeno. Jebiga, treba uzeti u obzir da je u braku. Dakle, njegov cin je vjerojatno neke osobe povrijedio. Zbog toga je pizdek i jadni ljigez.
|
a to sto je bio u braku je bedara, al kad opet pogledas kolko muskaraca/zena ima ljubavnicu/ka... sto je tuzno :/ |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 26.01.2013. 15:41; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
frend07 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Po ovom se vidi da tip uopce ne voli svoju zenu,a ona je jadna u glavu sto ga trpi umjesto da mu pokaze vrata,mene samo zanima gdjeje toj dostojanstvo i ponos? Sta sve ljudi trpe radi love, strasno.A ta mala sigurno mu nije prva, a ni zadnja, strasno. |
|
|
|
|
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol: Nebitno
|
Pa prođe već podosta dana, o tom skandalu se malo pričalo i?
Kada će slike, barem studentice ako niš drugo. |
|
|
|
|
|
|
|