Autor |
Poruka |
Slavonski Ukupno postova: 63 Lokacija: NDH Osijek Spol: Muško
|
Najviše mi je žao što se raspala koalicija HDSSBa i HSPa. Mrzki mi HDZ, a ni crveni ne bi imali izgleda.
Međutim, sami su si za raspad krivi. A podržati valja g. Gordana Matkovića, koji je na vrijeme uvidjeo kuda HSPov brod sa lažnim magistrom na čelu tone i vodi. |
|
_________________ OSIJEK- NEPOKORENI GRAD! |
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Evo još jedne (Jutarnj list)
|
|
|
|
|
|
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
justice je napisao/la: ›
Baudolino je napisao/la: ›
Šta reći - grad u kojem tri desničarska kandidata dobijaju 80% glasova, a kandidat građanske opcije ni 10% - to je grad ljudi koji zaslužuju da imaju vlast koja ih gleda s prezirom.
Kakvi građani, takva i vlast.
|
e ovo je najžalosnije od svega,da su ljudi i dalje zatucani čobani,pa to je za popizditi...
|
potpisujem.............i žao mi je što sam manjina u ovih 10%.................trebalo bi kao uvjet za glasovanje riješiti kratki test npr. obojati četvrtinu kruga i postaviti pitanje koliko je posto površine obojano?.......i tko to ne zna ne može glasovati......samo u takvim uvjetima nam polupismeni ne bi određivali sudbinu. |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Ng0Ce1VICp8 |
|
|
|
scero Ukupno postova: 82 Spol: Nebitno
|
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la: ›
|
ovi su gori od glasa i stv-a . taj glavas je zaista mocan,ima sve medije,dobro je sto se osjecka i slavonski dom jos drze nepristrani i prikazuju prave ankete sa pravim pobjednicima |
|
|
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Đapiću dat ću ti glas samo potruj ove komarce.Bilo kojim sredstvima, otrovima, bazukama bilo čim mooolim te! sva sam otečena |
|
|
|
|
|
nooky Ukupno postova: 120 Spol: Nebitno
|
scero je napisao/la: ›
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la: ›
|
ovi su gori od glasa i stv-a . taj glavas je zaista mocan,ima sve medije,dobro je sto se osjecka i slavonski dom jos drze nepristrani i prikazuju prave ankete sa pravim pobjednicima
|
cuj ti ovo, pravi mediji, haha...ostv i slavonski dom su pandan stvu i glasu, isto sranje drugo pakovanje... |
|
|
|
|
|
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Najnovije istraživanje Media metra u travnju na uzorku od 2000 ispitanika pokazuje da se nakon Sanaderovog posjeta Slavoniji mijenja raspoloženje birača...
Za gradonačelnika Osijeka:
1. Anto Đapić - 34 %
2. Krešimir Bubalo - 25 %
3. Dr. Josip Vrbošić - 21,8 %
Za Osječko-baranjskog župana:
1. Tomislav Ivić - 42,2 %
2. Dr. Vladimir Šišljagić - 31,9 %
3. Dr. Zlatko Maksimović - 20 %
|
e bas me zanima oce li opet itko osim ostva ili slavonskog doma angazirati MEDIA METAR |
|
|
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
set96 je napisao/la: ›
justice je napisao/la: ›
Baudolino je napisao/la: ›
Šta reći - grad u kojem tri desničarska kandidata dobijaju 80% glasova, a kandidat građanske opcije ni 10% - to je grad ljudi koji zaslužuju da imaju vlast koja ih gleda s prezirom.
Kakvi građani, takva i vlast.
|
e ovo je najžalosnije od svega,da su ljudi i dalje zatucani čobani,pa to je za popizditi...
|
potpisujem.............i žao mi je što sam manjina u ovih 10%.................trebalo bi kao uvjet za glasovanje riješiti kratki test npr. obojati četvrtinu kruga i postaviti pitanje koliko je posto površine obojano?.......i tko to ne zna ne može glasovati......samo u takvim uvjetima nam polupismeni ne bi određivali sudbinu.
|
Jesi siguran da bi prošao na tom testu? |
|
|
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
scero je napisao/la ( Pogledaj post): ›
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Najnovije istraživanje Media metra u travnju na uzorku od 2000 ispitanika pokazuje da se nakon Sanaderovog posjeta Slavoniji mijenja raspoloženje birača...
Za gradonačelnika Osijeka:
1. Anto Đapić - 34 %
2. Krešimir Bubalo - 25 %
3. Dr. Josip Vrbošić - 21,8 %
Za Osječko-baranjskog župana:
1. Tomislav Ivić - 42,2 %
2. Dr. Vladimir Šišljagić - 31,9 %
3. Dr. Zlatko Maksimović - 20 %
|
e bas me zanima oce li opet itko osim ostva ili slavonskog doma angazirati MEDIA METAR
|
Nema nitko toliko novaca kao naš BIVŠI gradonačelnik da može angažirati tu "poznatu istraživačku kuču". |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
mija Ukupno postova: 122 Spol: Nebitno
|
Media metro je inače poznata agencija, čiji je vlasnik Džalto, nedavno izašao iz pritvora, Đapićev veliki prijatelj. |
|
|
|
|
|
sanjadom
Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
sviđa mi se ovo najnovije istraživanje i u potpunosti ga podržavam.Mislim da samo pod takvim vodstvom možemo nastaviti gdje smo stali.Držim palčeve i naravno,dajem svoj glas da bude baš tako... |
|
_________________ Ti si dijete svemira,ništa manje nego što je drveće i zvijezde.Imaš pravo biti ovdje.I bilo ti to jasno ili ne,nema sumnje da se svemir razvija kako treba.Pored sve prljavštine i jadikovanja i porušenih snova,ovo je ipak divan svijet. |
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
sanjadom je napisao/la: ›
sviđa mi se ovo najnovije istraživanje i u potpunosti ga podržavam.Mislim da samo pod takvim vodstvom možemo nastaviti gdje smo stali.Držim palčeve i naravno,dajem svoj glas da bude baš tako...
|
Jesi ti ispod kamena ispuzala danas? |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
sanjadom
Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
Dylan je napisao/la: ›
sanjadom je napisao/la: ›
sviđa mi se ovo najnovije istraživanje i u potpunosti ga podržavam.Mislim da samo pod takvim vodstvom možemo nastaviti gdje smo stali.Držim palčeve i naravno,dajem svoj glas da bude baš tako...
|
Jesi ti ispod kamena ispuzala danas?
|
A jesam nešto propustila ili...? |
|
_________________ Ti si dijete svemira,ništa manje nego što je drveće i zvijezde.Imaš pravo biti ovdje.I bilo ti to jasno ili ne,nema sumnje da se svemir razvija kako treba.Pored sve prljavštine i jadikovanja i porušenih snova,ovo je ipak divan svijet. |
|
|
|
|
nije sa OSTV pa mozda i nije bas potpuno tocna ali evo stavit cu izlaznu anketu nove tv za drugi krug. izlazna anketa za prvi krug pogodila skoro u 1%.
|
|
|
|
|
|
|
|