Autor |
Poruka |
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Upravo gledam Slavonsku televiziju. Bubalo i Šišljagić su jako iznenađeni što HSP vodi prljavu kampanju. Pa imali su od koga i učiti. Dvije godine su svakodnevno učili od navedene gospode, šutjeli i trpjeli uvrede, a sada kada su pokazali zube oni koji su prijetili ratom do istrebljenja sada glume finoću. Već su zaboravili da su 16.o5. na dan predizborne šutnje po gradu iz jurećih automobila bacali plakate čiji je sadržaj bio na nivou... ma ne želim vrijeđati ni čobane ni kočijaše. |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Vidim ja da za HSP neće bit problema u Osijeku unatoč posljednjim previranjima...pozdrav... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Vidim ja da za HSP neće bit problema u Osijeku unatoč posljednjim previranjima...pozdrav...
|
TataMata, milio bih odgovor na jedno jednostavno pitanje. Kako to da je Matković još uvijek član HSP-a? |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Gordan i svi ostali članovi HSP-a koji su na nezavisnoj listi suspendirani su sukladno statutu. Odluku o prekidu članstva donosi nadležno tijelo u roku od 60 dana. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Hvala. Malo mi je čudno da su još uvijek članovi poslije svega... |
|
|
|
|
|
rođena u Osijeku
|
Osječanin je napisao/la: ›
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Vidim ja da za HSP neće bit problema u Osijeku unatoč posljednjim previranjima...pozdrav...
|
TataMata, milio bih odgovor na jedno jednostavno pitanje. Kako to da je Matković još uvijek član HSP-a?
|
Ah, tatamata umjeren i diplomatski kao i uvijek. Budući da do drugog kruga neće proći 60 dana,neki si mudro sjede na dvije stolice, zlu ne trebalo. Da Matković još uvijek nije odstupio iz HSP-a samo je dokaz da još uvijek računa... |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
rođena u Osijeku je napisao/la: ›
tempus031 je napisao/la: ›
Ako znaš čitati gore piše "ROĐENA U OSIJEKU". Nije tatamata, nego jedna od polaznica njegovog tečaja besplatnog informatičkog opismenjavanja. Kako vidiš, odnosno čitaš, stvarno je dobar prof.
|
Ovo je bila šala. Znači nakon tečaja ide registracija na os031 i peri po onima koji nisu za HSP. Napredan tečaj nema šta.
|
Tatamata na svojim tečajevima nikada nije pričao o politici (barem ne u grupi koju sam ja polazila).
Nisam od onih kojima treba tečaj da bi se znali opredijeliti i politički odrediti. HSP-ovka sam od prvih izbora u samostalnoj Hrvatskoj i to nikada nisam skrivala.
|
o ne evo nam nove Sharon...
pa dobro Tatamata gdje ih samo pronalaziš??? |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
rođena u Osijeku
|
justice je napisao/la: ›
tempus031 je napisao/la: ›
Ako znaš čitati gore piše "ROĐENA U OSIJEKU". Nije tatamata, nego jedna od polaznica njegovog tečaja besplatnog informatičkog opismenjavanja. Kako vidiš, odnosno čitaš, stvarno je dobar prof.
|
Ovo je bila šala. Znači nakon tečaja ide registracija na os031 i peri po onima koji nisu za HSP. Napredan tečaj nema šta.
|
Tatamata na svojim tečajevima nikada nije pričao o politici (barem ne u grupi koju sam ja polazila).
Nisam od onih kojima treba tečaj da bi se znali opredijeliti i politički odrediti. HSP-ovka sam od prvih izbora u samostalnoj Hrvatskoj i to nikada nisam skrivala.
|
Ja se nisam nigdje ni izgubila, pa se ne trebam niti pronalaziti. Stalno sam ovdje. A što se tiče Sharon,
žena mi je uzor...
pa dobro Tatamata gdje ih samo pronalaziš???
|
|
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
justice je napisao/la: ›
pa dobro Tatamata gdje ih samo pronalaziš???
|
O, ne, napadaju! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
rođena u Osijeku
|
Čekaj samo malo da pronađem neku sliku sa hijenama... |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Čekaj samo malo da pronađem neku sliku sa hijenama...
|
Uf, nemoj naprezati mozak do te mjere. Ipak to traje, naći slike hijena na internetu... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
TataMata
|
Alo, kaka frka...take it ease and have fun...oladi malo...mogla bi te peglom , pa'š onda vidit ko je ovca... |
|
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Uf, nemoj naprezati mozak do te mjere. Ipak to traje, naći slike hijena na internetu...
|
Podržavam... ! |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
rođena u Osijeku
|
Pegla mi je i sada pri ruci, ali imam pametnijeg posla od razbijanja praznih tikvi... |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
rođena u Osijeku je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Samo 7 sati je prošlo i nema hijena? |
|
|
|
|
|
|
|