Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ja bih si dao napraviti naslonjač i presvući ga vlastitom kožom |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
bubamala je napisao/la: ›
đizs...baš me zanima kolko mu je vremenski trebalo...?
|
4 godine.
Čovjek se zove David Smith, iz Amerike je i sa 300 kilograma je u navedenom roku došao do nešto preko 100 kila. Danas radi kao osobni trener, i osobno mislim da je upravo zbog svog iskustva odabrao najbolji posao
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Lavinia
Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
lik je psihički nestabilan!
Kakav krasan američki san, bio je ružan i debel, utapao tugu u hrani, a potom je smršavio, obznanio svijetu to čudo, ljudi mu se dive, svi mu zavide, a on se samo pobjedonosno smiješi tim umjetnim zubima, i svoj spas od hrane dijeli s drugim "pretilnjacima", on ih spašava! Čini ih sretnima! Kakav "Otac Terez"! i da, još mi jedno uskače u oči, mmm, kakva mišica;) A što s ostatkom kože? Možda su ju donirali McDonaldsu i tako nahranili desetke gladnih ljudi! Kakva velikodušnost ovog heroja! Bravo, bravo! |
|
_________________ "Ero, što te natra s onoga svijeta?- Dobar taj je svijet, al' mi odveć svet" |
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ne kuzim zašto toliki bijes (?)
Baš lijepo što se lik izborio za bolji život ... |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
|
Frost
|
PowerPuff je napisao/la: ›
Ne kuzim zašto toliki bijes (?)
Baš lijepo što se lik izborio za bolji život ...
|
Zavist, maybe? Možda se neki bore s 20ak kila viška i ne uspijevaju ih se riješiti, dok ih je ovaj čovjek skinuo čak 200? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
PowerPuff
|
Probably :-] |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
|
Frost
|
PowerPuff je napisao/la: ›
Probably :-]
|
I feel you |
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Svaka mu čast ,mislim da za takav pothvat trebaš prije svega biti psihički stabilan,odlučan
i uporan.Zaista mislim da njegova preobrazba iz gusjenice u leptira nije bila laka,ali je ipak uspio svaka mu čast.Možemo svi izvući pouku svatko za sebe ,iz njegove važne životne odluke. |
|
|
|
|
|
PowerPuff
|
root je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Svaka mu čast ,mislim da za takav pothvat trebaš prije svega biti psihički stabilan,odlučan
i uporan.Zaista mislim da njegova preobrazba iz gusjenice u leptira nije bila laka,ali je ipak uspio svaka mu čast.Možemo svi izvući pouku svatko za sebe ,iz njegove važne životne odluke.
|
Dobro rečeno.
Dođe mi evo sad da poludim i napravim kaos na pojedinim životnim segmentima |
|
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Pa napravi jednostavno kreni odluči se .Napravi si mentalnu mapu na papiru i povuci crtu po pola .Na jednoj strani navedi si što više ne želiš u svome životu(normalno ono na što ti sama možeš utjecati) ,a na drugoj strani ono što želiš i kakva bi htjela biti .
Budite promjena koju želite vidjeti
Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
sokrat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam ipak više pobornik onih prirodnih načina....
....paziti na prehranu + vježbanje = 24 kg manje za 4 mjeseca....
....provjereno
|
slažem se..nekima ova formula skinula 22kg za 3 mjeseca |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Svaka čast...dobro je što se bar neki od takvih pretilih ljudi osvijeste i naprave takav korak! Koliko sam vidjela na TV-u...većina je u depri i samo tonu i tonu sve dublje i dublje...
Al opet kažem...U zdravom tijelu, zdrav duh! Treba se bavit sportom i kila će biti manje, a osobno zadovoljstvo veće |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
life Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
uh..svaki put kazem sutra cu |
|
|
|
|
|
neko-san
Ukupno postova: 13 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Da je smršaviti ili udebljati se lako može a i ne mora biti točna tvrdnja. Uz pravilnu prehranu i aktivan način života vjerojatno nitko ne bi imao tih problema. Ali to u većini slučajeva ne izgleda tako. Masa njih uopće ne razmišlja što i koliko jede a to je jedan od glavnih čimbenika koji dovodi do pretilosti. Ljudi koji se ne mogu udebljati ni ne znaju kako možda zbog neke bakterije u organizmu imaju taj problem. U svakom slučaju, za sve postoji riješenje.
Hipokrat : Sve što jedemo gradi nas i mijenja nas! |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Kakva šokantna preobrazba... Svaka mu čast.
Edit: Fotke su gnjusne |
|
|
|
|
|
|
|