Autor |
Poruka |
edd_
Ukupno postova: 28 Spol: Muško
|
najjači su mi ovi sa "argumentima" "pričaj ti što god hoćeš ali ja....."
ili još bolje "ma ja sam to vidio/bio/svjedočio/snimio/(umetni glagol po želji)..."
nećeš vjerovati, ali isti taj dan kad je ovaj "vidio" gordana i šišljagića kako se oblokavaju, ja sam spazio Elvisa. i to Presslyja!!!! svega mi! sjedio u jednom bircu u Tvrđi i kaže on meni: "ajde Edde, sjedi sa mnom, sad će ne'ko naići pa će nas pošteno vidjeti i poslikati, bit ćemo na forumu!!!!"
o kakvim ti koalicijama pričaš pobogu?!?!? 'ko će kome i što ?
prvo je glas za Gordana bio glas za HSP, pa je onda glas za HSP bio glas za SDP, pa je sad glas za Gordana glas za HDZ i/ili HDSSB, sutra će, vjerojatno, glas za Gordana biti glas ZA ulazak u OPEC, a prekosutra će biti glas ZA pridruživanje Nesvrstanima....etc. etc.
povrh toga, da si sam sebi imalo dopustio izvaditi glavu iz pijeska, lako bi i jednostavno vidio strukturu Matkovićevog "bogatstva", koliko toga čini nasljedstvo, a koliko toga vlastite akvizicije... no to je već kvantna fizika i iziskivalo bi trunku objektivnosti od tebe i sličnih, tako da to i ne očekujemo...
a o ovom vremenskom odmaku, od trenutka kada si nazočio tom nemilom prizoru do vremena objavljivanja, suvišno je i trošiti riječi.... |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Je ima tu nešto....s dočeka 2009. kada se već znalo da će uskoro frknit s mjesta gradonačelnika...ne izgleda mi baš ko da mu nije drago....Što kažu, slika govori više od 1000 riječi
|
Ima i ona slika gdje se Glavaš i Đapić grle i viču da su pobjedili 2:0 pa je kasnije sve završilo na čokoladicama. |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Glavas, Seks, Djapic, Sanader, Tudjman, Susak ... i kompanija su primarni tumori, Bubalo, Sisljagic, Matkovic ... su samo metastaze tog istog tumora. ... ja ne vidim neke bitne razlike |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
Glavas, Seks, Djapic, Sanader, Tudjman, Susak ... i kompanija su primarni tumori, Bubalo, Sisljagic, Matkovic ... su samo metastaze tog istog tumora. ... ja ne vidim neke bitne razlike
|
Nisu ni ostali ništa bolji razlika je jedino što su ovi oporba pa onda mogu samo pljuvati.
SVI SU ONI ISTI. RAZLIKA JE U NIJANSAMA. |
|
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ingo je napisao/la: ›
Glavas, Seks, Djapic, Sanader, Tudjman, Susak ... i kompanija su primarni tumori, Bubalo, Sisljagic, Matkovic ... su samo metastaze tog istog tumora. ... ja ne vidim neke bitne razlike
|
Za koga god da glasamo isto nam se piše, nema promjene i niceg pozitivnog. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
666.) vote for devil |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
panglu je napisao/la: ›
Ma nisam ja niciji,niti me politika zanima.
|
Jao što vas obožavam ovakove... Od 30 postova koje imaš u manje od dva mjeseca, svi su ti u političkim temama... Odi zuri u sunce il nešto, a ne valjat ovdje kako ne voliš politiku i takove spike... Odi pravi si šefu (iz koje god da je opcije) kavu i ne spamaj po forumu bez veze.... |
|
|
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol: Nebitno
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Je ima tu nešto....s dočeka 2009. kada se već znalo da će uskoro frknit s mjesta gradonačelnika...ne izgleda mi baš ko da mu nije drago....Što kažu, slika govori više od 1000 riječi
|
A tko su ti likovi s Štefom? |
|
|
|
|
|
Slavonski Ukupno postova: 63 Lokacija: NDH Osijek Spol: Muško
|
lavic je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hahaha sto volim ovakve seratore... pazi danas je utorak, dakle imao si cijelu subotu, nedjelju i ponedjeljak da nas o ovome informiras no ti se odlucio sacekati sigurno da ti se dojmovi slegnu pa da onda popljujes malo nekog...
tko te salje, čiji si ti podanik?
|
I ja se pitam. Ovakve priče zvuče smiješno, i lako se da prozrijeti da dotični hoće oblatiti i diskompromitirati g. Matkovića u korist HDZa.
Samo ne znam koja budala će više glasovati za stranku HDZ koja od 1991. uništava Osijek. |
|
|
|
|
|
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol: Nebitno
|
Diskompromitirati?
Pa ovo je predivno.
Daj još! |
|
|
|
|
|
Scacchi Ukupno postova: 31 Spol: Nebitno
|
Cijela priča se vrti samo oko desnih i desnijih, crnih i crnjih! Pa kakav je ovo grad? Ima li tu i neke druge boje? |
|
|
|
|
|
panglu Ukupno postova: 48 Spol: Nebitno
|
Matkovic gospodin!Pa o cemu ti pricas?On je ljudska nula!Gleda samo svoj interes i na kraju ce ta njegova osijecka prica zavrsiti tako sto ce dati guzice Glavasu,smo da bi sebi osigurao neku korist! |
|
|
|
|
|
|
panglu je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Matkovic gospodin!Pa o cemu ti pricas?On je ljudska nula!Gleda samo svoj interes i na kraju ce ta njegova osijecka prica zavrsiti tako sto ce dati guzice Glavasu,smo da bi sebi osigurao neku korist!
|
Ok, tvoje mišljenje. Bumo vidjeli. Dajmo čovjeku priliku. |
|
|
|
|
|
panglu Ukupno postova: 48 Spol: Nebitno
|
Slavonski je napisao/la: ›
Matkovic gospodin!Pa o cemu ti pricas?On je ljudska nula!Gleda samo svoj interes i na kraju ce ta njegova osijecka prica zavrsiti tako sto ce dati guzice Glavasu,smo da bi sebi osigurao neku korist!
|
Ok, tvoje mišljenje. Bumo vidjeli. Dajmo čovjeku priliku.
|
Imao je priliku,bio je par godina na vlasti,ali vidi se da je napravio dobar posao!5,5 MILIJUNA KUNA JE TEZAK!Sad ce mnogi reci da mi je to otac poklonio,ali ja vjerujem da mu je vise Dolezal poklonio!Svi znaju da je on bio i ostao glavni sponzor,odnosno gradsko poduzece UNIKOM!!! |
|
|
|
|
|
|
Slavonski je napisao/la: ›
|
Ok, tvoje mišljenje. Bumo vidjeli. Dajmo čovjeku priliku.
|
Imao je priliku,bio je par godina na vlasti,ali vidi se da je napravio dobar posao!5,5 MILIJUNA KUNA JE TEZAK!Sad ce mnogi reci da mi je to otac poklonio,ali ja vjerujem da mu je vise Dolezal poklonio!Svi znaju da je on bio i ostao glavni sponzor,odnosno gradsko poduzece UNIKOM!!!
|
Pa ne znam, ali ja sam živio u ovom gradu dok je g. Matković bio na vlasti, i mogu konstantirati da je grad procvao. Ne zbog Đapića, ne zbog nekog drugog, već baš zbog g. Matkovića. I upravo je to glavni razlog što će g. Matković dobiti moj glas. |
|
|
|
|
|
|
|