Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ne, nije dobro okrenuto.ovako je kako sam ju ja okrenuo jer u tom slučaju odgovara stvarnom stanju.da je onako kako je zmija postala ispalo bi da je Tvrđa u pravcu pošte.zbog te perspektive smo i pomislili da se radi o istočnom ulazu u Tvrđu, od strane mosta.
njjača mi je fora potpis ispod kina Urania - tonkino....odmah me asocira na Đenku |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Žalosno da ovakav topic ima 2-3 upisa dnevno (ako) a politika 123 dnevno... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
slažem se. za postavit post ovdje ipak treba imati neku dobru fotku ili malo više sjećanja u glavi. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
slažem se. za postavit post ovdje ipak treba imati neku dobru fotku ili malo više sjećanja u glavi.
|
Možda prije svega ljubavi prema Osijeku ![Embarassed](images/smiles/icon_redface.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Jedna poslastica. Putovala 1899. !
![](http://img43.imageshack.us/img43/4388/utf.jpg) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
...@Osječanin, zapravo sam shvatila da ti imaš svoj vlastiti antikvarijat? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) ...prekrasno.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
...@Osječanin, zapravo sam shvatila da ti imaš svoj vlastiti antikvarijat? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) ...prekrasno....
|
Imam malu kolekciju od nekih 400-500 razglednica Osijeka ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) Skupljao sam ih dok sam imao vremena a i novaca (nije baš jeftin sport ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) ) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
...@Osječanin, zapravo sam shvatila da ti imaš svoj vlastiti antikvarijat? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) ...prekrasno....
|
Imam malu kolekciju od nekih 400-500 razglednica Osijeka ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) Skupljao sam ih dok sam imao vremena a i novaca (nije baš jeftin sport ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) )
|
U svakom slučaju Osječanin svaka ti čast,razglednice su za pet. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
Imam malu kolekciju od nekih 400-500 razglednica Osijeka ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) Skupljao sam ih dok sam imao vremena a i novaca (nije baš jeftin sport ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) )
|
U svakom slučaju Osječanin svaka ti čast,razglednice su za pet.
|
Hvala! Drago mi je da se bar nekome sviđaju... ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
morgan
|
jesi možda pitao koliko od tvoje kolekcije postoji u muzeju? moga obi se napravit dobar posao sa reprintom...evo Topić im je uletio sa tim stvarima.. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
e ovo su slike europskog osijeka... predivno |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Evo jedne obiteljske, |
Opis: |
|
Veličina: |
49.27 KB |
Pogledano: |
167 put(a) |
![Kolodvor.jpg](files/thumbs/t_kolodvor.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
prije podvožnjaka |
|
30.58 KB |
128 put(a) |
![Kolodvor2.jpg](files/thumbs/t_kolodvor2.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nisam za
|
Pogled s mosta |
|
55.84 KB |
157 put(a) |
![Pogled.jpg](files/thumbs/t_pogled.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nisam za
|
komad mosta |
|
49.24 KB |
133 put(a) |
![Most.jpg](files/thumbs/t_most.jpg)
|
|
|