Autor |
Poruka |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Alo, kak'a frka....ne mogu se ja stalno ljutit...nije dobro za zdravlje....uostalom i on kaže da je još u HSP-u...kao i većina njegove ekipe....šta to vama smeta.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Izgleda da je njemu dosta vas. Posebno big bossa.
Poslije je...a nema kajanja. |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Znam ja da ste već sve izračunali i proslavili, ali šta se ljutite ljudi...nije moj stil da budem stalno ljut i da nekoga mrzim....kao da je to nešto loše....život ide dalje.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Nema mjesta euforiji, pusti sad slavlje, treba posao odraditi do kraja. Drago mi je samo što si se pomirio sa činjenicom da je vaša era prošlost. Kao što ti rekoh prije nekog vremena, kao stvoren si za konstruktivnu oporbu. |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
TataMata je napisao/la: ›
Alo, kak'a frka....ne mogu se ja stalno ljutit...nije dobro za zdravlje....uostalom i on kaže da je još u HSP-u...kao i većina njegove ekipe....šta to vama smeta....
|
nikakva frka...samo primjećujem da se vama HSP-ovcima mišljenje nešto često mijenja...nešto često sami sebi uskačete u usta |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
TataMata
|
Učimo, razvijamo se, prilagođavamo...treba preživjeti...puno je bilo šokova....i biti će ih još, but always look on the bright side of life.... |
|
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Šaljivdžijo stara, uvijek spreman na šalu i kad ide i kad ne ide. Moram priznat da to cijenim, još kad bi ti šef bio takav... |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Ako Bubalo, između ostalog, Matkoviću javno ponudi mjesto predsjednika NK Osijeka do drugog kruga, glasam za Bubala |
|
|
|
|
|
scero Ukupno postova: 82 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la: ›
Ako Bubalo, između ostalog, Matkoviću javno ponudi mjesto predsjednika NK Osijeka do drugog kruga, glasam za Bubala
|
Ne lose ideja |
|
|
|
|
|
|
scero je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osječanin je napisao/la: ›
Ako Bubalo, između ostalog, Matkoviću javno ponudi mjesto predsjednika NK Osijeka do drugog kruga, glasam za Bubala
|
Ne lose ideja
|
Matković je sigurno zainteresiran za mjesto predsjednika NK Osijeka, Bubalo baš i nije( a da ne govorim Vrdoljak ili Lovokovićka ), ako se još dogovore da Matković preuzme funkciju predsjednika gradskog vijeća što je lako moguće, svi uvjeti su ispunjeni i za koaliciju Matkovića i Bubala i stabilnu gradsku vlast iduće 4 godine što je gradu Osijeku najpotrebnije... |
|
|
|
|
|
scero Ukupno postova: 82 Spol: Nebitno
|
Ne vjerujem da Matkovic moze traziti bas toliko ima tu i drugih udavača (sdp)koji sigurno nece sa hdzom ali vjerujem da i osobno prijateljstvo bubala vrdoljaka i matkovica moze donjeti stabilnost |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Nisu ti oni nikakvi prijatelji, od kud ti to ? Mislim, ukoliko ti pojam prijatelj predstavlja ono što i cijelom svijetu.... |
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
scero je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ima tu i drugih udavača (sdp)koji sigurno nece sa hdzom ali vjerujem da i osobno prijateljstvo bubala vrdoljaka i matkovica moze donjeti stabilnost
|
SDP nije stranka (nije niti u poziciji) koja bi tražila puno. Sa tom ekipom se stvari daju dogovoriti, a oni hoće i raditi.
Jedina osoba koja je SDP uvijek uspješno vukla izvan dogovora, valjda zbog nekakovih osobnih frustracija je Biljana Borzan, kojoj je ovaj relativni neuspjeh na izborima idealna šansa i izlika da se ostavi mjesta predsjednice GO SDP-a i posveti radu u saboru. |
|
|
|
|
|
|
SDP je u Osijeku marginalna strančica. Ne znam samo kome su oni poželjna udavača. Realnost je ono što sam napisao. Koalicija Bubala i Matkovića gradu Osijeku konačno osigurava stabilnu vlast na duže vrijeme. Za tu koalciju Bubalo nešto mora i ponuditi. Mislim da mjesto predsjednika gradskog vijeća i predsjednika NK Osijeka nisu nekakvi megalomanski zahtjevi. |
|
|
|
|
|
TataMata
|
scero je napisao/la: ›
Ne vjerujem da Matkovic moze traziti bas toliko ima tu i drugih udavača (sdp)koji sigurno nece sa hdzom ali vjerujem da i osobno prijateljstvo bubala vrdoljaka i matkovica moze donjeti stabilnost
|
za belu treba još jedan: '' Branimir Glavaš ponosno je pokazao svoj prvi bosanskohercegovački dokument – osobnu iskaznicu s adresom u Ljubuškom, u čijoj blizini planira, kako je najavio, kupiti kuću i trajno se nastaniti.'' |
|
|
|
|
|
|