Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
eh, da je neki plivač na slikama jel bi bilo isto? |
|
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
eh, da je neki plivač na slikama jel bi bilo isto?
|
Naravno, ma još gore - "jooooj, kak´mu je mali...a i ne diže se bogznašto - a tu kao glumi frajerčinu" Buuuu!!!
Osim da je kao onaj Sevkin Hercegovac - e tu ne bilo niti slično - tražilo bi se njegov broj mobitela, noktima i zubima...
bdw,ako netko slučajno ima broj dotičnog.... |
|
|
|
|
|
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
ne volim odmah uletiti u novu vezu, a ne volim biti ni sama... nešto između, vikend dečki. |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Svojedobno sam željela ostati u prijateljskom odnosu, ali tada su se dogodile neke stvari zbog kojih uopće ne želim čuti za bivše ljubavi. Mislim da je to bolje i bezbolnije. Jer sam u tom "prijateljstvu" i dalje voljela. Sad ignoriram i ne volim više. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
1step2far je napisao/la: ›
Svojedobno sam željela ostati u prijateljskom odnosu, ali tada su se dogodile neke stvari zbog kojih uopće ne želim čuti za bivše ljubavi. Mislim da je to bolje i bezbolnije. Jer sam u tom "prijateljstvu" i dalje voljela. Sad ignoriram i ne volim više.
|
pametno, slazem se s tobom |
|
|
|
|
|
@darigogi@ Ukupno postova: 16 Spol: Žensko
|
ja kada sam u vezi dajem sve od sebe ,nakon prekida patim.treba mi vremena ,ne samo vremena da prebolim nego vremena da opet naiđem na onog pravog.da osjetim i pomislim to je to.nisam avanturistkinja .ne skačem u vezu da bi preboljela dečka.mislim da to nije pošteno do dečka kojeg upoznam i nije pošteno da mene same.jer da bi išla u vezu i bila sa nekim a onoga još volim .to ne mogu.kada prebolim nekoga onda tek ulazim u vezu.
kada prebolim ,zna trajati nekada jako dugo da mogu opet vjerovati i otvoriti srce.jer svaki novi prekid napravi u srcu nepovjerenje prema muškarcima... |
|
_________________ suze su najbolji prijatelji.kada te svi ostave ,one se pojave |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ovisi o jako puno stvari. Bude nekad teško (ovisno o okolnostima veze i načinu i razlozima prekida), pa sam se naučio emocionalno izolirat od (ex) partnerice da bih se malo oporavio... Prekomplicirano je za objasnit. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ja se u oči bodem tim istim |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
ja se u oči bodem tim istim
|
Zato su ti oči crvene na forumaškim kavama, a? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
zato i od soli ljuti što si naknadno na ranu sipam |
|
|
|
|
|