Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Naziv je bio "nema sise". ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Skupljas kikiriki? P |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
desperadosx
Ukupno postova: 278 Lokacija: Burkinafaso Spol: Muško
|
To nije bila retrospektivna spika,naime u to doba se ja više nisam klikerao..ali nisam još čuo da velike sise zovu babure.Čuo sam nešto kao bisage,lopte,ali ovo još ne.. |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
To samo Mungos sanja. Babure nikad nije bio naziv za sise. Eto cime su muski opsjednuti...jos kazu da nisu... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Leteci mungos
|
Khm, Mungos je to nazivao baburama, jer su ciruce tih godina imale babure. Kasnije su imale velicine koje su prerasle sve moguce klikere, pa nije bilo necega s cime bih poistovjetio te pupoljke sladostrasti...
Ah... bila su to vremena... |
|
|
|
|
Deni
|
Babura je vrsta paprike. U odnosu na obične paprike, babura je daleeeeko veća. Prema tome klikeri zvani babure su bili daleeeeko veći od normalnih klikera.Mislim da si ti Leteći malo zastranio u mjerama i omjerima ili nemaš pojma o sisama. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
@Deni, mislio sam da sam mozda nerazumljivo napisao poruku. Pa sam ju ponovno procitao i opet shvatio na ispravan nacin. Cini mi se da bi ti mozda pomoglo da ju opet procitas, bit poruke je nesto drugo od onoga sto mislis da je.
Btw. babura je i veliki nos. Babura je i izraz za nekoga tko ima ovecu glavurdu. Babura je svasta.
Danas nisam ljubitelj babura, niti koristim taj izraz za zenske dojne atribute. Najdraze su mi grejp sise. Po obliku, ne po okusu! ;-) |
|
|
|
|
desperadosx
Ukupno postova: 278 Lokacija: Burkinafaso Spol: Muško
|
Opet smo se izgubili.ha! ha! Skočili sa klikera na sise! |
|
|
|
|
|
Julko
|
Još napravi rošu i ubacuj grejp |
|
|
|
|
|
Lovro Ukupno postova: 6 Spol: Muško
|
Zadnji put sam se klikerao kao klinac u osnovnoj školi. Sad ja imam klinca od 6 godina i sjedtio se da ga nučim klikerati. Kupio sam klikere, napravio rošu i shvatio da sam zaboravio pola pravila. Da li netko može napisati pravila kako bvi sina naučio klierati jer mi je dojadilo da gledam kako klinci raspravkljaju o serijama crtića, igraju samo nogomet i ništa drugo neznaju. |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Pozdravljam temu!
Naravno da sam bila jedino žemsko čeljade među klikerašima. Mrzila sam zeleno-narančaste klikere. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Miss K je napisao/la: ›
Ja sam imala jednu zeleno-žutu baburu. Nitko nije htjeo igrati samnom jer sam polopala pola klikera klincima iz susjedstva.
|
Moja babura je bila, kako se ispostavilo, ležaj iz traktorskog točka |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
popularni kuglageri pa kad uzmeš kuglager i napraviš oko veličine baranje na precijenjenom vodenjaku il polciki te ugledaš suzu u protivnikovom oku dok mu uzimaš omiljeni kliker uf neprocjenjivo |
|
|
|
|
|
sollo
Ukupno postova: 107 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Mi smo velike zvali GLOGERI,a one bijele sa šarama japaneri,ijao što pucaju japaneri po silom glogera.
|
|
|
|
|
|
|
|