Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...nisam ih nikad voljela, pa tako ni sad, pogotovo što su ili školjičaste ili šarene ili kirbajske...i imaju pretanak džon.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Danas sjele. Ispunile sva očekivanja. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
Danas sjele. Ispunile sva očekivanja.
|
Gdje odakle kako zašto? Oma želim znat |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
Gdje odakle kako zašto? Oma želim znat
|
I mene zanima,upravo tako nesto trazim a pravo je vrijeme za nove patike. |
|
|
|
|
|
Frost
|
Voodoo (pored Breskve), broj 47 (jedini full crni model tog broja), stare smeđe počele se ofucavat, a sjele neke pare pa uzo. 520 kn. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Frost
|
E odma i da dodam...
Imam jedno dva-tri para patika koje su se iznutra počele raspadat na mjestu pete i Ahilove tetive, a osim toga su u vrlo dobrom stanju, pa me zanima, gdje bi to mogao dat zakrpat/popravit/nešto treće? |
|
|
|
|
zEE-kAY
Ukupno postova: 114 Spol: Žensko
|
ona radnja u podhodniku...mislim da te to dodje kojih 60 kn |
|
|
|
|
|
Frost
|
zEE-kAY je napisao/la: ›
ona radnja u podhodniku...mislim da te to dodje kojih 60 kn
|
Sweet fala na info |
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
Danas sjele. Ispunile sva očekivanja.
|
hahaha ja imam slične... ili možda čak i iste hahahaha |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
E odma i da dodam...
Imam jedno dva-tri para patika koje su se iznutra počele raspadat na mjestu pete i Ahilove tetive, a osim toga su u vrlo dobrom stanju, pa me zanima, gdje bi to mogao dat zakrpat/popravit/nešto treće?
|
e imam i ja takvih problema,uglavnom s tim skejtericama,sjebala mi se ta spuzva na Globe i na 2 para Etnies shuza,jebena ona plastika iza...
trenutno si trazim ovake: http://etnies.com/shop/calli-vulc/black-red-grey/
al nema dolje u subwayu :f |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
..patike su mi najslabija točka.......opsjednut sam njima...obožavam adidas....trenutačno imam 10 pari....
...i sekiram se što su svi novi modeli neki odvratni...ja bi si naručio neke stare modele.....al nema.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Frost
|
sokrat je napisao/la: ›
..patike su mi najslabija točka.......opsjednut sam njima...obožavam adidas....trenutačno imam 10 pari....
...i sekiram se što su svi novi modeli neki odvratni...ja bi si naručio neke stare modele.....al nema....
|
A nisi jedini, sokrate, dijelim tvoje mišljenje oko novih modela, to sve jedna velika hrpa gadnog smeća.
No school like the old school
kyx je napisao/la: ›
e imam i ja takvih problema,uglavnom s tim skejtericama,sjebala mi se ta spuzva na Globe i na 2 para Etnies shuza,jebena ona plastika iza...
|
Ako stignem, odnesem ja svoje šuze krajem tjedna tamo dolje gdje je zee-kay spominjala pa ću vidjet što će se napravit |
|
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
kyx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E odma i da dodam...
Imam jedno dva-tri para patika koje su se iznutra počele raspadat na mjestu pete i Ahilove tetive, a osim toga su u vrlo dobrom stanju, pa me zanima, gdje bi to mogao dat zakrpat/popravit/nešto treće?
|
trenutno si trazim ovake: http://etnies.com/shop/calli-vulc/black-red-grey/
al nema dolje u subwayu :f
|
ima i ja tih problema....i to doslovno sa svim skejterkim patikama, nebitno o modelu..to je zato jer smo jednostavno preljeni odvezat i zavezat patike kad ih obuvamo, nego samo ukližemo nogom u njih ...istina tako je zanimljivije, lakše i frajerskije...a i troši manje kalorija, zašto bi se morao saginjat kad ne moram
a da ne govorim to tome kako svi te patike ne nosimo stegnute, nego malo otpuštenije, a kako su i one same po sebi šire, peta se pri hodu odiže od dna patike i izliže tu tkaninu... .... |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Fifa je napisao/la: ›
to je zato jer smo jednostavno preljeni odvezat i zavezat patike kad ih obuvamo, nego samo ukližemo nogom u njih
|
E upravo tako,ja se nesjećam kada sam zadnji puta zavezao patike.Vežem jedino kada je nekakva sportska aktivnost u pitanju ali za te prigode imam druge patike tako da ove Vens nikad nisam zavezao. |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
|
|
|