Autor |
Poruka |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la: ›
justice je napisao/la: ›
ovaj Slavonski me jako podsjeća na nikad neprežaljenog AXE-a...
|
Ma no, ovdje nije u priči nikakvo ustaštvo i sl. totalno ste popušili spiku kako se meni čini.
No dobro, događa se i najboljima!
|
šta misliš da nas ovaj zajebava? |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Jao mene strah ovog malog, jebote ja sam u mješanom braku |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
rizla je napisao/la: ›
Jao mene strah ovog malog, jebote ja sam u mješanom braku
|
Ako nemaš ljubavnika, nema te čega biti strah, tj. barem njega(ljubavnika) ako postoji! |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
rizla je napisao/la: ›
Jao mene strah ovog malog, jebote ja sam u mješanom braku
|
Strah je i mene kao manjine. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
justice je napisao/la: ›
šta misliš da nas ovaj zajebava?
|
Zajebava koga može, koga nemože, nezajebava... |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
"- Što veće smanjenje potrošnje fosilnih goriva i ostalih štetnih tvari, prelazak na čišće i sigurnije energetske izvore, jer je ljepota i čistoća Hrvatske vjerojatno najveće bogatstvo naše zemlje, te poticanje proizvodnje takve energije u Hrvatskoj pod vlasništvom hrvatskog naroda, a ne stranih poduzeća."
lijepo je da se brinete i o prirodi. osviještenost na prvom mjestu. dođe mi @axe da ozbiljno razmislim o pridruživanju tvojoj frakciji u zajedničkoj borbi. jer mi molim te možeš reći gdje se ti sad nalaziš |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Baudolino je napisao/la: ›
Sve bi to bilo lijepo i krasno kad ne bi bila apologeta stranke čiji su se čelnici ponosno slikali ispod slike Ante Pavelića i, također, zazivali obnovu NDH. Ovaj nesretnik je tek puno dosljedniji od vas i ništa drugo. Kao što je Matković samo potomak HSP-a, tako je i on. Dva lica iste političke gluposti.
|
Kad sam ja ikoga "apologizirala"?! A ako lokalno navijam za ekipu koja je zaista puno napravila za grad - kakve to veze ima s NDH, pobogu??? A ako baš hoćeš - kad je bio kakav incident u tom smislu otkad je Đapić gradonačelnik, a pogotovo da ga je on izazvao? Pa, eto - kad me već vučeš za tipkovnicu - i to mu je jedna od zasluga (ovo si sam isprovocirao). Politički incidenti i cirkusi po ulicama su počeli otkad se Glavaš odvojio od HDZ-a i hodao ulicama u onoj raskopčanoj generalskoj uniformi s nakrivljenom kapom, a završilo paljenjem zastave u maniru demonstracija u Iranu. Od mene nisi mogao nikad čuti/pročitati ovakvo što, pa molim da mi se ne podmeće odgovornost za nešto za što je ne osjećam. Lik je ili poremećen ili nam se smije jer nas je. No, bez obzira - pokazao je da (barem na forumu) nema još luđaka koji su još u 1942.-oj
A ja sam vrlo jasno rekla što mislim o bilo kakvoj vrsti apsolutizma, totalitarizma i terora nad zdravom pameću. Cijeniti i voljeti svoju nacionalnost (zvuči kao fraza, ali ne nalazim bolji izraz) za mene ne znači prezirati druge... |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Gdje piše da je zabranjeno antiliberalima, domoljubima i onima koji nisu antifašisti da pišu po forumu u skladu sa pravilima?
[/quote] pise u zakonu,da je zabranjeno velicanje, promoviranje svih obilka rasne, vjerske i nacionalne mrznje, za koje je NDH sinonim..
ti si vjerojatno i onaj sto na autu ima naljepnicu NDH |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Slavonski je napisao/la: ›
lala je napisao/la ( Pogledaj post): ›
- Zaštitu hrvatskog soja (rase) zabranom miješanih brakova, vanbračnih veza i zajednica, homoseksualnih odnosa i brakova te udruženja koja toleriraju i/ili potiču takvo ponašanje.
|
ajme meni...
|
Što nije jasno?
|
meni nije jasno da ti moderator jos nije dodijelio crveni karton |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
Slavonski Ukupno postova: 63 Lokacija: NDH Osijek Spol: Muško
|
padobranac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pise u zakonu,da je zabranjeno velicanje, promoviranje svih obilka rasne, vjerske i nacionalne mrznje, za koje je NDH sinonim..
ti si vjerojatno i onaj sto na autu ima naljepnicu NDH
|
U kojem zakonu piše? U zakonu RH! E, vidiš, prvi preduvijet da bih poštivao zakon RH, bi bio da ju priznajem, a ja to ne činim, niti se obazirem na njezine zakone.
NDH nije sinonim nikakve mržnje, nego je to jedna velika ljubav prema naciji i rasi. Ljubav za koju si ti uskraćen. A što se tiče vjere, vjeroispovijest nikada nije bila važna. Bitna su ova prva dva. |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Slavonski je napisao/la ( Pogledaj post): ›
padobranac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pise u zakonu,da je zabranjeno velicanje, promoviranje svih obilka rasne, vjerske i nacionalne mrznje, za koje je NDH sinonim..
ti si vjerojatno i onaj sto na autu ima naljepnicu NDH
|
U kojem zakonu piše? U zakonu RH! E, vidiš, prvi preduvijet da bih poštivao zakon RH, bi bio da ju priznajem, a ja to ne činim, niti se obazirem na njezine zakone.
|
De lažeš? |
|
|
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
E, vidiš, prvi preduvijet da bih poštivao zakon RH, bi bio da ju priznajem, a ja to ne činim, niti se obazirem na njezine zakone.
|
ma da, a znaci da, posto ne priznajes RH, nemas ni osobnu iskaznicu, ni putovnicu, i ostale potrebene i nepotrebne papire koji dokazuju da si drzavljanin RH!?!?! |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
Slavonski Ukupno postova: 63 Lokacija: NDH Osijek Spol: Muško
|
lala je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E, vidiš, prvi preduvijet da bih poštivao zakon RH, bi bio da ju priznajem, a ja to ne činim, niti se obazirem na njezine zakone.
|
ma da, a znaci da, posto ne priznajes RH, nemas ni osobnu iskaznicu, ni putovnicu, i ostale potrebene i nepotrebne papire koji dokazuju da si drzavljanin RH!?!?!
|
Imam. I služim se njezinim institucijama za svoje osobne potrebe. |
|
|
|
|
|
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Slavonski je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Imam. I služim se njezinim institucijama za svoje osobne potrebe.
|
Slavonski, jesi li ti neki agent provokator? |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
slavonski je zapravo naš stari drugar axe pa kasnije spin a sada slavonski. al očito mu dva crvena nisu dovoljna da odjebe odavdje |
|
|
|
|
|