Autor |
Poruka |
krunoslav kozlović Ukupno postova: 30 Spol: Nebitno
|
Malena13 jesu sjele pljuske iz stranke??? Kako se smiješ javno sramotiti i oglašavati na forumu a da ujedno ne pljuješ po Hsp - u. No, vidim da si brzo dobila upute iz središnjice, osvanuo je i novi nick, i paljba se nastavlja. Ajd', molim te odi politizirati na neku drugu temu (iako si me sa svojim napadanjem samo obranila ), ovdje nema mjesta politici što sam već prije napisao. A ako se nastaviš tako predano truditi, možda i tebe stranka nagradi nekim poslom u gradskoj službi... |
|
_________________ S.O.S. za ZooOs |
|
|
|
MALENA13 Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
panglu si ako to misliš,otići će hsp s vlasti nakon 17-og,a i ti s njima,a ja ću ti onda doći reći tko sam.za sada sam s tobom završila jar ne vrijedi.pametniji popušta.pa pa |
|
|
|
|
|
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MALENA13 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
panglu si ako to misliš,otići će hsp s vlasti nakon 17-og,a i ti s njima,a ja ću ti onda doći reći tko sam.za sada sam s tobom završila jar ne vrijedi.pametniji popušta.pa pa
|
super. digni i honorara za trollanje. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
MALENA13 je napisao/la: ›
pametniji popušta.pa pa
|
a pametna si u p.m. |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
maddox_rumble je napisao/la: ›
bio sam u zooloskom neki dan, i moram rec da sve zivotinje osim ptica bizona goveda , zebri i merkatu, samo leze
ne rade nista, ko da su u depresiji
|
Jao, jebote, u deresiji su! I moji psi kod kuće leže cijeli dan i sunčaju se! Nisu depresivni. Najedu se pa leže. Btw. nisu sve životinje jednake, nemaju sve životinje isti bioritam. Neke spavaju 18 sati dnevno, neke 3 sata.
Nego, nisam baš upućena u situaciju kao Malena13, ali i ja čula ovo za (ne)radnika. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
A vidi, majke ti, sve neki vrli radnici. Kovaci i glodaci sa desetsatnim radnim vremenom.
Daj sjasite i pustite covjeka na miru.
Svi hvataju neke krivine i traze izgovor da se izgube iz firme nebili malo ubili oko ili samo popili kavicu.
Po cemu je neradnik?
Neispunjava radne obveze na vrijeme i savjesno?
Pa draga moja ja bih mu medalju dao pa makar i lezao cjeli dan pored bizona. Samo zato sto ima covjek jaja predstavit se, sve redom imenom i prezimenom prozvat i pozvat na odgovornost. Ne zanima me koliki je gosn. Kozlovic radnik ili ne radnik, ali me jako zanima koliko su para jamili vrli djelatnici iz Uprave.
Nema veze s icim no morao sam napisat:
"Vidi tata sunce."
"To je mesec, pizda ti materina. Nisam ti tako Sunce crto."
hahahhahaha |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol: Nebitno
|
Anastazija je napisao/la: ›
maddox_rumble je napisao/la: ›
bio sam u zooloskom neki dan, i moram rec da sve zivotinje osim ptica bizona goveda , zebri i merkatu, samo leze
ne rade nista, ko da su u depresiji
|
Jao, jebote, u deresiji su! I moji psi kod kuće leže cijeli dan i sunčaju se! Nisu depresivni. Najedu se pa leže. Btw. nisu sve životinje jednake, nemaju sve životinje isti bioritam. Neke spavaju 18 sati dnevno, neke 3 sata.
Nego, nisam baš upućena u situaciju kao Malena13, ali i ja čula ovo za (ne)radnika.
|
Ako ti stvarno nisi shvatila što je maddox_rumble htio kazati, pa težina tvojih riječi je u vezi neradnika ima značenje širih razmjera. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Anastazija je napisao/la: ›
Btw. nisu sve životinje jednake
|
orwell kaže da jesu! ili da nisu? hm... |
|
|
|
|
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol: Nebitno
|
sokrat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MALENA13 je napisao/la: ›
pametniji popušta.pa pa
|
a pametna si u p.m.
|
reče on i zatvori temu... ali ne, nismo mi te sreće... uhuhuhuhuhu |
|
|
|
|
|
hengl Ukupno postova: 234 Spol: Nebitno
|
Šta je s tim Srđakom Kozloviću? Jel ti još na nišanu? oji to mora bit panglu od šefa kad kaže da ga rafnik drži na nišanu. Stvano tenkre |
|
|
|
|
|
fred Ukupno postova: 127 Spol: Muško
|
hengl je napisao/la: ›
Šta je s tim Srđakom Kozloviću? Jel ti još na nišanu? oji to mora bit panglu od šefa kad kaže da ga rafnik drži na nišanu. Stvano tenkre
|
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=8&ID_VIJESTI=111322
Evo što je sa Srđakom kada ne može djelima onda se dokazuje šakama kao najveći primitivac!!! |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
i na kraju epilog
srdjak smjenjen, kozlovic dobio otkaz ... a novi rukovoditelj Vedlin, koji je do sada bio voditelj smjene (diplomirani stocar isto kao i kozlovic), koji radi 11 godina u zoou izjavljuje ....
"Prerano je za bilo kakve komentare, osim da ćemo raditi na poboljšanju uvjeta i nabavi novih životinja. Snimamo situaciju, nazovite me za mjesec-dva" ???
... pa se pitam sto je radio do sada ako nezna kakva je situacija u zoou i ako vec nema snimljenu situaciju ?
Nadalje ... nije mi bas jasno kakvu je to tesku povredu kozlovic napravio ... i jos mi nije jasnije tko ce platiti sudske troskove, zaostale place, kamate i ostala sranja kad unikom za 2, 3 godine izgubi sudski postupak ? Hoce li direktor ili pravnici unikoma samo slegnuti ramenima i naplatiti to od poreznih obveznika ili ce i oni snositi neku odgovornost ? |
|
|
|
|
|
|
|