Autor |
Poruka |
Marinoš
Ukupno postova: 296 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Odlično,Bizo...postavi ondak fotkice...a ja ću uskoro staviti još jednog mališana narančaste boje koji je pronađen kod Kauflanda kako luta..našla sam mu privremeni smještaj,pa čekam fotku... |
|
_________________ Što možeš danas,ne ostavi za sutra! |
|
|
|
Marinoš
|
zato što još samo sisaju i ne žele se priviknuti na hranu iz konzerve.. |
|
|
|
|
Bizo
Ukupno postova: 116 Spol: Nebitno
|
Marinoš je napisao/la: ›
Odlično,Bizo...postavi ondak fotkice...a ja ću uskoro staviti još jednog mališana narančaste boje koji je pronađen kod Kauflanda kako luta..našla sam mu privremeni smještaj,pa čekam fotku...
|
Neću stavljati slike dok ne budem 100% znao koje će biti za udomiti |
|
|
|
|
|
Marinoš
|
Evo,najnovija bića koja su za 10 tak dana spremna za udomljenje su 3 muška mačića i to 1 tigrasti i 2,ni više ni manje-kao Whiskas mace....slikice očekujem kroz par dana.Imamo ih na memory cardu,ali ih nemamo kako prebaciti na komp...pa dok ne dođemo do nekog rješenja...vjerujte na riječ - predivni su!Sva trojica! |
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Jaoo... ja sam jako zainteresirana za "whiskas" mačića... nadam se da cu ti sutra moći potvrditi to ! |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Marinoš
|
Mother Earth je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jaoo... ja sam jako zainteresirana za "whiskas" mačića... nadam se da cu ti sutra moći potvrditi to !
|
nema frke...zasad si jedina zainteresirana...aloi kad dođu fotke....ma,oborit će vas nogu s tim plavim okicama i sivim krznom... |
|
|
|
|
Bizo
|
Evo,ovi mačići će biti za udomljenje
Pozdrav |
|
|
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
joj, ja bi ih!!! Ali ne smijem, već imam mačka Miju koji je apsolutni gospodar kuće i nema šanse da u kuću dođe bilo kakva životinjica, a da je on ne pokuša pridaviti |
|
|
|
|
|
Marinoš
|
Bizo,imam ti jednog potencijalnog udomitelja za bijelo mače...javi mi porukom broj moba da se čujemo... |
|
|
|
|
Bizo
|
|
|
|
Marinoš
|
aaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwww..... |
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
aaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwww.....
|
|
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Marinoš
|
|
|
bit će,bejbe,bit će.... |
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
|
|
bit će,bejbe,bit će....
|
Sutra mi cure idu po mačka u Dardu, sve je dogovoreno. Susjeda dođi u vizitu, puno ti hvala..kako sad stoje stvari, zvati će se Zvrki... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
|
|