Autor |
Poruka |
garrincha077 Ukupno postova: 66 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
opća katastrofa, sprave su za dede i babe..ko da prednjace brojem tamo babe i dede na srednjici a ne mladi ljudi kojima je srednjika i namjenjena. sprdacina... vrijednost projekta 20 000-30 000 kn maksimalno, a ne 100 000. bolesnici!!! sto je najgore opozicija se jos hvali time i ne zele da hdz preuzme zasluge. jebes mi sve ak znam vise ko je gori tu od koga. |
|
|
|
|
|
radivoje Ukupno postova: 49 Spol: Nebitno
|
|
|
|
mizma Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: Muško
|
upravo to!! vratih se sad sa tekme za fux. ffos kbf 7 2 na srednjiki |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
|
nego, reci jesu uredili sanitarne čvorove?
Zdrale je napisao/la: ›
upravo to!! vratih se sad sa tekme za fux. ffos kbf 7 2 na srednjiki
|
|
|
|
|
|
|
Zdrale
|
ne znam nisam imao potrebu koristiti ih jbg. sutra igramo opet pa ako ne saznaš do sutra ja ti posatam kad se vratim |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
|
ok, thnx..i javi ako sretneš bilju kako jača tjelesno i mentalno zdravlje organizma na novopostavljenim spravama..
Zdrale je napisao/la: ›
ne znam nisam imao potrebu koristiti ih jbg. sutra igramo opet pa ako ne saznaš do sutra ja ti posatam kad se vratim
|
|
|
|
|
|
|
Zdrale
|
naravno. no nadam se za svoju psihu da je neću vidjet |
|
|
|
|
Necro
Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek ^^ Spol: Muško
|
Ma sprave su sprdacina...Kao nemaju novaca da srednju obnove,a imaju za ovo.Sipke i sprave za razgibavanje su tolko rasklimane da smo mi sami prosle godine varili sipke.
I od tih svih silnih sprava 2 su dobre i to je to...Razboj i ono za noge sto se odgurujes... |
|
_________________ "Mi smo Borg,otpor je napon kroz struja."
http://www.necroparkour.deviantart.com |
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
nisam vidjela, nadam se da hocu iako vidim da su komentari ne bas ok |
|
|
|
|
|
vicencos
Ukupno postova: 35 Spol: Muško
|
Stvarno izgleda lijepo. Kao ljubitelj fitnesa sam i isprobao i nije loše za najmlađe i one starije. Nedostatak je što se ne može povećavati težina |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ja sam danas isla na bolju foru, gledat starije gospode iznad 60 god kako izvode tai che... |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Zdrale
|
sanitarni čvorovi su ostali isti - devastirani |
|
|
|
|
|
|